BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, March 5, 2011

GATHERING BLOGGERS UTM


Nanad kata, kena buat entry ni untuk join Gathering Bloggers UTM, eh salah!
Untuk kenal sape bloggers UTM yang kunun-kunun hyperaktif...

Sila klik imej untuk maklumat lanjut

| Sunah Mohammad | 23 |

| Tasik Ilmu |

| SAYA RASA BLOGGER UTM ada ramai lagi yang saya tak kenal, jadi jom jumpa... :D |

TARIKH TUTUP: 13 MAC 2011



12 comments:

iqbalhakimi said...

err..uthm nak join boleh?..hehe

Sunah Mohammad said...

@iqbalhakimi

ehehe...nak join ke? jom wat UTM + UTHM lak! haha~

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Sunah Mohammad said...

@BLADE EDGE

wa'alaikumussalam..terima kasih~ :)

Mr.Kerro said...

alamak, Ex-U den...huhu.... den newbie boleh ke join?..huhuh

Sunah Mohammad said...

@Mr.Kerro

boleh saje!

Awang Hafiz said...

sunah, x-utm bole x join? hukhuk.

Sunah Mohammad said...

@Awang Hafiz

kalo dekat sini je, boleh la...:) takot jauh jek...sape2 ex-utm pun leh join...

ROROI said...

senior!! kena paste link kat sni ke?
http://mibas.blogspot.com/2011/03/kami-blogger-aktif-utm.html

Sunah Mohammad said...

@ROROI

kat page nad...:)

Ecah Ecot said...

la!sunah utm gak keee????????hehehe

Ecah Ecot said...

http://ecahdenan.blogspot.com/2011/03/kami-blogger-aktif-utm.html

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.