BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, January 18, 2012

Saya Tak SeSWEET Dia...


Dari tumblr macam dalam url kat gambar tu...


14 comments:

JIJI YU said...

nak lebih kurang sama dgn stetus fb aku

reenapple said...

malu.. =(.

Rozuan Ismail said...

huhu.comel tol teddy bear tuh

misshannajr said...

so true!! sgt cute la bear tu haha..sempat lg ;)

FasiHaH SupiaN said...

Saaangat sweet

Iffah Afeefah said...

jiji penjanaan idea le teww

Iffah Afeefah said...

jiji penjanaan idea le teww

mas saari said...

kita pun tak sweet...huhuhuuu

QasehSuci said...

erk..sy pun x sweet..

Citarasa Rinduan said...

sweet???

awak sweetlah sayang

Solihin Zubir said...

mmg tak terlawan ke'sweet'an Dia yang Maha sweet tu.. Allahuakbar! Allah Maha Penyayang..

Gen2Merah said...

memang perlu kita merendah diri, kerana Allah swt adalah pemilik segla2nya apa yang ada d langit dan d bumi..

diana said...

malu jugak la..:p
heheh

maszull said...

assalmualaikum sunah...sweetnya tedy bear tu...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.