Alhamdulillah...Takde Yang Rindu Saya?

March 18, 2011


Alhamdulillah...setel semua!!!

Menahan diri dari update sejak entri terakhir lewat malam tadi... T_T

Tak sangka ada yang buat entri balas kat SINI dan kat SINI. Terima kasih... Saya sangat-sangat menghargainya... :)

Alkisahnye pagi tadi gi lab macam biasa, merancang nak jumpa supervisor sebelum jam 11. Sampai kat lab, astahgfirullahal'azim...macam mana lah boleh tertinggal charger laptop! -_-" Maka, kol la housemates berkali-kali sampai salah seorang darinya menjawab. Huhuhu...terpaksa mintak tolong antarkan ke lab. Tapi...sebelum dia boleh antarkan charger, dia sendiri kena gi kedai cetak dulu. Tak kisahlah...tunggu saje~

Supervisor? Baiknya dia...........dia cakap dia akan ada kat lab sebelah sampai kul 1. Huhuhu...kesian pulak, nak jumpa petang memang takleh dah, dia keje half day je hari ni. Tu pun tadi housemate da takut-takut tak sempat nak antarkan charger sebelum kul 1... Hampir je buat entri "Penantian" (yang tak jadi sebab tak lama lepas tu dia mesej kata da on the way)... Terus tak jadi taip, pangkah terus! Hahaha~ Adoiiiiii...

Alhamdulillah, sempat... Borak-borak dan bincang-bincang dengan supervisor rancangan masa depan...edit sikit lagi proposal, then antar proposal ke ofis baru jap tadi... Lagi sebulan, semakin banyak perkara yang perlu dilaksanakan, semakin bizi dan bizi. Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~ Sabor je lah...lepas bulan 4 kang, baru leh lega sekejap kot. Insya'Allah... Huhuhu... Doakan ye semua-semua~

P/S: Rasanya...takde yang rindu saya kan? #okbai (ouh...Eh, Ustazah! nanti sikit ye...)


MUSIBAH MENIMPA, DOAKAN MEREKA

You Might Also Like

16 Comments

  1. rumah kena masuk pencuri??? pehhh~ semoga dia tabah~

    ReplyDelete
  2. ade y rindu
    tu siap berpuisi opss..
    anyway ade gak slit link i..malu la i hahahaha

    ReplyDelete
  3. dah agakk..

    sbb xmuncul2 entri org tu..

    biase mnembak2 speed entri die :P

    thanks dear,,

    doakan utk kite sume..

    ReplyDelete
  4. kite rindu gak~ heheeh...Penantian charger~

    ReplyDelete
  5. @Mutiara Bernilai

    hahaha~ menembak2 ye???

    moga along dan sahabat2 semua dalam lindunganNya sentiasa...ameen...

    ReplyDelete
  6. akak rindu sunah...sunah je tak rindu atau.huhu

    ReplyDelete
  7. semoga dipermudahkan urusan cik sakura....huehehe

    ReplyDelete
  8. rindu ^^... ~walaupun dah terlewat sikit muahaha~~~ sekian^^

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com