BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 30, 2011

Saya Keguguran di Belakang Rumahnya...


Tajuk tu nak balas tajuk dia. Hahaha~

Tak sangka pulak leh jadi top referrals kepada blog dia. Sampai dia buat entri khas malam ni.

Salim, akak baru je add blog kamu dalam bloglist tu tau...beberapa hari lepas. Tapi akak perasan, kamu da letak blog akak dalam bloglist kamu dulu. Terharu sebenarnya, bila Salim letak blog akak sebaris dengan mereka...segan sangat sebab masih jauh lagi nak jadi macam mereka tu. Terima kasih ye, boleh bagi akak semangat untuk melangkah lagi jauh. :)


Blog Salim ni start dari Ogos 2009. Lama jugak tu...blog dia simple jek, entri pun ringkas-ringkas. Sesuai untuk bacaan semua di kala kesibukan. Hehehe... Hari tu saya ke blog Onie, nampak entri tentang Salim. Dia juga blogger istimewa. Tapi dia bangga dengan keistimewaan dia. Alhamdulillah, saya pun suka tengok, macam yang dalam X-Men tu kannn...hehehe.

Terima kasih ye Salim untuk entri tu, pi tanam dulu ye pokok sakura kat belakang rumah. Nanti da tumbuh, April tahun depan akak datang...hehehe.

Kamu-kamu semua, jemputlah ke blog Salim ye~ :)



22 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

I love Salimmm~ <3

hahah

Sunah Mohammad said...

@y u y u Z u l a i k h a

hahaha! habis pengsan salim baca komen yuyu!

meaw said...

tudia aihhhh,yuyu first komen.....love salim pulok,jeles! HAHA.....

salim ,bila teringat dia....teringat masa zaman sekolah dulu,macam2 berlaku kat dia....tapi salim tu still kuatkan semangat..tu yang onie suka tentang salim tu...

Salim Harmanain said...

ahakss..bleh plak tajuk camtu..ehehe..thanks akak.. :)

Salim Harmanain said...

aiyoo...kak Yuyu jgn la cmtu blushingg ^^ marah bakal suami kang hehe

KyêrulL said...

I LOVE YOU TOO!

Miss Ran said...

hehe smela

padlie pon bgus..

ske org mcm ni..

jiwa besa

Salim Harmanain said...

meaw: jgn jeles YE...HAHAHA..eh ko nk aku blanja makan ke?? bodek ni..kihkih

Sunah Mohammad said...

@meaw

auwww...depa berebut salim!

meaw said...

ko nak lanje toi ke?mau la,ajak kak sunah sekali,hehe

Sunah Mohammad said...

@Salim Harmanain

hahaha! boleh saje tajuk gitu..cam salim gak!

Sunah Mohammad said...

@KyêrulL

ni bakpe lak ni resakse...

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

yup, betul2!!

Sunah Mohammad said...

@Salim Harmanain

hah! meh belanja akak sekali! :D

Faris Adli said...

sunah, bila lagi nak review my blog? (ayat jahat)...

qasehraihan said...

wah wah wah...salim pulak dah..
ady budika mana??hihik

jom jom g ngorat salim lak..
dia pandai nyanyi x??hehe


hai sunah..


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/bila-sebut-indon-apa-yang-anda-fikir.html

FasiHaH SupiaN said...

wah..tahniah salim! makinramai yg mengenali salim pasni...:)

deeya said...

salim da berpunya ker ?? sampaikan salam perkenalan pada salim .. segan nak singgah blog dia . saya malu lah kak .. bhahaha !

Sunah Mohammad said...

@Faris Adli

hahaha! cepat wat entry merayu2...:p

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

err...adybudika?

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

kawan fasihah kan ni?

Sunah Mohammad said...

@deeya

hehehe....pi tanya sendirik!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.