BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, March 29, 2011

Iklan: Twin Systems Sdn. Bhd.


Vacancies Announcement in Twin Systems Sdn Bhd

Salam...

Dear friends and partners,

We'd like to announce vacancies in our company, Twin Systems Sdn Bhd
for the following positions:

SYSTEM ANALYST
Qualification : Degree in Computer Science
Requirement : Skills in PHP and SQL (Advance or Intermediate level),
Knowledge in Object Oriented Programming and Experience in Web
Application Development.

ANALYST PROGRAMMER
Qualification : Diploma in Information Technology or related fields.
Requirement : Skills in PHP, SQL or any Web Programming.

Interested party may submit your resume via email to me at
sanorazman@gmail.com or En. Alishamuddin at alisham70@yahoo.com.
Should you have any query, please call us at 07-5582109 or sms at
012-7022109 / 016-7114001.
Appreciate if you could forward this to your relatives, friends or students.

Thank you.


--
RAZMAN
012-7022109
Twin Systems Sdn Bhd
www.twinsystems.com.my

P/S: Sape-sape yang berminat dan berkelayakan tu, bolehlah apply ye. :)



20 comments:

topimagine said...

aku belajar IT.. tapi bangang IT... cm ne tu ek :)

efa said...

waa...kena smbng stdy ni kalau tak leh dah isi borang kerja tu haha :)

Faris Adli said...

sangat berkelayakan bagi semua jawatan ni. tapi sekarang ni tengah praktikal sampai hujung bulan 6. boleh apply ke? takut dia minta start keje bulan 5 atau 6 je

mynameismy said...

heee tak layaklah. lain bidang...hehe

Pembawa_Wacana said...

Nak carik keje area Putrajaya.....ade tak? :)

Sunah Mohammad said...

@topimagine

erk..kena la betulkan kebangangan tu..:p

Sunah Mohammad said...

@efa

hehehe..

Sunah Mohammad said...

@Faris Adli

try la tanya dulu...:)

Sunah Mohammad said...

@mynameismy

hehehe...sama la, bukan bidang saya gak ni..:D

Sunah Mohammad said...

@Pembawa_Wacana

cuba carik kat jobsmalaysia..hahaha~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh cepat2 siapa yg berminat!

Faris Adli said...

@Pembawa_Wacana kat damansara adalah

Qaseh dalia adelia said...

mmg kerja dalam bidang it dah hehe

qasehraihan said...

sunah..saya layak tak ek???haha
cikgu KPLI yg TERjadi cikgu..inila dia..hihi

Miss Ran said...

erk layak tak sye?

sunah smbung mster ke?

erk bkn mude lg ke?

:N:A:Z:R:U:L:aziz: said...

ade x tmpt utk practical bg student dgee cmptr engineering????

Afiq Rafie said...

hai.. boleh email saya tak. erm saya bljt dlm jurusan IT in diploma.. tp saya ta bper pandai SQL, WEB O ANYTHING. macam mane tuh erk. saya na kje y berkaitan dgn saya punya kos.. tp ssh na dpt sbb pengalaman tak de . awk boleh email saya.

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

iffah, saya master skang..:)

Sunah Mohammad said...

@:N:A:Z:R:U:L:aziz:

i'm not really sure bout that..sebab ni iklan yang junior mintak sebarkan..junior tu pun tengah praktikal kat sana..boleh try kot..

Sunah Mohammad said...

@Afiq Rafie

mungkin boleh rujuk person kat atas ni...:) saya hanya tolong sebarkan iklan..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.