BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, March 19, 2011

Lelaki Cantik?


Oh, tetiba nak tulis pasal ni sebab Atikah Latiff mintak tolong carikan sorang untuk dia. Dia taknak lelaki hensem, tapi nak lelaki cantik jek... Hahaha~

Ekceli, apa definisi lelaki cantik untuk kamu? Adakah dia mempunyai wajah seakan-akan bayi atau orang kampung kata, baby face? Senyuman menawan? Mata menggoda? Hidung mancung? Pipi tak tersorong-sorong? Erk! Merapu sudah!

Bagi saya...lelaki cantik...hurm...hurm...hurm...

Macam dia ni kot~~~

.

.

.

Da lama tak tepek gambo dia~~~ weehuuuuuuuu~~~

Uhuhu...pi la tengok cite Mei-Chan no Shitsuji...sangat cantik ok??? Sangat kemas jugak kecuali tang rambut tu~ Hahahahaha~

Okie, puji lebih-lebih kang susah pulak aihhh...Atikah nak yang macam ni? :p

Kamu-kamu yang lelaki, sape rasa diri tu cantik, angkat mouse!!!


P/S: Cantik itu tidak kekal selamanya...:)



59 comments:

forever love said...

ari tue sis kata nk cari kn utk atq gak

HAJAR hasan said...

hajar tgk citer tu~ dia butler heroin citer tu kan!! ngee~

hanim azhari said...

angkat mouse!! erkk tetibe pulak..kehkeh rambut dia kne ubh skit baru smart :)

y u y u Z u l a i k h a said...

itu bopren yuyu!!

Nour Akmal said...

mmg cantik..huhuhu

cik nurussalwa said...

cite tu besh..

Sunah Mohammad said...

@forever love

yang sejuk mata memandang eh??? hahaha~

Sunah Mohammad said...

@HAJAR hasan

ha'ah...hehehe...

Sunah Mohammad said...

@hanim azhari

hanim...err...lelaki ke? hahahaha~ ha'ah..tapi dia yang sebenar pon memang rambut gitu..heheh...

forever love said...

banyak lagi ciri2 ny.. huhu.. x smoking.. x pakai rantai.. haha

Sunah Mohammad said...

@y u y u Z u l a i k h a

erk! tak boleh!!!! akak punye, okie??? hahaha~ (padahal dia da kawen...T_T)

Sunah Mohammad said...

@Nour Akmal

hehehe..suke tengok dia senyum...errr...

Sunah Mohammad said...

@cik nurussalwa

betul, betul! :)

Sunah Mohammad said...

@forever love

wah, banyeknye....-_-"

forever love said...

hahaha.. mestila.. tue yg utama.. hihihi

Solihin Zubir said...

adeyhh.. mamat mata sepet jugak yg cantik.. =_="

Miss Ran said...

eh sy punye okie.

haha sy nk dom yo ji dlm cte hana yori dango la

lelaki cntik muke jambu..cm dak sb sorg tu=P

Sunah Mohammad said...

@forever love

hehehe..betul, betul...:)

Sunah Mohammad said...

@Solihin Zubir

erk! hahaha~ yeke? da wat survey eh???

~Kirin Selama Perak~ said...

lelaki cantik tak semestinya dari luar.yang penting baik di dalam.
:)

forever love said...

terima je seadanya.. hihihi

putERi-kAtEk said...

nak gelak...
wahahahahaha

hahahahahaaha

hehehehehhe

wahahhahahahaa


erk.... jambuuuuuuuuuuuuuu

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

ha? ade ke dalam SB???

Sunah Mohammad said...

@~Kirin Selama Perak~

ia betul sekali itu KSP~~

Sunah Mohammad said...

@forever love

alhamdulillah...:)

Awangku Johan said...

kecantikan dan kehenseman tu hnyalah semntara.. so bg mereka yg terlalu taksub dgn kehebatan fizikal mereka jgn la terlalu riak.. coz semua itu smntara... ckupla dgn rasa bersyukur...

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

hahahahahaha!

Areliff said...

lapor diri disini :P

Mr. Swift said...

Alamak mouse terjatuh. ;p

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

tak reti nak cakap cantik tu macam mana, tapi cantik bagi orang sedap mata memandang dan satu cantik iman.

~...AmALinA....~ said...

err saye nak jugak,, tp hensem dihati pon dh cukup.. muka hensem sangat tamo la,, nanti kena kebas..hak3 yg sedap2 mata memandang je.. ada tak?? tolong carikan..=p

Salfiza said...

da agak da..mesti tempek muka budak tu...haha

suri solehah said...

salam sunah..lelaki cantik..tak bahaya ke tu?huhu

shahjiehan said...

erk... not bad... mungkin make up kot... huhuhu


org melayu pon ramai yg cntik2 jugak ler...

jom baca dan komen Saya Sayang emak saya

Qaseh dalia adelia said...

lelaki lebih cantik dr gurl..pak andam ...haha

SyafiqRidhwan said...

carikan perempuan yang cantik boleh tak ?

niesz said...

niesz suke lelaki matang +macho..heee..

qasehraihan said...

nk jugak cmtu..carikan jg ye sunah..hahaha

anies anessa said...

amoi akak...ada jgk gambo laki nie(maap,xingt nama)...hehe

Sunah Mohammad said...

@Awangku Johan

alhamdulillah...perkongsian yang baik dari cekgu awang~ :)

Sunah Mohammad said...

@Areliff

hoh?? syuh, syuh! hahahaha~

Sunah Mohammad said...

@Mr. Swift

hahaha! sampai terjatuh mouse tu!

Sunah Mohammad said...

@cik Suka Suki@Atikah Latiff

alhamdulillah...:)

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

err...ade sorang..ina tau kot sape...:p

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

mestilah! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@suri solehah

wa'alaikumussalam..

tak bahaya kak, memang ade istilah lelaki cantik ni, untuk lelaki yang berwajah jambu dan cantik...

kebanyakannya di kalangan orang asia lah, area jepun, korea, taiwan...

Sunah Mohammad said...

@shahjiehan

hoh?? ade eh lelaki melayu cantik? hehehe...

azi nur said...

lelaki santek atau lelaki jembu...same x ekk??

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

erk! itu kategori lain...:p

Sunah Mohammad said...

@SyafiqRidhwan

err...cuba search kat google..banyak tu...:D

Sunah Mohammad said...

@niesz

hehehe...moga ketemu~

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

erk! akak pon nak jugak ke? hahaha~

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

mesti la ade! haha~

Sunah Mohammad said...

@azi nur

pada tafsiran azi camne? hahaha~

udin said...

hurm.. macam kenal ja pelakon ni.. kalau tak silap pelakon kamen rider kabuto ni.. hehe.. ;)


p/s: anda telah ditag..

http://budaklogam.blogspot.com/2011/03/hanim-buat-bloglist-betol-ke.html

She's retarded said...

siapakah lelaki itu?
kekeke

Sunah Mohammad said...

@udin

hehehe..memang dia~ :)

Sunah Mohammad said...

@She's retarded

tak kenal ke? bagus....hahaha~

... said...

as salam..
wah! lelaki cantik

@_@

sedang membayangkannya..
cantik vs handsome..
cantik tang amal dan iman, handsome tang fizikal?
huhu..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.