BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, March 20, 2011

Biru Seribu Malam


Dari tadi kami berdebar menanti. KAMI?? Eik, nape Cik Puan Nabila pun ikut berdebar ni? Hahaha~ Adoiiii... Erm... kami tunggu sama-sama...sampai malam jadi biru...akhirnya biru seribu malam...erk! Ayat sastera mana la agaknya ni...

Ekceli, kami tunggu dia...yang ke seribu...


Hehehe...dia empunya blog Biru Malam~ Namanya Bro Azqar, berasal dari Ipoh, Perak. Maka dia adalah ahli komuniti KBU la kan? Blog dia berheaderkan awan biru di waktu malam...err...berapa kali nak sebut biru dengan malam ni? Kalo boleh 1000 kali, okie jugak~ Hahaha~ Tipu saje...tak mampu den...:p

Alhamdulillah... Terima kasih kepada semua yang follow blog ni...anda semua dalam yang 1000 tu...terima kasih...juga kepada silent readers...terima kasih...doakan agar saya terus berusaha dengan lebih baik kat sini...teruskan bagi teguran dan pandangan...sokongan semua amat saya perlukan...

TERIMA KASIH!


CIK PUAN NABILA PUN BUAT ENTRI CAMBEST KAT SINI



34 comments:

Myra Ayreen said...

Wahhhh ! Tahniahhhhh !

FasiHaH SupiaN said...

1000 dah..tahniah kak sunah!

Bro Azqar said...

waahhhhh!!!! xsngke!! ehehhee.. tenkiuk3.. :D

malam biru menjadi peneman.. hahahaa.. eceh :P

Thanks.. coz sudi wat revew.. :)

Salfiza said...

malam ni bulan cerah!sebab tu sy bdebar...haha tahniah kak sunah!
^________^

Nour Akmal said...

wahhh..bestnya..
tahniah2...=)
sunah memang hebat...=)

Miss Ran said...

ske2..tahniahhhh

bun said...

em,nyesal tak unfollow
hahhhah,tahniah

Atsuko Ichirou said...

wa...
dah seribu...
hebat2...=)

Sunah Mohammad said...

@Myra Ayreen

terima kasih...

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

terima kasih alang...

Sunah Mohammad said...

@Bro Azqar

terima kasih ye empunya Biru Malam...:)

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

oh, sebab tu ke? hahaha~ terima kasih nabila..

Sunah Mohammad said...

@Nour Akmal

terima kasih..alhamdulillah..tak hebat lagi..:)

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

thanks iffah~

Sunah Mohammad said...

@bun

hahahaha! boleh pulak ye!

terima kasih alia...:)

Sunah Mohammad said...

@Atsuko Ichirou

terima kasih atsuko..

slumberznanie said...

waauuuu.. tahniaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

~...AmALinA....~ said...

congrats akak!!~ ^_^

Woofer Storm said...

cayalah sis..meletup laaa..lepas ni jdi femes ames,jgn lupa kita tau.heheeee

qasehraihan said...

waaaa...tahniah..jom seribukan saya jugak!!haha

azian said...

sunah...
cepatnya 1000...akak ni kl pencen pun lom tentu lagik dapat 1000 tu...heheheheh...akak rasa akak 989...tahniah2....akak br balik majidee kampung hubby akak...dah 2 minggu berturut turut balik johor , ye lah,,,cuti sekolah...nnt kl ade rezeki kita jumpa ye...insyaALLAH...

Isteri Yang Comel said...

wah tahniah dik dah 1000.. suker angka...

Sunah Mohammad said...

@slumberznanie

terima kasih...

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

thanks dak mucuk..

Sunah Mohammad said...

@Woofer Storm

erk...tak meletup la...huhuhu

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

hahahaha! akak satu je..takleh seribukan!

Sunah Mohammad said...

@azian

wah, ingat nombor sendiri..bagus2..hehehe. wah, dekat je...hehehe...insya'Allah~ :)

Sunah Mohammad said...

@Isteri Yang Comel

terima kasih kakak~

athirah said...

congratezzzzzzzz :DDD

Qaseh dalia adelia said...

congrats dear !

Sunah Mohammad said...

@athirah

thanks trex...:D

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

thanks qaseh sayang~

atiEy_[azHa] said...

wah , wah ! seribu dah follower die . boleh minta sikit tak ? hehe

... said...

as salam..
wah! tahniah!
semoga mendapat lebih ramai reader setia dari reader sedia

;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.