BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, March 20, 2011

99 dan 990 - Kebetolan???


Subhanallah...terkejut!

Sorang reader datang blog ni tadi pagi, dia komen kat entri Erti Kawan tu~ Lepas tu saya pun jejak balik blog dia sebab jarang nampak, kan... then saya pun follow...tak perasan pulak nombor tu 99. Hehehe...dia buat entri tentang follower ke 99 sebab dia suka nombor 99~ Nama dia Lulu Rahman~ Meh tengok pic dari blog dia ni...


Thanks ye Lulu~ Dah tu...kebetolan, eh! Suratan...hehehe. Lulu pulak jadi follower ke 990 blog ni. Aiyokkkk...nombor cam nak dekat je. Hehehe...untunglah dia, dapat nombor yang memang dia suka. :)


Terima kasih sekali lagi ye Lulu sayang~ :) Blog Lulu ni hitam dan pink! Sama macam blog saya!!! Hahaha~ Simple je blognya~ Ada widget yang tak keterlaluan, start berblog sejak Julai 2010. Nak tengok lebih-lebih lagi jenguk la blog Lulu ye~ ;)


ENTRI CAMBEST ORANG MENGAMOK~ HAHAHA~ OPS!



17 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

Lulu Rahmannn ^^ yuyu kenal beliauu! suka komen yuyu ^^

Miss Ran said...

hehe tahniah

mkin ramai polo cik sunah...im back=P

Sunah Mohammad said...

@y u y u Z u l a i k h a

yeke~ hehehe...bagus kan dia...:)

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

selamat kembali cikgu~ heheh

Lulu Rahman said...

waaa, terharunye -,-
thanks a lot kakak cantik. a'a kebetulan kan ;D
eh eh, blog kita hitam pink jugak ;D
teruja :)


kak yuyu : waaa, kenal saya? ni yang lagi teruja neh :)

Salfiza said...

woww!

qasehraihan said...

tidak ku kenal blog itu..japag ku terjah sana..hehe

hai sunah..lama xnampak??

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh nama baru bg sis..lulu rahman

putERi-kAtEk said...

hahaahaa.....semakin hampir!!!! kejar!!!!!!!!!!! hahahahaha

Sunah Mohammad said...

@Lulu Rahman

terima kasih ye lulu~ :)

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

erk!

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

pi la terjah kakak~~

lama ke tak nampak??? :p

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

memang baru~ :)

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

hahaha! katek comel! mesti la akak kalah punye...:p

Citarasa Rinduan said...

sunnah..kak ayu suka no 9 gak..
279..
nak terjah blog lulu lah

tomato said...

weee~untung lah.. p terjahhh !! :D

... said...

as salam..wah! kebetulan.
saya pun kebetulan pagi2 ni nak bw.hoho~ terjah pagi2 sementara menunggu waktu subuh~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.