BLOG ENCIK SUAMI

Monday, January 23, 2012

Lamanya Tak Bukak DeviantART

Cantik kan gambar ni? Bukan dari deviantART, tapi dari HAIRIEcerulean~

Lama kan takde gambar deviantART masuk entri blog ni?

Err... Bukan atas sebab-sebab yang tak bagus pasal deviantART. Tak, tak. Saya paling suka la masukkan gambar dari deviantART dalam entri. Gambar-gambar yang cantik lerr, takkan gambar tak cantik pun nak masukkan. Heee~

Akhir-akhir ni takde gambar dari sana. Jarang bukak dah.

Sebab pe? Sebab tak sempat nak belek satu-satu gambar yang sesuai dalam keadaan line broadband yang agak slow macam sipot sedut. Entri pun nak up cepat-cepat, kalo nak belek satu-satu kang entri yang da siap taip kul 2 pun terpublish kul 3 jadinye. Erk! (Tapi selalunya memang amek masa nak carik gambar... =.=)

Bila line dah ok sikit, ada la tu kang. Tak pun, ok je kan kalo takde gambar. Lama-lama dulu pun takde gambar. Saja nak serikan entri je dengan gambar-gambar tu. Hehehe...

Hurmmm... Hari ni dengan esok cuti. Bosannya. Takde ke yang kat Skudai ni nak ajak jenjalan??? =.=


P/S: Selamat menyambut Tahun Baru Cina kepada pembaca berbangsa Cina... Wehuuu~


3 comments:

Iffah Afeefah said...

siannye yu

dok je rehat kat uma

ni org demam nk drive sne sini

org sakit nak g jejalan lak

elokla 2 korg

Si GaJus!!!= said...

akak.. jom gath umah saya..hahaha :P

mas saari said...

dulu akak pun suka ikut sunah, letak gambar dari deviantart...heheheee

tapi skrg lebih suka letak gambar dari koleksi sendiri je!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.