BLOG ENCIK SUAMI

Friday, March 11, 2011

Gempa Di Jepun!


Dahsyatnye... Allah turunkan bencana gempa bumi 8.9. Kakak sayang saya kat sana...:(


Moga semuanya selamat... Berita selanjutnya klik SINI ye.




4 comments:

Dda Ly said...

semoga diorang kat sane selamat kan? taks anggup kalau nak tgk bencana alam ni..:(

meh ke rumah..
~plastic surgery follow up~
keep in touch ye..♥♥♥

masterfaiz.com said...

VIDEO TSUNAMI JEPUN

http://www.masterfaiz.com/2011/03/video-tsunami-di-jepun-1132011.html

Nour Akmal said...

moga semuanya selamat dan tak ada kejadian yg lebih teruk jadi..=)

... said...

as salam..
ex rumet saya pun kat sana..kena tempias..ada kat pantai

=(


berita mengatakan indonesi yang bahagian papu new guinea akan kena, russia pasifik pun kena..dan juga filipina..

sunah, jika ditakdirkan-Nya.. malaysia terkena.. sarawak dan sabah akan turut terkena..
keluarga kamu kat sana..
tsunmi sekuat 8.9 jika sudah mampu dijangka bergegar ke indonesia, tempiasnya adalah sebanyak 30%-40% bakal berlaku

=(

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.