99 dan 990 - Kebetolan???

March 20, 2011


Subhanallah...terkejut!

Sorang reader datang blog ni tadi pagi, dia komen kat entri Erti Kawan tu~ Lepas tu saya pun jejak balik blog dia sebab jarang nampak, kan... then saya pun follow...tak perasan pulak nombor tu 99. Hehehe...dia buat entri tentang follower ke 99 sebab dia suka nombor 99~ Nama dia Lulu Rahman~ Meh tengok pic dari blog dia ni...


Thanks ye Lulu~ Dah tu...kebetolan, eh! Suratan...hehehe. Lulu pulak jadi follower ke 990 blog ni. Aiyokkkk...nombor cam nak dekat je. Hehehe...untunglah dia, dapat nombor yang memang dia suka. :)


Terima kasih sekali lagi ye Lulu sayang~ :) Blog Lulu ni hitam dan pink! Sama macam blog saya!!! Hahaha~ Simple je blognya~ Ada widget yang tak keterlaluan, start berblog sejak Julai 2010. Nak tengok lebih-lebih lagi jenguk la blog Lulu ye~ ;)


ENTRI CAMBEST ORANG MENGAMOK~ HAHAHA~ OPS!

You Might Also Like

17 Comments

  1. Lulu Rahmannn ^^ yuyu kenal beliauu! suka komen yuyu ^^

    ReplyDelete
  2. hehe tahniah

    mkin ramai polo cik sunah...im back=P

    ReplyDelete
  3. waaa, terharunye -,-
    thanks a lot kakak cantik. a'a kebetulan kan ;D
    eh eh, blog kita hitam pink jugak ;D
    teruja :)


    kak yuyu : waaa, kenal saya? ni yang lagi teruja neh :)

    ReplyDelete
  4. tidak ku kenal blog itu..japag ku terjah sana..hehe

    hai sunah..lama xnampak??

    ReplyDelete
  5. hahaahaa.....semakin hampir!!!! kejar!!!!!!!!!!! hahahahaha

    ReplyDelete
  6. @qasehraihan

    pi la terjah kakak~~

    lama ke tak nampak??? :p

    ReplyDelete
  7. @putERi-kAtEk

    hahaha! katek comel! mesti la akak kalah punye...:p

    ReplyDelete
  8. sunnah..kak ayu suka no 9 gak..
    279..
    nak terjah blog lulu lah

    ReplyDelete
  9. weee~untung lah.. p terjahhh !! :D

    ReplyDelete
  10. as salam..wah! kebetulan.
    saya pun kebetulan pagi2 ni nak bw.hoho~ terjah pagi2 sementara menunggu waktu subuh~

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com