BLOG ENCIK SUAMI

Friday, December 2, 2011

Setahun Yang Lalu... Pada 2 Disember 2010

Header untuk Qila


Pada tarikh itu la kali pertama saya join contest dalam dunia blog.

Dan dari situ la saya kenal blog-blog lain di dunia maya ni setelah dua tahun berblog.

Dari situ juga la saya kenal siapa Ben Ashaari.

Dari situ kemudiannya saya kenal blogger-blogger lain pula.

Bermula dari situ, saya kembali aktif berblog sampai la sekarang ni.

Terima kasih semuanya, terutama Cik Qila Razak.


17 comments:

ahsfantasy24 said...

Kejap je kan rasanya masa berlalu,
huuu nice 2 meet u :)

qasehraihan said...

owhhh..gtu..hehe

shahjiehan said...

dah setahun yea buat blog~

Sunah Sakura said...

@shahjiehan

taklah, cuba baca betul2...dan cuba jenguk arkib... :)

mas saari said...

memang cepat masa berlalu...
tahun depan dah setahun akak berblog
seronok kenal ngan sunah walaupun belum pernah bertentang mata!

Anum said...

cepat je masa berlalu kan
teruskan

Gen2Merah said...

saya pun dah hampir dua tahun lebih berblog.. sedar tak sedar rupanya saya telah termasuk dalam komuniti blogging ni.. tak sangka kan.. dari suka2, terus jadi hobi yang bermanfaat utk menulis

Ummi said...

Tahniah dik Sunah cayang....setahun eh...mcm baru semalam kenal Sunah...hehee..Happy blogging eh! Seronok kenal Sunah jgk ^__^

Niena Pengembara Ilahi said...

-.- cepat je masa berlalu kan

Iffah Afeefah said...

Da staunla kite knl ni

eh blom lg

SoLy SoLicious said...

setahun dh berlalu ye~

mohd zhafri said...

yang sekarang? 2 Disember 2011?

deen azmee said...

wahhhh.. nostalgia kan.. hehe..

Citarasa Rinduan said...

kerana ben.. kak juga kenal kawan2 blogger yang lain..
kerana dia,kak belajar berblog..
kerana dia..

kenal mat gebu

wawawa

APi said...

wah..
tahniah..

Suhaili Sarif said...

akak stat aktif blog balik,akhr thn lepas..kenal sunah.errrrrrr xingt..hihi
mase tu follower sunah x smp 777 lg.hehe

mcm kenal cik adik ni..tp dimana ya

kura said...

abg beben? femousss. hahah

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.