BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 30, 2011

DECO DECO BENG BENG BOONG !


Sila klik header Abang Bennnnten

ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



33 comments:

Mira Amirudin said...

Kak sunah punya blog is superb!!! ;)

Eyqasara said...

hahaha... nak follow dah follow dah... hape lg nak buat dgn blog cun ni eah??? ngee~ :D

Sunah Mohammad said...

@Mira Amirudin

superb ke???

Sunah Mohammad said...

@Eyqasara

hahaha! kutuk cepat, kutuk!

Hazrina Erin said...

kak sunah punya blog dah cun da!!^^

Qaseh dalia adelia said...

dah cun dah hik2

Pembawa_Wacana said...

Kak Sunah memang beng beng booooooong!!! :D

Miss Ran said...

da comei dah page ni..i loike...pink lg

mama comel said...

hahaha...cam tak caye jek cik sunah follow saye...hee~~btw...thx yea...blog cik sunah dah lame tersenarai kat bloglist saye..wee~~

Yaya^Pink said...

sepraisss...dtg mau renovate uma moley?ehehehe

Nisa' Pasir Gudang said...

dah cun melecun... nak komen ape ntah kat sini. hmmmm komen : mmg CUN!

nak follow...DONE

cik yuz said...

hai kakak!!

singgah sambil makan nih...hehe.. =)

kite memang ske pink...so,sume bende yg pink nampak cantik..plus layout tersusun =)

qasehraihan said...

memang dh cun lagi cun dan sgt cun..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/bila-sebut-indon-apa-yang-anda-fikir.html

qucachahir said...

cantek blog nye... ;)
kemas dan menarik.. =)

Dda Ly said...

saye suke masuk blog sunah...loading lajuuu...:)tidak serabut...dan gabungan itam + pink itu indaH!!!

mas saari said...

datang dari segmen deco2 beng beng boongg!

pendapat saya...
header cantik dan blog pun kemas
loading blog pun cepat

zieha hisham said...

terbang from blog BA =]

simple and nice onee ! thumbs up ^^

☀ Izzaty Hedry☀ said...

blogy cantek...!)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

pRiNCe said...

blog yg cntik...:)

nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

Rahmad said...

nice blog..

dari segment abg ben..

AdiSuda said...

sunah..blog nie..errr..err..tak nk cment jgk..ahaha

YanaMIB said...

pasni xpanggil abg ben dah..tp panggil abang beng..weehuuu~ =P

kathy said...

x ada nak d komen kat blog ktk. suma ok jak..hehehe~

risa said...

u punya blog cool bebeh

erinn kechiik said...

salam singgah

Zura said...

cantik blog ni...loading senang je..
jemput ke blog akak yer.. blog baru nak tumbuh tu...

jemput lah..

khadyjah fhatyah said...

BLOG NI CUN! :D FOLLOWED.
Jom terjah blog saya balik!

http://k-fhatyah.blogspot.com/

Axieda'great said...

pink hitam?
menarik
cute colour

aliarosli said...

ape nie? ape nie??
sekali lagi blurrrrrr

ish, ish
time on9, tak de lak

time tak bukak le sebok nak segmen

grrrrrrrrrrr,TAK ACI

Dim Benihana said...

datang terjah balik....

background cantik n simple, i like it, blog pun ringan senang nk terjah..

logorithm said...

KABOOOM!

Dah meletup dah blog Cik Sunah. I LIKE!

Yang paling I LIKE ialah header tuh... ;-)

Silent Thinker said...

simple n nice blog~
dah OK!~
jgn lupe singgah blog saya nnt~
http://safiyahezora.blogspot.com/
Happy blogging!~

cik riffa :) said...

not bad lah blog ni
semmpoii !

jom dtg lawat blog and follow kte pulak yaww :DD

http://theeanddead.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.