BLOG ENCIK SUAMI

Monday, March 28, 2011

Mereka Silent Readers...


Terharu. Tak sangka, ada juga yang gemar membacanya. Dia buat entri khas pulak, saya rasa macam tak layak untuk menerima kata-kata macam tu. Terima kasih Atul sayang, jom kita sama-sama belajar buat entri yang menarik dan berinfo ye... :)

Masa pergi jadi fasi untuk Kem Geng Anak Sarawak Super 2011 (GESPER'11) kat Janda Baik baru-baru ni, jumpa sahabat-sahabat Sarawak yang sama-sama jadi fasi dan AJK. Mereka juga buat saya terharu...betul-betul saya tak sangka.

"Kamek sentiasa baca blog kitak..."
(Saya sentiasa baca blog awak...)

"Entri blog kitak best, mantap isiknya..."
(Entri blog awak best, mantap isinya...)

"Tajuknya mesti mok kontroversi!"
(Tajuknya (merujuk tajuk entri) mesti nak kontroversi!) Erk! -_-" Kami gelak sama-sama.

Rupa-rupanya mereka ini silent readers saya. Terima kasih sahabat...Banyak yang perlu diperbaiki dan ditingkatkan dalam penulisan blog ni. Doakan agar saya boleh melangkah lebih jauh di sini.

Sesungguhnya kamu tidak sendirian, Sunah...alhamdulillah.



29 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

ehhhh! atul!! tadi dia buat pasal yuyu ^^

Miss Ran said...

habis yang bising selalu komen dipanggil pe? hehe

Sunah Mohammad said...

@y u y u Z u l a i k h a

hehehe...bagus kan dia..:)

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

tu lebah-lebah tinggalkan madu...:D

meaw said...

kak sunah: fuyoooooo......hebat lah :)

putERi-kAtEk said...

@Miss Ran

kalau bising...noisy readers!!!! hahahahaa

Sunah Mohammad said...

@meaw

tak hebat la sayang...:)

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

aha! betul tu, tadi nak carik jugak perkataan ni..:p

Achu said...

yer blog sunah memg best^^

ooo pi jadi fasi....best2^^ nnti crita pglmn kat jnda baik yer...hehe

~...AmALinA....~ said...

sy pon silent reader jugak.. tp xsilent sgt la..=p

JIJI YU said...

aku silent singer..

aliarosli said...

alaaaaaaaaaaa,tak sebut pon name alia

hahhahah,komen bile rase nak komen
tak komen bile tak nak komen
tapi ketahuilah sume entri akq kite bace

walaupon tertinggal jet pejuang macam dulu

hahhahhha

hanim azhari said...

waaa..best la klu camtu ;)

nazirulhazwan~ said...

best wo0o ade silent reader, saye takde pon.sob sob

Sunah Mohammad said...

@Achu

insya'Allah sayang...:)

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

hehe..half-silent ye?

Sunah Mohammad said...

@JIJI YU

patutla ang nyanyi tak kuar suara..

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

hahaha~ skang da slow sikit kan? :p

Sunah Mohammad said...

@hanim azhari

:)

Sunah Mohammad said...

@nazirulhazwan~

yo lah tu!

Sari Yusa Ibrahim said...

akak pun suka baca blog sunah juga..

Ujang9897 said...

sejak bila si GAY NAZ tu ada balik..hahaha

sy pun silent hp saya..*tiba2..hahaha

mynameismy said...

nk senyum je..;)

Isteri Yang Comel said...

wah ada admire nie

Sunah Mohammad said...

@Sari Yusa Ibrahim

terima kasih akak! :)

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

hahaha~ dia macam chipsmore!

Sunah Mohammad said...

@mynameismy

:)

Sunah Mohammad said...

@Isteri Yang Comel

mana de kak~ wawawa~

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Sunah, thanks. Atul akan sentiasa support Sunah. Good luck :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.