Banyak Hits Dari Dia, Bosan!

March 03, 2011


Pagi-pagi ni alhamdulillah, boleh jugak bertegur sapa dengan Enchek Nuffnang, ingatkan dia nak merajuk lagi 10 jam. Erm...masa check referrals ke blog ni, agak terkejut jugak. Blog siapa ni sampai 21 hits dari dia aje. Maka, saya pun ape lagi...terjah la. Lepas tu jumpa ni...

Tulisan itu.
Mungkin tulisan aku.

Pemikiran itu.
Mungkin pemikiran aku.

Tetapi.
Pernahkah kau fikir kesan-kesannya selepas itu ?

Kita semakin terpisah.
Jurang dunia semakin meluas.

Kau dengan penyokong engkau.
Dan dia, dengan mereka yang tidak sekali-kali menyukai engkau.

Selebihnya sambung kat SINI...

Menarik blog dia, semuanya puisi...puisi pulak penuh makna dan bermaksud mendalam. Setiap puisi ade gambar anime. Comel jek...blog pun ringkas dan kemas aje...tak bosan macam namanya...sejuk hatiku~ huhuhu...

Ape lagi, jomla terjah Laman Yang Membosankan!


ENTRI CAMBEST WAN G LAK KALI NI...JOM TERJAH!


You Might Also Like

34 Comments

  1. dah terjah.. menarik la.. hehe. ^^,

    ReplyDelete
  2. @efa

    hehe..sila-sila..gerenti hilang bosan!

    ReplyDelete
  3. puisi itu ditulis oleh seorang lelaki atau perempuan? wah menarik hehe

    ReplyDelete
  4. wow..ade silent reader la..hehe..tp mmg best kan kalau ade org yg setia bc blog kite..rase mcm d hargai je...

    ReplyDelete
  5. @niesz

    o..ni kira silent reader eh niesz? hehehe...:)

    ReplyDelete
  6. kagum dgn org yg pandai berpuisi ni..tp sygnya kita x fhm la apa yg dorg nk smpikan..huhu~ =P

    ReplyDelete
  7. sunah naper bosan-bosan nie... pandai berpuisi yer dik.. hihihih okeh IEB tak terjah belog dier plak...

    ReplyDelete
  8. @YanaMIB

    hehe..baca banyak2 kali! mesti buleh faham punye~~~ :p

    ReplyDelete
  9. pergghhh...puisi diee..
    nk pi terjah sat~ ;p

    ReplyDelete
  10. @Isteri Yang Comel

    hehe..bukan saya yang berpuisi kak..tapi die tu...:D

    ReplyDelete
  11. ape pasal den cek2 kat nuff macam x de kuar pape ek? x paham betoi la..

    ReplyDelete
  12. @mohd zhafri

    dia tengah tak betul tu...takpe, try lagi nanti...:)

    ReplyDelete
  13. gila puitis..=)

    dh junguk..lama dah POLO die..=)

    ReplyDelete
  14. @Ujang9897

    siyes puitis..sama geng ngan AQu APi..

    ReplyDelete
  15. Nak tengok lah..
    Traffic dari blog kmk xda ka???????
    Huhuhu..

    Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

    ReplyDelete
  16. terjah! blh tahan jgk ayat² dea. huhu.

    ReplyDelete
  17. Terima kasih kepada kepada tuan punya blog sebab sudi review blog kecil-kecilan saya ni. Dan kepada yang sudi menjenguk dan follow pun terima kasih jugak. Hahahahaha

    ReplyDelete
  18. @Farhan Muhammad

    ops, tuan blog bosan da datang! hahaha~ sama-sama~ terima kasih sebab bagi trafik banyak ke blog saya...:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com