BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 10, 2011

Takde Tajuk


Gelora lautan minda berhenti

Jemari halus terhenti

Suara hati mati

Berlalu pergi

Menyepi


-p/s: mengantuk-


Nah, kalau cenggini memang takde tajuk! Sebab tak tau nak letak tajuk ape... Takkan nak letak tajuk mengantuk...? Ekekeke...pernah tak kamu-kamu menghadapi masalah macam ni? Buat entri berjela-jela dah, last-last...eik, nak letak tajuk ape ni?

Eh, pelik benar kalau tak tau nak letak tajuk ape. Macam takde matlamat pulak entri tu. Huhuhu...tapi dulu pernah sekali saya buat entri yang tak bertajuk. Pembaca komen, katanya tajuk entri ni adalah "Entri Ini Tidak Bertajuk". Hoh~ betul jugak tu!

Tak kisah sebenarnya nak letak tajuk apa untuk entri kita, tapi lebih baik kalau tajuk tu buat pembaca nak datang baca dengan sekali tengok je. Cumanya, bijak-bijak la ye guna tajuk, nanti ade jugak yang mengamuk sebab tertipu dengan tajuk. Haish...

P/S: Actually nak post sampai "p/s: mengantuk" kat atas tu je...terjadik panjang pulak. Hahaha~ #okbai


ENTRI CAMBEST ADE, LINE TAK MENGANTUK




27 comments:

noraim said...

pernah². last tulis untitled jek. haha.

aDisH.sHidA said...

sunah akak biasa

Mutiara Bernilai said...

tiada tajuk la ngah..

:P

mantuk jugak.ni dok jengah angah!!

p/s : YM x on?

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

aloloo..sy pun penah jgk..tp last2 tak post pun entry tu.hahahha~

taufiq helios said...

nasib tak lucah kann....haha! jgn marah okee

z a k w a n said...

ngape in takdek tajuk ni kak oi

Ujang9897 said...

p/s : takda komen

rajin jugak ngantok2 update ek..

kenapa tak tido jer..sah mmg blogger tegar nie..hehe



P/S: Actually nak post sampai "p/s: takda komen" kat atas tu je...terjadik panjang pulak. Hahaha~ #okbai

kembatolo™ said...

spesis obses dengan kibod eh? haha

Qaseh dalia adelia said...

letak tajuk saye sdg rindu ady hahaha

annenyss said...

g tido la kak sunah..hahaha

iManAzRaf said...

hehehe.. mengantuk jugak... =)

Fiqas said...

meh meh, nak bagu tajuk ..:)

Along Usop said...

takde komen.. =p

Sunah Mohammad said...

@noraim

hahaha! tadi nak letak gitu gak..tak jadik..

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

hehe..:)

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

haip! sukati la! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

hahaha! last2 terperuk dalam draft!

kak habibi datang~~ wee~~

Sunah Mohammad said...

@taufiq helios

hahaha! kurang asam ang TH!

Sunah Mohammad said...

@z a k w a n

itula tajuknye...hahah~

Sunah Mohammad said...

@kembatolo™

erk! hahaha~ ye kot!

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

hahaha~ tajuk tak menepati entri betul ang bagi qaseh!

Sunah Mohammad said...

@annenyss

haha~ takleh tido..kat lab tadi..

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

hahaha~ ujang oi! tiru!!! saman, saman!

Sunah Mohammad said...

@iManAzRaf

tido jek~

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

sila-sila bagi..:p

... said...

as salam..

entri takde tajuk sunmah biasanya membawa readers untuk berfikir kenapa takde tajuk.
ni salah satu kekuatan karya kamu dalam blog. tu la.datang tadi,
baca kat atas. oo..
ilham utnuk projek utm belum datang la ya?
insya'Allah..datang juga tu ;)

NadiRah said...

xde komen... =)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.