BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, November 30, 2011

Aiskrim Stroberi Untuk Papa Ben

strawberry ice cream 2 by ~No0nZ on deviantART

Da 30 November 2011...

Selamat hari tua Papa Bennn...

Semoga Papa Bennn dan keluarga dalam lindungan Allah selalu...

Ameen...

Aiskrim stroberi kat atas tu untuk papa...

Tapi saya da makan sikit...

Lalala~


19 comments:

Iffah Afeefah said...

da terawal wish

xpela

anggp je ai tatau haha

Mat Gebu said...

Hepi besday ben....

Ardini Humaira said...

oh nyooooommmm! telan ayaq lioq tengok gambo ni... :D

Syafiq Ahadin said...

nak juga buat post untuk papa ben! :)

eiela said...

besday ben ashaari ek. mesti dia suka aiskrim tuh. hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Selamat hari lahir papa ben..wahh ada eskrem lg tuh

kura said...

nak juga kak? heheh

Areliff said...

kek kampung je :)
http://www.areliff.com/2011/11/selamat-hari-jadi-blogger-inspirasi-ku.html

Eera Shera said...

cedapnye

Citarasa Rinduan said...

happy birthday bennnnnn

wahhhhhhhhhh
nak aiskrim jugak

Tea said...

Bday sakura bila agaknya?

cik Lia Lomi said...

uih, bagilah Lia sikit juga..hehehe

NadiRah said...

sedpnyer...
heppy besday uncle ben....

Woofer Storm said...

Hppy brthday en ben..

sis,tak baik bagi separuh..hahaha gurau^^

sergeant keroro said...

untuk bday sarjan xde aiskrim?

kiera'sakura said...

Ya Allah sedapnya... rase mcm kecur air liur tgk nye... huhuhu

slamat hari lahir papa ben...

mas saari said...

nak gak eskrem tu...hehehee

happy birthday Ben!!

BEN ASHAARI said...

Gulp.... Tqqqq sunaahhh..

maszull said...

assalamualaikum sunah...sedap nyer aiskrim tu tapi papa ben jer kn yg dpt yg lain nak gak boleh...hehehehehehe...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.