Sunday, March 20, 2011

99 dan 990 - Kebetolan???


Subhanallah...terkejut!

Sorang reader datang blog ni tadi pagi, dia komen kat entri Erti Kawan tu~ Lepas tu saya pun jejak balik blog dia sebab jarang nampak, kan... then saya pun follow...tak perasan pulak nombor tu 99. Hehehe...dia buat entri tentang follower ke 99 sebab dia suka nombor 99~ Nama dia Lulu Rahman~ Meh tengok pic dari blog dia ni...


Thanks ye Lulu~ Dah tu...kebetolan, eh! Suratan...hehehe. Lulu pulak jadi follower ke 990 blog ni. Aiyokkkk...nombor cam nak dekat je. Hehehe...untunglah dia, dapat nombor yang memang dia suka. :)


Terima kasih sekali lagi ye Lulu sayang~ :) Blog Lulu ni hitam dan pink! Sama macam blog saya!!! Hahaha~ Simple je blognya~ Ada widget yang tak keterlaluan, start berblog sejak Julai 2010. Nak tengok lebih-lebih lagi jenguk la blog Lulu ye~ ;)


ENTRI CAMBEST ORANG MENGAMOK~ HAHAHA~ OPS!

17 comments:
Write Comments
  1. Lulu Rahmannn ^^ yuyu kenal beliauu! suka komen yuyu ^^

    ReplyDelete
  2. hehe tahniah

    mkin ramai polo cik sunah...im back=P

    ReplyDelete
  3. waaa, terharunye -,-
    thanks a lot kakak cantik. a'a kebetulan kan ;D
    eh eh, blog kita hitam pink jugak ;D
    teruja :)


    kak yuyu : waaa, kenal saya? ni yang lagi teruja neh :)

    ReplyDelete
  4. tidak ku kenal blog itu..japag ku terjah sana..hehe

    hai sunah..lama xnampak??

    ReplyDelete
  5. hahaahaa.....semakin hampir!!!! kejar!!!!!!!!!!! hahahahaha

    ReplyDelete
  6. @qasehraihan

    pi la terjah kakak~~

    lama ke tak nampak??? :p

    ReplyDelete
  7. @putERi-kAtEk

    hahaha! katek comel! mesti la akak kalah punye...:p

    ReplyDelete
  8. sunnah..kak ayu suka no 9 gak..
    279..
    nak terjah blog lulu lah

    ReplyDelete
  9. weee~untung lah.. p terjahhh !! :D

    ReplyDelete
  10. as salam..wah! kebetulan.
    saya pun kebetulan pagi2 ni nak bw.hoho~ terjah pagi2 sementara menunggu waktu subuh~

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com