BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, November 9, 2011

Wordless Wednesday #41: So, There They Are~

Credit cherry blossom picture to Snataly


19 comments:

IQ = Iez Qis said...

saya terasa cute la kak sunah~ hehe

Nyamuk Terbang said...

ok i'm cute
^^

zaMir said...

errr...siapa tu?? hahahha

bersama kak Es said...

lama dah orang tak puji kata CUTE !!!
tiba2 perasan lak arini hahaha

kiera'sakura said...

terus blushing... hikhikhik (gatai kan :p )

mohd zhafri said...

tq2...huhu

nuruashia ♥ said...

kak limah kacak hahhaah

mas saari said...

hehehee...saya memang cute!

Ida said...

wow! terperasan jap :)

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe.. kiut nyeeeeeeeeeeeeee rase........

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Thanks Kak Sunah. Hehe. :)

ariana said...

So..what about me..tak de ke akak atau auntie cute..huhu

logorithm said...

Oh iye ker I hensem? Har har!


Terbaru dari Logokoko:

[13SX] Dilarang mengintai di tandas ini!

[U] Edwards Syndrome

[U] Suis

Kancil 8349 said...

Kancil memang hensem...sebab kancil dah kahwin

sergeant keroro said...

terasa hensem dan cute~ :p

aimie amalina said...

yay!
hehehehehehe

Iffah Afeefah said...

Cantik

maszull said...

assalamualaikum sunah.....alamak semuanya terasa dah tercute ni...mama pun terperasan la plak ni...hehehehe.....:)

pengemis Cinta~ said...

im the cutest one.hehe.cumel^^

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.