Resakse Berjanggut Datang Mengorat, Dia 'Urmmmmm' Je???

March 29, 2011


Pssst, tadi kan...orang tu datang singgah kat shoutmix. Dia ingat saya tak tahu la tu dia. Da jelas-jelas kat widget Gengblogger tu muka dia dengan url blognye. Tambah-tambah lagik, dia je yang guna bahasa camtu ngan saya. Moh kite tengok cubaan dia mengorat...


Ada hati tu nak ngorat...lepas tu try tukar nama pulak ngan gaya bahasa,  siap nak tengok gambar lagik! Tapi kannn...IP address sama la! Kantoiiii!! Hahahaha~ Bertambah-tambah kantoi bila dalam SB pon dia mengkantoikan diri sendirik kat post Fakhrul!



Hah! Kan da kantoi! Memang you sorang la guna youuuuuuu!!! :p Katek lak pergi la seru nama jiran saya tuuuuuu....ingatkan tak mai, ade jugak dia mai...


Hoh??? Dia urmmmmmm jek??

.

.

.


Taklah, dia buat ayat tacink ni haaaaa....


Ina pun join sekaki...


Hurmmmmmmmmmmmm.....otromen sangat yakin boleh mengalahkan resakse...no komen.

P/S: Abaikan babak-babak pergaduhan tu ye. Depa berlakon je tu...hampeh!

You Might Also Like

42 Comments

  1. Errr.. Sik kongang kamek.. ahakz..

    ReplyDelete
  2. sunnah

    nampaknya saham dok tinggi tu....
    nanti posing jer ngan si ady budika tu atas pelamin...
    hahahha. LARI!!!!!!!!

    ps: SURE LEPAS TU DIA TAK MAU MASUK BLOG SUNNAH..HEHHE

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHHAHAHHAHAHAHA cis!! smpai buat entry nak kena blasah niE!!

    ReplyDelete
  4. JELEZ JELEZ
    NAK FB GAK

    NAK GUAW CAM TUE GAK
    NAK KAWAN NGAN SUME GAK

    JELEZZZZZZZZZZ,TAK DE SAPE LAYAN

    ReplyDelete
  5. memang kantoi la RAKSASA....nak mengorat awek org.....wahaaha

    kan dh malu sendiri

    ReplyDelete
  6. @Citarasa Rinduan

    hahahahaha! mustahil resakse ni tak mo masuk dah!

    ReplyDelete
  7. salam

    bahagianya dia tu..jeles la..heheh

    ReplyDelete
  8. PENGUMUMAN!! aku xmengoratlah huwaaaaa FITNAH!! aku bergurau je.. DISLIKE banyak² post niE!! aku pun ada awek :( sedeyh

    ReplyDelete
  9. bahahaha..kelakar la..ecewaahh..sis ade rmi peminat la..pheewwiiitt ;)

    ReplyDelete
  10. hahahaha~ padan muka kyerul..=p like banyak2 post ni.. awek dia katek ek?? larikkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  11. Hahahahah...xpsal2 aku kne gosip ngn Katek plak! XD

    ReplyDelete
  12. @sissyira

    wa'alaikumussalam kak syira..

    erk..bahagia?

    ReplyDelete
  13. @KyêrulL

    hahahaha! ni boleh printscreen ni! pengakuan ikhlas kyerull..:p

    ReplyDelete
  14. hahahahaha.. hanya mampu gelak dengan suara yang hampir hilang nie

    ReplyDelete
  15. haha kelakar la korg ni....ade2 aje...

    ReplyDelete
  16. haish!! TERPAKSA!! tunggu jela one day bila dh bersedia ^.^

    ReplyDelete
  17. @forever love

    aiyokkk...kesian atiq kene gelak takde sore...

    ReplyDelete
  18. senak perot gelak...



    entry terbaru > http://solomolo.blogspot.com/2011/03/sel-sel-minda.html

    ReplyDelete
  19. erkk ade org jeles..tak tahu..kene smbung cter ni..ngat lelaki tk reti jeles lalala

    ReplyDelete
  20. @forever love

    hehe..takpe, minum banyak sikit air suam ye..:)

    ReplyDelete
  21. adohhhhh...i baca pun tergelak lagi ni youuuuuu..

    ReplyDelete
  22. hehe suweeettt kot! eh kak sunah, betul ke skandal kak sunah dgn ady nie? hehe saye tktau menahu sgt nie :)

    ReplyDelete
  23. perghh!!!
    abg ady soleh sanggup merana demi kak sunah bahagia..
    indahnya cinta..
    sanggup bekorban apa saja...
    ohhh!!!
    romantiknya cinta ini..

    p/s: urrmmmmmmmm~
    trademark baru ady soleh...
    wahahhah!!!

    ReplyDelete
  24. bwa haha..gila la!! mmg terbaik dari ladang.. :D...kah kah kah.. abg ady jeles! wiiii

    ReplyDelete
  25. hahaha...tergelak2 baca post ni :)

    sweet nye dpt abg ady..hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com