BLOG ENCIK SUAMI

Friday, March 18, 2011

Alhamdulillah...Takde Yang Rindu Saya?


Alhamdulillah...setel semua!!!

Menahan diri dari update sejak entri terakhir lewat malam tadi... T_T

Tak sangka ada yang buat entri balas kat SINI dan kat SINI. Terima kasih... Saya sangat-sangat menghargainya... :)

Alkisahnye pagi tadi gi lab macam biasa, merancang nak jumpa supervisor sebelum jam 11. Sampai kat lab, astahgfirullahal'azim...macam mana lah boleh tertinggal charger laptop! -_-" Maka, kol la housemates berkali-kali sampai salah seorang darinya menjawab. Huhuhu...terpaksa mintak tolong antarkan ke lab. Tapi...sebelum dia boleh antarkan charger, dia sendiri kena gi kedai cetak dulu. Tak kisahlah...tunggu saje~

Supervisor? Baiknya dia...........dia cakap dia akan ada kat lab sebelah sampai kul 1. Huhuhu...kesian pulak, nak jumpa petang memang takleh dah, dia keje half day je hari ni. Tu pun tadi housemate da takut-takut tak sempat nak antarkan charger sebelum kul 1... Hampir je buat entri "Penantian" (yang tak jadi sebab tak lama lepas tu dia mesej kata da on the way)... Terus tak jadi taip, pangkah terus! Hahaha~ Adoiiiiii...

Alhamdulillah, sempat... Borak-borak dan bincang-bincang dengan supervisor rancangan masa depan...edit sikit lagi proposal, then antar proposal ke ofis baru jap tadi... Lagi sebulan, semakin banyak perkara yang perlu dilaksanakan, semakin bizi dan bizi. Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~ Sabor je lah...lepas bulan 4 kang, baru leh lega sekejap kot. Insya'Allah... Huhuhu... Doakan ye semua-semua~

P/S: Rasanya...takde yang rindu saya kan? #okbai (ouh...Eh, Ustazah! nanti sikit ye...)


MUSIBAH MENIMPA, DOAKAN MEREKA



16 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

rumah kena masuk pencuri??? pehhh~ semoga dia tabah~

Miss Ran said...

ade y rindu
tu siap berpuisi opss..
anyway ade gak slit link i..malu la i hahahaha

Mutiara Bernilai said...

dah agakk..

sbb xmuncul2 entri org tu..

biase mnembak2 speed entri die :P

thanks dear,,

doakan utk kite sume..

senyumSOYA said...

kite rindu gak~ heheeh...Penantian charger~

Sunah Mohammad said...

@y u y u Z u l a i k h a

ha'ah yuyu...ameen...

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

i tau u rindu i selalu~~~ :p

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

hahaha~ menembak2 ye???

moga along dan sahabat2 semua dalam lindunganNya sentiasa...ameen...

Sunah Mohammad said...

@senyumSOYA

rindu kewwww~~ hahaha~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak rindu sunah...sunah je tak rindu atau.huhu

senyumSOYA said...

rindu kat entri akak~ heheh

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

atau ape kakak comot cayunk~

Sunah Mohammad said...

@senyumSOYA

entri akak tak best...:p

Salfiza said...

semoga dipermudahkan urusan cik sakura....huehehe

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

ameen...:)

rosmina samin said...

rindu ^^... ~walaupun dah terlewat sikit muahaha~~~ sekian^^

Adzriel AB said...

rindu dendam

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.