BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, November 3, 2011

Yang Ni Spontan Juga #11



Saya suka baca blog Red Tea...
Entri yang ringkas dan padat!



13 comments:

Anum said...

nanti anum cuba baca juga

mas saari said...

memang spotan!
nak baca jugaklah blog dia..

noraim said...

sy pun suka jgk! :)

reenapple said...

try baca la jugak..=)

JIJI YU said...

sekentut sungguh

NadiRah said...

eh2..ade gmbr gadis itu..
heheheh

Niena Pengembara Ilahi said...

suka baca red tea.. tpi xsuka minum tea... :)

maszull said...

assalamualaikum sunah....mmg spontan la blog dia mama pun dah follow blog dia...:)

FasiHaH SupiaN said...

ni nak terjah

Tea said...

Wahh! Baru nak komen...

"no komen" (ade bakat tak dah tiru statement artis)

Santri T.P.I.N.I said...

JOM....

Iffah Afeefah said...

Akn dbace

Faaein Talip Roy said...

best!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.