BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, March 29, 2011

Resakse Berjanggut Datang Mengorat, Dia 'Urmmmmm' Je???


Pssst, tadi kan...orang tu datang singgah kat shoutmix. Dia ingat saya tak tahu la tu dia. Da jelas-jelas kat widget Gengblogger tu muka dia dengan url blognye. Tambah-tambah lagik, dia je yang guna bahasa camtu ngan saya. Moh kite tengok cubaan dia mengorat...


Ada hati tu nak ngorat...lepas tu try tukar nama pulak ngan gaya bahasa,  siap nak tengok gambar lagik! Tapi kannn...IP address sama la! Kantoiiii!! Hahahaha~ Bertambah-tambah kantoi bila dalam SB pon dia mengkantoikan diri sendirik kat post Fakhrul!



Hah! Kan da kantoi! Memang you sorang la guna youuuuuuu!!! :p Katek lak pergi la seru nama jiran saya tuuuuuu....ingatkan tak mai, ade jugak dia mai...


Hoh??? Dia urmmmmmm jek??

.

.

.


Taklah, dia buat ayat tacink ni haaaaa....


Ina pun join sekaki...


Hurmmmmmmmmmmmm.....otromen sangat yakin boleh mengalahkan resakse...no komen.

P/S: Abaikan babak-babak pergaduhan tu ye. Depa berlakon je tu...hampeh!



42 comments:

Aretikz said...

Errr.. Sik kongang kamek.. ahakz..

Citarasa Rinduan said...

sunnah

nampaknya saham dok tinggi tu....
nanti posing jer ngan si ady budika tu atas pelamin...
hahahha. LARI!!!!!!!!

ps: SURE LEPAS TU DIA TAK MAU MASUK BLOG SUNNAH..HEHHE

KyêrulL said...

HAHAHAHHAHAHHAHAHAHA cis!! smpai buat entry nak kena blasah niE!!

aliarosli said...

JELEZ JELEZ
NAK FB GAK

NAK GUAW CAM TUE GAK
NAK KAWAN NGAN SUME GAK

JELEZZZZZZZZZZ,TAK DE SAPE LAYAN

putERi-kAtEk said...

memang kantoi la RAKSASA....nak mengorat awek org.....wahaaha

kan dh malu sendiri

Sunah Mohammad said...

@Aretikz

kongang tu ape?

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

hahahahaha! mustahil resakse ni tak mo masuk dah!

Sunah Mohammad said...

@KyêrulL

:p

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

alolo...meh la FB...! :D

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

hahaha~

sissyira said...

salam

bahagianya dia tu..jeles la..heheh

KyêrulL said...

PENGUMUMAN!! aku xmengoratlah huwaaaaa FITNAH!! aku bergurau je.. DISLIKE banyak² post niE!! aku pun ada awek :( sedeyh

hanim azhari said...

bahahaha..kelakar la..ecewaahh..sis ade rmi peminat la..pheewwiiitt ;)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

waah..stalker! =D

~...AmALinA....~ said...

hahahaha~ padan muka kyerul..=p like banyak2 post ni.. awek dia katek ek?? larikkkkkkkkkk

Fakhrul1409 said...

Hahahahah...xpsal2 aku kne gosip ngn Katek plak! XD

Sunah Mohammad said...

@sissyira

wa'alaikumussalam kak syira..

erk..bahagia?

Sunah Mohammad said...

@KyêrulL

hahahaha! ni boleh printscreen ni! pengakuan ikhlas kyerull..:p

Sunah Mohammad said...

@hanim azhari

hahaha! adesssss...

Sunah Mohammad said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir

hahaha! sudah! stalkernye resakse!

forever love said...

hahahahaha.. hanya mampu gelak dengan suara yang hampir hilang nie

Achu said...

haha kelakar la korg ni....ade2 aje...

KyêrulL said...

haish!! TERPAKSA!! tunggu jela one day bila dh bersedia ^.^

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

hahahaha! ye la kot! katek kot...ops!

Sunah Mohammad said...

@Fakhrul1409

hahaha! tu la pasal!

Sunah Mohammad said...

@forever love

aiyokkk...kesian atiq kene gelak takde sore...

Sunah Mohammad said...

@Achu

hehehehe...

Sunah Mohammad said...

@KyêrulL

TU DIAAAAAAAAAAAAAA......kami tunggu!

forever love said...

ada.. tapi tak macam biasa la..

solo molo said...

senak perot gelak...



entry terbaru > http://solomolo.blogspot.com/2011/03/sel-sel-minda.html

Miss Ran said...

erkk ade org jeles..tak tahu..kene smbung cter ni..ngat lelaki tk reti jeles lalala

Sunah Mohammad said...

@forever love

hehe..takpe, minum banyak sikit air suam ye..:)

Sunah Mohammad said...

@solo molo

hahaha! jangan guling2 sudah~

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

erk! mamarazzi! :D

Sunah Mohammad said...

adohhhhh...i baca pun tergelak lagi ni youuuuuu..

Ifti Larina said...

hehe suweeettt kot! eh kak sunah, betul ke skandal kak sunah dgn ady nie? hehe saye tktau menahu sgt nie :)

AdyBudika said...

urmmmmmmmmmmmmmmmm

NadiRah said...

perghh!!!
abg ady soleh sanggup merana demi kak sunah bahagia..
indahnya cinta..
sanggup bekorban apa saja...
ohhh!!!
romantiknya cinta ini..

p/s: urrmmmmmmmm~
trademark baru ady soleh...
wahahhah!!!

The Lady & Mr Vampire said...

bwa haha..gila la!! mmg terbaik dari ladang.. :D...kah kah kah.. abg ady jeles! wiiii

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hahaha...tergelak2 baca post ni :)

sweet nye dpt abg ady..hehe

Woofer Storm said...

cinta2 la..heheeeee adiosssssss

fRaMe+LenSeS said...

sonoknya ada peminat.. hehe

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.