GATHERING BLOGGERS UTM


Nanad kata, kena buat entry ni untuk join Gathering Bloggers UTM, eh salah!
Untuk kenal sape bloggers UTM yang kunun-kunun hyperaktif...

Sila klik imej untuk maklumat lanjut

| Sunah Mohammad | 23 |

| Tasik Ilmu |

| SAYA RASA BLOGGER UTM ada ramai lagi yang saya tak kenal, jadi jom jumpa... :D |

TARIKH TUTUP: 13 MAC 2011

12 comments:

  1. err..uthm nak join boleh?..hehe

    ReplyDelete
  2. @iqbalhakimi

    ehehe...nak join ke? jom wat UTM + UTHM lak! haha~

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  4. alamak, Ex-U den...huhu.... den newbie boleh ke join?..huhuh

    ReplyDelete
  5. sunah, x-utm bole x join? hukhuk.

    ReplyDelete
  6. @Awang Hafiz

    kalo dekat sini je, boleh la...:) takot jauh jek...sape2 ex-utm pun leh join...

    ReplyDelete
  7. senior!! kena paste link kat sni ke?
    http://mibas.blogspot.com/2011/03/kami-blogger-aktif-utm.html

    ReplyDelete
  8. la!sunah utm gak keee????????hehehe

    ReplyDelete
  9. http://ecahdenan.blogspot.com/2011/03/kami-blogger-aktif-utm.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.