BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

March 15, 2011


Enchek Ben buat segmen ni pulok~ Lambat sikit nak join...meh nak menambah link ni...

Kalo nak join, klik la banner Enchek Ben ni

Sila ceritakan latar belakang anda ..
Kamek asal dari Bintulu, Sarawak...

Profesion anda sekarang ?
Belum kerja gik tok, agik berstatus postgraduate student...

Blog favourite anda .. kenapa ?
Kamek suka masuk blog Enchek Ben, blog Ady Budika, blog Pak Cik Mat, blog Qaseh sayang, sebab ada macam-macam info... Blog-blog lain kat bloglist ya pun kamek suka juak...

Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
Kamek sik suka masuk blog nok berat ngan widget berblink-blink ya... Lambat! Lambat!

Impian anda terhadap blog anda ..
Mudah-mudahan dapat bergerak lebih jauh dalam dunia blog tok...insya'Allah...

Ha...sila translate guna Google Translate...bahasa German ni. Sekian~


MAAF, SUSAH NAK BERJALAN CARI ENTRI CAMBEST T_T

You Might Also Like

36 Comments

  1. kamek org johor...nak join jugalah segmen ni.

    ReplyDelete
  2. erk srwak
    jauh2...

    em kamek sik faham

    ReplyDelete
  3. german la sngt..hehee bila nak ajak dtg srwk ni sis??heeeeeee

    ReplyDelete
  4. kamik jugak sukak singgah blog kitak.. (ada betoi ka cara cakap).. haha! ;D

    ReplyDelete
  5. kamek rasa kamek cuba memahaminya...
    tapi.....tapi........tapi............

    ReplyDelete
  6. hihihi!!!
    nnt jumpe akak,nak paksa akak ckp srawak lah..huhu

    ReplyDelete
  7. sunnah--
    mujur kak ayu pandai berbahasa sarawak..

    kamek faham...

    ReplyDelete
  8. huuhuhhu,rindu nak dengar base sawak

    terubat jugak

    hahhhahha,

    ReplyDelete
  9. tgh mengoogle bahasa diatas muahaha
    Sunah :) dgn jayanya sia memahami apa yang kita tulis ~sekian ^^

    ReplyDelete
  10. @Woofer Storm

    moh le datang ramai2~ main bola kat sana..hahaha~

    ReplyDelete
  11. @Citarasa Rinduan

    wow~~ pandei kelaka sarawak kitak kak? bagus2~ hehehe..

    ReplyDelete
  12. @bun

    terubat ke bun? ni tak dengar lagi ni...baru baca je...hahaha~

    ReplyDelete
  13. erk,takutnye bca entri ni...nk kne translate dlu plak...gerun2...tanak bace la :P

    ReplyDelete
  14. kak sunah!!
    kmk sangat berbangga sebab kmk paham...hee~
    kecian dknya...smpei gerun baca entri ktk koh..whaha...xpa:)
    peace no war^^

    bila chef ieyba msok dapo:http://islam-addeen.blogspot.com/2011/03/wedges-bukan-kak-sunah-punyap.html

    ReplyDelete
  15. Salam ..kamek tak kemet..ehehe.

    ReplyDelete
  16. aok..kmk asal kuching sarawak.Full time student gik tok.haha..x sangka sunah orang sarawak duhal..very proud of you sunah.. :)

    ReplyDelete
  17. hehehehe...
    kmk org kuching~~~hak3...
    comel!

    ReplyDelete
  18. eh, salah port ni abg Ben..hehe.
    xpa la..mungkin abg Ben kite tu penat agaknya..sampaikan SARAWAK dia nmpk SABAH..hehe...cian dia..

    salam kenal!

    ReplyDelete
  19. cesss! geng rupenyer... hihihi... tapi eyqa dari kuching.. hihihi..

    ReplyDelete
  20. @ieyba

    hehehe..bagus, bagus! kitak paham, ok la...:p

    ReplyDelete
  21. @cik blogger

    ops! yeke? hahaha~ okie..takpe, dia pening2 lagi tu..:p

    salam kenal~ :)

    ReplyDelete
  22. @Eyqasara

    kui3...ya la tek..padu urang sarawak nya tek eh...

    ReplyDelete
  23. orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
    salam perkenalan...
    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. selamat berkenalan...:)
    saya blogger kl...
    jom jadi member nak???

    ReplyDelete
  25. errr...entri lama..tapi blog saya tersenarai..errrr

    ReplyDelete
  26. @AdyBudika

    err... aha...masa ni saya suka baca blog abang dahh..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com