Saya Keguguran di Belakang Rumahnya...


Tajuk tu nak balas tajuk dia. Hahaha~

Tak sangka pulak leh jadi top referrals kepada blog dia. Sampai dia buat entri khas malam ni.

Salim, akak baru je add blog kamu dalam bloglist tu tau...beberapa hari lepas. Tapi akak perasan, kamu da letak blog akak dalam bloglist kamu dulu. Terharu sebenarnya, bila Salim letak blog akak sebaris dengan mereka...segan sangat sebab masih jauh lagi nak jadi macam mereka tu. Terima kasih ye, boleh bagi akak semangat untuk melangkah lagi jauh. :)


Blog Salim ni start dari Ogos 2009. Lama jugak tu...blog dia simple jek, entri pun ringkas-ringkas. Sesuai untuk bacaan semua di kala kesibukan. Hehehe... Hari tu saya ke blog Onie, nampak entri tentang Salim. Dia juga blogger istimewa. Tapi dia bangga dengan keistimewaan dia. Alhamdulillah, saya pun suka tengok, macam yang dalam X-Men tu kannn...hehehe.

Terima kasih ye Salim untuk entri tu, pi tanam dulu ye pokok sakura kat belakang rumah. Nanti da tumbuh, April tahun depan akak datang...hehehe.

Kamu-kamu semua, jemputlah ke blog Salim ye~ :)

22 comments:

  1. tudia aihhhh,yuyu first komen.....love salim pulok,jeles! HAHA.....

    salim ,bila teringat dia....teringat masa zaman sekolah dulu,macam2 berlaku kat dia....tapi salim tu still kuatkan semangat..tu yang onie suka tentang salim tu...

    ReplyDelete
  2. ahakss..bleh plak tajuk camtu..ehehe..thanks akak.. :)

    ReplyDelete
  3. aiyoo...kak Yuyu jgn la cmtu blushingg ^^ marah bakal suami kang hehe

    ReplyDelete
  4. hehe smela

    padlie pon bgus..

    ske org mcm ni..

    jiwa besa

    ReplyDelete
  5. meaw: jgn jeles YE...HAHAHA..eh ko nk aku blanja makan ke?? bodek ni..kihkih

    ReplyDelete
  6. ko nak lanje toi ke?mau la,ajak kak sunah sekali,hehe

    ReplyDelete
  7. @Salim Harmanain

    hahaha! boleh saje tajuk gitu..cam salim gak!

    ReplyDelete
  8. sunah, bila lagi nak review my blog? (ayat jahat)...

    ReplyDelete
  9. wah wah wah...salim pulak dah..
    ady budika mana??hihik

    jom jom g ngorat salim lak..
    dia pandai nyanyi x??hehe


    hai sunah..


    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/bila-sebut-indon-apa-yang-anda-fikir.html

    ReplyDelete
  10. wah..tahniah salim! makinramai yg mengenali salim pasni...:)

    ReplyDelete
  11. salim da berpunya ker ?? sampaikan salam perkenalan pada salim .. segan nak singgah blog dia . saya malu lah kak .. bhahaha !

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.