BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 16, 2011

Malam Ni...


Sepi...
Tiada kata...
Hati berbisik...
Ke mana...

Sunyi...
Tiada nukilan...
Jiwa merintih...
Mengapa...

Hening...
Tiada coretan...
Minda bercelaru...
Bagaimana...

.

.

.

.

.


Oh! Ke mana line internet menghilang? Mengapa FB begitu lembap? Bagaimana harus saya mengeping entry lagi???

Sekian merapu malam ini~ Selamat malam~


P/S: Bila depa dua orang borak, ceq ditinggalkan kat tepi...huh!


ENTRI CAMBEST PAKCIK MAT!!!



14 comments:

AdyBudika said...

tak terucap...gulp!!

Citarasa Rinduan said...

ucaplah wahai ady ku sayang

ehem......sunnah..semalam malam..kak penat lah sayang.......

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

hahaha~ huh!

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

selamat malam kakakku sayang~ cian dia penat..huhuhu..rehat la ye kak...

Fiqas said...

Salam sunah, tak payah kata apa2, p masuk tido je..:)

err, siapakah dua org yang berborak tak ingat sunag ni? kena cubit sikit itu 2 org...:P

cik pulau said...

ahahaha.. siapa yang tinggalkan ketepi ni??
haishh.. tak patutnya orang tu,. lalala~ ^^,

... said...

as salam..
haha~ kasi ping web fb laju sampai sever error

=p

oh~ madu sunah yakni kak syida.kompem pasal kbu punya ;)

Woofer Storm said...

cntiknya kata2 sis.ehheee
line merjuk tu kot,tapi bro ady cool je.heheee

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

wa'alaikumussalam akak...

hehehe...da masuk tido..da bangun balik..:p

dua orang tu??? huh!!! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

ade la dua orang yang berskandal tu...hahahaha~

Sunah Mohammad said...

@...

oh, salah, salah.

Sunah Mohammad said...

@Woofer Storm

cantik ke? -_-"

hehe..merajuk la tu...abg ady tu memang...(jom kutuk dia! hahaha~)

deeya said...

dah jarang on9 FB .. loading lambat sngat . smpai kekadang rase FB m'khayalkan .. tetbe pulak terindu-rindu kat friendster :)

Sunah Mohammad said...

@deeya

da buang da friendster....:p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.