BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, January 18, 2012

Saya Tak SeSWEET Dia...


Dari tumblr macam dalam url kat gambar tu...


14 comments:

JIJI YU said... Reply to comment

nak lebih kurang sama dgn stetus fb aku

reenapple said... Reply to comment

malu.. =(.

Rozuan Ismail said... Reply to comment

huhu.comel tol teddy bear tuh

misshannajr said... Reply to comment

so true!! sgt cute la bear tu haha..sempat lg ;)

FasiHaH SupiaN said... Reply to comment

Saaangat sweet

Iffah Afeefah said... Reply to comment

jiji penjanaan idea le teww

Iffah Afeefah said... Reply to comment

jiji penjanaan idea le teww

mas saari said... Reply to comment

kita pun tak sweet...huhuhuuu

QasehSuci said... Reply to comment

erk..sy pun x sweet..

Citarasa Rinduan said... Reply to comment

sweet???

awak sweetlah sayang

Solihin Zubir said... Reply to comment

mmg tak terlawan ke'sweet'an Dia yang Maha sweet tu.. Allahuakbar! Allah Maha Penyayang..

Gen2Merah said... Reply to comment

memang perlu kita merendah diri, kerana Allah swt adalah pemilik segla2nya apa yang ada d langit dan d bumi..

diana said... Reply to comment

malu jugak la..:p
heheh

maszull said... Reply to comment

assalmualaikum sunah...sweetnya tedy bear tu...:)

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (48) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.