BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 9, 2011

Blog Review: [ kAtEk]


Dari dulu lagi sebenornye nak review blog budak ni. Tapi baru sekarang berkesempatan. Hari tu dia review gak blog picisan saya ni. Tapi saya nak review bukan sebab dia review saya, tapi sebab saya memang nak review! Hahaha~ Amek ang...sape budak yang nak direview ni sebenarnye? Tak lain tak bukan adalah...

dalam kolam ikan
ada puteri katek
dia suka makan
sambal daging itik~ ops!

Blog dak kecik bernama Katek ni dulu template dia lain, sekarang da lain. Da makin canggih lepas dia merayu-rayu dengan Cik Bulat untuk buatkan template tu sampai terpaksa belikan eskem popop untuk Cik Bulat. Okie, tipu sajer. Yang betulnya, Cik Bulat buatkan template tu. Saya jeles, sekian.


Satu sebab yang buat saya teramat sangat nak review blog Katek ni adalah...entah kenapa tiap kali saya masuk blog dia dan baca entri-entri dia, tiba-tiba suara hati saya bertukar menjadi suara comel. Erk! Faham tak? Hahaha~ Saya rasa Puteri Katek macam gambar dalam header dia tu, puteri yang comel kan tu~ Suara pun kena comel macam budak kecik bila baca entri dia, okie? Hahaha~

Adehhhh...serius, serius... Katek ni budak kecik yang berjiwa besar, lantang bersuara dalam entri-entri dia, selalu je dia tegur geng-geng kat SB, sebab dia sayang SB~ (tapi still saya baca dengan suara budak kecik dalam hati saya bila baca post-post dia kat SB...marah-marah pun suara budak kecik comel jek...-_-") Eh, ni review blogger, bukan review blog! Hahaha~

Katek mula berblog pada bulan Oktober 2010. Dia ada pakcik-pakcik dalam dunia blog ni. Hurm...kalau nak tau lebih, kena tanya dia sendiri la ek~ Saya suka video yang dia buat dalam entry dia baru-baru ni. :) Entri terbaru Katek adalah "Korang ingat aku tak reti bercinta??" Ha...budak kecik pun pandai bercinta ni...larikkkkkkkkkkkkkkkk!!!


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



33 comments:

FasiHaH SupiaN said...

comel lah blog dia, baru pas terjah ;)

putERi-kAtEk said...

kak sunah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaha

malu saya malu saya.. hahahaaha

ehem ehem...mekasih mekasih.

malu lagi.... huwaaaa

larik!!!!!!!!!!!!!

forever love said...

hahaha..blog die mm best..

<-- xde ke.?

KyêrulL said...

HAHAHAHAHAHA! katek oh katek! tettt

putERi-kAtEk said...

diam la kyerull...jeles la tu...hahahahhaa

tika said...

hoho...teringin nk merasa experience dak kecik cam yg sunah rasa...

terjah!

Melur Jelita said...

Jelesnyaaaaa dengan katek jelitaaaaa

so sweet n cute kan...he he he

Sunah jelita, tunggu akak review ur blog lak..hehe

alisya said...

da bace blog dia..mmg best(:

Woofer Storm said...

rasa nak terjah je puteri ni,tapi segan der...leh terjah ke??hahaaaa

Achu said...

haha betul2 msuk blog dia ...tetibe je jdi dak kcik....ngeh3

... said...

as salam
saya pun suka masuk blog si dik tecik katek ni walaupun tak mamapu nak komen.sebab boleh terasa keanak-anakkan.comel sangat.adoi.pakcik dah nak tua.tak dapat tahan gelak2.adoi..
comel je

=)

aik? demamd cb dah kebah? siap boleh buat header lagi.adoi..

suka aktiviti mereview blog macam sunah buat.merapatkan ukhwah

=)

Along Usop said...

katek dak kecik sayangkan eSBi
sronok disakat tomok dan pika
kalau mengomen ayat sengal ubi
membuli rakbokop(kyerull) memang dia suka

weheheh

Ujang9897 said...

dia dah pandai bercinta mcm SUNAH dgn ADY ek...ops..=)

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

hehe..kan, kan, kan~~

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

hahaha! gi semunyik belakang meja cepat!

Sunah Mohammad said...

@forever love

hehehe...atiq nak gak? atiq selalu direview sebagai entry cambest! tahniah! suke entry2 atiq!

Sunah Mohammad said...

@KyêrulL

resakse berjanggut ni nape ek?

Sunah Mohammad said...

@tika

hahaha~ sila atikah!

Sunah Mohammad said...

@Melur Jelita

baek kakak melur jelita~~

Sunah Mohammad said...

@alisya

hehehe...:)

Sunah Mohammad said...

@Woofer Storm

boleh saje! dia tak geget!

Sunah Mohammad said...

@Achu

nah...achu pun same! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@...

silalah buat juge~

Sunah Mohammad said...

@Along Usop

robokop berjanggut...wessss~~

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

erk!

Fiqas said...

salam sunah,..

sunah memang mesra alam ... rajin pulak buat review...
selalu nampak kelibat p.katek ni kat SB, tapi tak pernah masuk blog dia lagi..

putERi-kAtEk said...

@Ujang9897
tunjuk ajar ku sifu!!!

forever love said...

hahaha..yeke ? xpernah nampak pun review tue.?

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

wa'alaikumussalam kak fiqas~

hohoho~ dengan alam jek...:p ha, sila2 masuk!

Sunah Mohammad said...

@forever love

hish! geget kang!

forever love said...

bertol la.. xperasan la pasal review entry cam best tue..hihi..bg link sikit entry tue.hihi

Sunah Mohammad said...

@forever love

maksud akak, entry atiq selalu jadi entry cambest yang terpilih kat bawah2 tu..hehehheeheh..tak perasan la tu! akak nak godek balik semua..haiyoooo...

forever love said...

<--- kompem xperasan la kak...

hahah..xpela..nway..thnx ya..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.