Blog Review: [ kAtEk]


Dari dulu lagi sebenornye nak review blog budak ni. Tapi baru sekarang berkesempatan. Hari tu dia review gak blog picisan saya ni. Tapi saya nak review bukan sebab dia review saya, tapi sebab saya memang nak review! Hahaha~ Amek ang...sape budak yang nak direview ni sebenarnye? Tak lain tak bukan adalah...

dalam kolam ikan
ada puteri katek
dia suka makan
sambal daging itik~ ops!

Blog dak kecik bernama Katek ni dulu template dia lain, sekarang da lain. Da makin canggih lepas dia merayu-rayu dengan Cik Bulat untuk buatkan template tu sampai terpaksa belikan eskem popop untuk Cik Bulat. Okie, tipu sajer. Yang betulnya, Cik Bulat buatkan template tu. Saya jeles, sekian.


Satu sebab yang buat saya teramat sangat nak review blog Katek ni adalah...entah kenapa tiap kali saya masuk blog dia dan baca entri-entri dia, tiba-tiba suara hati saya bertukar menjadi suara comel. Erk! Faham tak? Hahaha~ Saya rasa Puteri Katek macam gambar dalam header dia tu, puteri yang comel kan tu~ Suara pun kena comel macam budak kecik bila baca entri dia, okie? Hahaha~

Adehhhh...serius, serius... Katek ni budak kecik yang berjiwa besar, lantang bersuara dalam entri-entri dia, selalu je dia tegur geng-geng kat SB, sebab dia sayang SB~ (tapi still saya baca dengan suara budak kecik dalam hati saya bila baca post-post dia kat SB...marah-marah pun suara budak kecik comel jek...-_-") Eh, ni review blogger, bukan review blog! Hahaha~

Katek mula berblog pada bulan Oktober 2010. Dia ada pakcik-pakcik dalam dunia blog ni. Hurm...kalau nak tau lebih, kena tanya dia sendiri la ek~ Saya suka video yang dia buat dalam entry dia baru-baru ni. :) Entri terbaru Katek adalah "Korang ingat aku tak reti bercinta??" Ha...budak kecik pun pandai bercinta ni...larikkkkkkkkkkkkkkkk!!!


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

33 comments:

  1. comel lah blog dia, baru pas terjah ;)

    ReplyDelete
  2. kak sunah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaha

    malu saya malu saya.. hahahaaha

    ehem ehem...mekasih mekasih.

    malu lagi.... huwaaaa

    larik!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. hahaha..blog die mm best..

    <-- xde ke.?

    ReplyDelete
  4. HAHAHAHAHAHA! katek oh katek! tettt

    ReplyDelete
  5. diam la kyerull...jeles la tu...hahahahhaa

    ReplyDelete
  6. hoho...teringin nk merasa experience dak kecik cam yg sunah rasa...

    terjah!

    ReplyDelete
  7. Jelesnyaaaaa dengan katek jelitaaaaa

    so sweet n cute kan...he he he

    Sunah jelita, tunggu akak review ur blog lak..hehe

    ReplyDelete
  8. da bace blog dia..mmg best(:

    ReplyDelete
  9. rasa nak terjah je puteri ni,tapi segan der...leh terjah ke??hahaaaa

    ReplyDelete
  10. haha betul2 msuk blog dia ...tetibe je jdi dak kcik....ngeh3

    ReplyDelete
  11. as salam
    saya pun suka masuk blog si dik tecik katek ni walaupun tak mamapu nak komen.sebab boleh terasa keanak-anakkan.comel sangat.adoi.pakcik dah nak tua.tak dapat tahan gelak2.adoi..
    comel je

    =)

    aik? demamd cb dah kebah? siap boleh buat header lagi.adoi..

    suka aktiviti mereview blog macam sunah buat.merapatkan ukhwah

    =)

    ReplyDelete
  12. katek dak kecik sayangkan eSBi
    sronok disakat tomok dan pika
    kalau mengomen ayat sengal ubi
    membuli rakbokop(kyerull) memang dia suka

    weheheh

    ReplyDelete
  13. dia dah pandai bercinta mcm SUNAH dgn ADY ek...ops..=)

    ReplyDelete
  14. @forever love

    hehehe...atiq nak gak? atiq selalu direview sebagai entry cambest! tahniah! suke entry2 atiq!

    ReplyDelete
  15. salam sunah,..

    sunah memang mesra alam ... rajin pulak buat review...
    selalu nampak kelibat p.katek ni kat SB, tapi tak pernah masuk blog dia lagi..

    ReplyDelete
  16. hahaha..yeke ? xpernah nampak pun review tue.?

    ReplyDelete
  17. @Fiqas

    wa'alaikumussalam kak fiqas~

    hohoho~ dengan alam jek...:p ha, sila2 masuk!

    ReplyDelete
  18. bertol la.. xperasan la pasal review entry cam best tue..hihi..bg link sikit entry tue.hihi

    ReplyDelete
  19. @forever love

    maksud akak, entry atiq selalu jadi entry cambest yang terpilih kat bawah2 tu..hehehheeheh..tak perasan la tu! akak nak godek balik semua..haiyoooo...

    ReplyDelete
  20. <--- kompem xperasan la kak...

    hahah..xpela..nway..thnx ya..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.