BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 23, 2011

Kenapa Nuffnang Jadi Macam Ni???


Pagi-pagi da rasa nak mengamuk...hahaha~

Rileks, rileks...mana de mengamuk, nak bertanya je...huhuhu.

Bukak-bukak blog pagi ni, tengok nuffnang semakin panjang......................-_-" dengan benda cam gambo di bawah~


Tapi kejap je benda tu, lepas tu da tak nampak dah bila refresh balik...hurm...ade sape-sape try? Ape guna benda tu sebenornye? Macam churp-churp ke? Saya nampak, gitu lerr...

P/S: Hari ni result SPM kuar ek? Tengok sume post pun pasal result SPM nak kuar...all the best untuk semua yang umur nak masuk 18 pada tahun ni ye~


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



18 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

iklan makin panjang, reward untuk kita takde punn T_T

cik pulau said...

entah eik.. tak pernah nampak pun.. lalala~

athirah said...

nuffnang mmg x btol dh skang

nur said...

tadi pun ada gak.. taktau nape..

JOM KE: ALL IN ONE

Miss Ran said...

biar jela nuff tu...

jgn dlayan

doakan sy..nak ajar jap lg

hana said...

x phm sgt la ngn nuff ni..
jgn d layan sagt..haha..
mmg byk entry pasl spm..hahah...

Sunah Mohammad said...

@y u y u Z u l a i k h a

huhuhu..yuyu da dapat duit banyak, takyah2!! :p

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

tak pernah???

Sunah Mohammad said...

@athirah

rasa cam nak buang nuffnang...ops! :p

Sunah Mohammad said...

@nur

kan, kan..

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

chaiyok2 iffah! moga dipermudahkan segala urusan..:)

Sunah Mohammad said...

@hana

tu la...banyak pasal SPM...:D

anis aniesa said...

panjang2 income x pnjg2,,hehehe

Ujang9897 said...

tak suka nuffnang..sbb tak bg BE>.heee

jap lagi nk pergi amik result SPM..cuak la

logorithm said...

Hurm... tak peduli pasal Nuffnang. Tak pernah dapat sesen pon daripada Nuffnang. Tak kisah lah...

Solihin Zubir said...

sy x pndg sgt nuffnang ni.. heheh..

akubersamaCahya said...

income nuff abc dri dulu sampai la sama jek.. hehehehe.. so tak kesah sgt nuff ni..huuu~~

... said...

button tu, macam churp2. kita masukkan link orang tu, orang tu approve, kamu dapat komisyen.

tak tahu sangat..kena tanya zie ni. huhu..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.