Mereka Silent Readers... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Monday, March 28, 2011

Mereka Silent Readers...


Terharu. Tak sangka, ada juga yang gemar membacanya. Dia buat entri khas pulak, saya rasa macam tak layak untuk menerima kata-kata macam tu. Terima kasih Atul sayang, jom kita sama-sama belajar buat entri yang menarik dan berinfo ye... :)

Masa pergi jadi fasi untuk Kem Geng Anak Sarawak Super 2011 (GESPER'11) kat Janda Baik baru-baru ni, jumpa sahabat-sahabat Sarawak yang sama-sama jadi fasi dan AJK. Mereka juga buat saya terharu...betul-betul saya tak sangka.

"Kamek sentiasa baca blog kitak..."
(Saya sentiasa baca blog awak...)

"Entri blog kitak best, mantap isiknya..."
(Entri blog awak best, mantap isinya...)

"Tajuknya mesti mok kontroversi!"
(Tajuknya (merujuk tajuk entri) mesti nak kontroversi!) Erk! -_-" Kami gelak sama-sama.

Rupa-rupanya mereka ini silent readers saya. Terima kasih sahabat...Banyak yang perlu diperbaiki dan ditingkatkan dalam penulisan blog ni. Doakan agar saya boleh melangkah lebih jauh di sini.

Sesungguhnya kamu tidak sendirian, Sunah...alhamdulillah.

29 comments:

  1. ehhhh! atul!! tadi dia buat pasal yuyu ^^

    ReplyDelete
  2. habis yang bising selalu komen dipanggil pe? hehe

    ReplyDelete
  3. kak sunah: fuyoooooo......hebat lah :)

    ReplyDelete
  4. @Miss Ran

    kalau bising...noisy readers!!!! hahahahaa

    ReplyDelete
  5. @putERi-kAtEk

    aha! betul tu, tadi nak carik jugak perkataan ni..:p

    ReplyDelete
  6. yer blog sunah memg best^^

    ooo pi jadi fasi....best2^^ nnti crita pglmn kat jnda baik yer...hehe

    ReplyDelete
  7. sy pon silent reader jugak.. tp xsilent sgt la..=p

    ReplyDelete
  8. alaaaaaaaaaaa,tak sebut pon name alia

    hahhahah,komen bile rase nak komen
    tak komen bile tak nak komen
    tapi ketahuilah sume entri akq kite bace

    walaupon tertinggal jet pejuang macam dulu

    hahhahhha

    ReplyDelete
  9. best wo0o ade silent reader, saye takde pon.sob sob

    ReplyDelete
  10. akak pun suka baca blog sunah juga..

    ReplyDelete
  11. sejak bila si GAY NAZ tu ada balik..hahaha

    sy pun silent hp saya..*tiba2..hahaha

    ReplyDelete
  12. Sunah, thanks. Atul akan sentiasa support Sunah. Good luck :)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad