BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, November 30, 2011

Yes, Saya Unik, Saya Tau Itu!

unique by ~Caapie on deviantART

Kalo nak makan sesuatu yang jarang-jarang dimakan, bila kawan dah beli dulu makanan yang saya teringin nak makan, terus tak jadi nak beli makanan tu... Pilih yang lain sebab takmo sama dengan dia, walaupun makanan tu la yang sangat-sangat saya suka...

Erk!

Baru je discover benda ni tadi lepas baca entri Cik Bambam kat SANA.

Tu je. Sekian~


16 comments:

Eera Shera said...

tak suka pakai baju yg sama ngn org lain dlm waktu yg sama hehe

Selendang Merah said...

erkkkkkk...sm x taw nak kata ape2...syum jew..

Syafiq Ahadin said...

Saya pun unik! semua manusia unik!

Niena Pengembara Ilahi said...

xblh jadik unik sgt sbb gi keja baju msti sama...


:)

Cik Bambam said...

hahahahha... ni kira unik ker tak coz wat entry lebih kurang nie.. kekekeke...

ini namanya.. inovatif..idea lama jadi baru.. yer dak? :P

sergeant keroro said...

saya unik, saya sarjan keroro. saya alien.

eh, ade kena mengena ke? :p

Iffah Afeefah said...

smue manusia unik

even kemba pon de beza kn

hafiz hafizol said...

saya unik.. dan fleksibel.. #perasan

qasehraihan said...

sy xsuka sama ngn org atau org ikut nak sama ngn saya..haha

maszull said...

assalamualaikum sunah...setiap manusia mempunyai citarasa yg berbeza tapi kekadang tu ada gak yg tersama ngan citarasa kita....hehehehe...:)

Cik Lia Lomi said...

bagus juga macam tu, leh cuba rasa makanan kawan yang lain tu..kalau di berilah....

Suhaili Sarif said...

oo tu unik ek?ingatkan aneh.hehe
akak akan jadi unik mcm ni kalau sama dgn org yg kite x suka..errr
bole plak x suka org.xbaik suhaili.hehe

kura said...

boleh pula mcm tu ye kak.. peliks ni. heheh

Woofer Storm said...

unik itu pelik..opssss unik itu indah,kerana membezakan kita dgn yang lain..

kalau sama pun okey gak kan..nmpak cun sis,hehee

kiera'sakura said...

semua manusia unik, cap jari semua berbeza xde sorang pn yang sama.. :)

QasehnyaRania said...

mmang unik,peli pon iya juga ;D

dah lama tak buat bintang2 ni..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.