Mama Cergas, Anak Pintar... Nak?

November 09, 2011

http://mamacergas.blogspot.com

Mesti la semua mama nak anak yang pintar kan? Ade ke mama yang tak nak anak dia pintar? Ehehe...

Sebenarnya, saya nak tolong promote satu produk akak saya ni. Khas untuk para ibu yang baru lepas bersalin. Biasanya kalo lepas bersalin yang first baby ni, susu ibu susah sikit nak keluar. So, baby mesti la nangis-nangis kan sebab lapar susu. Si ibu apatah lagi, mesti la nangis-nangis jugak sebab tak dapat nak bagi susu kat baby. Ibu yang menjaga pemakanan anak dia, tentunya nak bagi susu ibu berbanding susu tepung.


Dari pengalaman akak yang guna produk ni, vitamin Shaklee yang diambil selepas bersalin banyak membantu. Badan rasa lebih bertenaga dan nampak cergas aje. Takde rupa orang baru bersalin atau dalam pantang pun. Sebab amek vitamin tu la, lancar aje proses breastfeeding. Tapi kena amek dengan cara yang betul, okehhh? Kalo tak betul nanti jadi macam kisah akak tu kat SINI. Ehehe... Tengok la, daripada jadi pengguna Shaklee, akak tu da jadi pengedar produk Shaklee pulak. Hahaha~

Selain daripada vitamin untuk bantu breastfeeding, ade gak produk lain lagi macam vitamin untuk ibu berpantang bagi luka cepat sembuh, untuk bagi kulit cantik, untuk kekal slim lepas bersalin, untuk anak-anak kurang selera makan pun ade jugak~ Semua tu kamu-kamu yang berminat boleh cek kat blog akak tu kat SANA ye~

Kamu-kamu boleh jugak rujuk page Shaklee Shoppe kat Facebook untuk maklumat lanjut ye~

You Might Also Like

18 Comments

  1. sedih sangat2 bila lihat si anak lapar susu tp susu ibunya tak keluar...

    anak menangis si ibu pun nangis jugak

    ReplyDelete
  2. pernah mkn jugak shaklee ni, tp bkn utk kuarkan susu! haha..

    masa kt skolah dulu cikgu suh mkn,utk otak bg pndai sikit =)

    ReplyDelete
  3. weeeee
    okeh, nnti bole suggest kat ekin
    hehehe =)

    ReplyDelete
  4. waaaa..panduan bagus dan info berguna...

    nnti sis ada anak baby, klu terjadi kes macam ni, kena bukak blog ko le sunah dlm pantang tu..hahaaaa

    ReplyDelete
  5. mmg kami amalkan mkn supliment ni..tp CNI nya =)

    bagus amik supliment ni..ubat tak bagus..=)

    ReplyDelete
  6. baiknya sis tolong promote..semoga yang baik,dibalas baik sis..

    ReplyDelete
  7. terrrgoda lak aihh dengan promoter nih ;)

    ReplyDelete
  8. btool tuw macam2 cara ibu nak buat baby dapat isap susu.. anak2 akak kesian je, paling lama pon sebulan je tu pun akak paksa jugak sbb susu mmg kureng, akak cuba dah amik ubat memacam nak tambah susu tp x jadik... anak susu lembu je la tp alhamdulillah sihat, cuma akak x puas ati la kan...

    ReplyDelete
  9. untuk mak-mak kurang selera makan ade tak..=P

    ReplyDelete
  10. akak pernah makan product shaklee ni, memang bagus!

    tapi tentang susu anak ni akak lebih suka guna cara tradisional..

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum sunah...wah bagus2 dpt tahu satu produk yg baik buat ibu yg baru lepas bersalinkn...:)

    ReplyDelete
  12. owh. sugest produk.hihi.ingatkan tip tadi..;)

    ReplyDelete
  13. ok... akak bli bla selamat melahirkan ank pertama nnti.. hihihihihihi

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com