Takde Tajuk

March 10, 2011


Gelora lautan minda berhenti

Jemari halus terhenti

Suara hati mati

Berlalu pergi

Menyepi


-p/s: mengantuk-


Nah, kalau cenggini memang takde tajuk! Sebab tak tau nak letak tajuk ape... Takkan nak letak tajuk mengantuk...? Ekekeke...pernah tak kamu-kamu menghadapi masalah macam ni? Buat entri berjela-jela dah, last-last...eik, nak letak tajuk ape ni?

Eh, pelik benar kalau tak tau nak letak tajuk ape. Macam takde matlamat pulak entri tu. Huhuhu...tapi dulu pernah sekali saya buat entri yang tak bertajuk. Pembaca komen, katanya tajuk entri ni adalah "Entri Ini Tidak Bertajuk". Hoh~ betul jugak tu!

Tak kisah sebenarnya nak letak tajuk apa untuk entri kita, tapi lebih baik kalau tajuk tu buat pembaca nak datang baca dengan sekali tengok je. Cumanya, bijak-bijak la ye guna tajuk, nanti ade jugak yang mengamuk sebab tertipu dengan tajuk. Haish...

P/S: Actually nak post sampai "p/s: mengantuk" kat atas tu je...terjadik panjang pulak. Hahaha~ #okbai


ENTRI CAMBEST ADE, LINE TAK MENGANTUK


You Might Also Like

27 Comments

  1. pernah². last tulis untitled jek. haha.

    ReplyDelete
  2. tiada tajuk la ngah..

    :P

    mantuk jugak.ni dok jengah angah!!

    p/s : YM x on?

    ReplyDelete
  3. aloloo..sy pun penah jgk..tp last2 tak post pun entry tu.hahahha~

    ReplyDelete
  4. nasib tak lucah kann....haha! jgn marah okee

    ReplyDelete
  5. p/s : takda komen

    rajin jugak ngantok2 update ek..

    kenapa tak tido jer..sah mmg blogger tegar nie..hehe



    P/S: Actually nak post sampai "p/s: takda komen" kat atas tu je...terjadik panjang pulak. Hahaha~ #okbai

    ReplyDelete
  6. spesis obses dengan kibod eh? haha

    ReplyDelete
  7. letak tajuk saye sdg rindu ady hahaha

    ReplyDelete
  8. hehehe.. mengantuk jugak... =)

    ReplyDelete
  9. meh meh, nak bagu tajuk ..:)

    ReplyDelete
  10. @noraim

    hahaha! tadi nak letak gitu gak..tak jadik..

    ReplyDelete
  11. @Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

    hahaha! last2 terperuk dalam draft!

    kak habibi datang~~ wee~~

    ReplyDelete
  12. @Qaseh dalia adelia

    hahaha~ tajuk tak menepati entri betul ang bagi qaseh!

    ReplyDelete
  13. @Ujang9897

    hahaha~ ujang oi! tiru!!! saman, saman!

    ReplyDelete
  14. as salam..

    entri takde tajuk sunmah biasanya membawa readers untuk berfikir kenapa takde tajuk.
    ni salah satu kekuatan karya kamu dalam blog. tu la.datang tadi,
    baca kat atas. oo..
    ilham utnuk projek utm belum datang la ya?
    insya'Allah..datang juga tu ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com