BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 3, 2011

Banyak Hits Dari Dia, Bosan!


Pagi-pagi ni alhamdulillah, boleh jugak bertegur sapa dengan Enchek Nuffnang, ingatkan dia nak merajuk lagi 10 jam. Erm...masa check referrals ke blog ni, agak terkejut jugak. Blog siapa ni sampai 21 hits dari dia aje. Maka, saya pun ape lagi...terjah la. Lepas tu jumpa ni...

Tulisan itu.
Mungkin tulisan aku.

Pemikiran itu.
Mungkin pemikiran aku.

Tetapi.
Pernahkah kau fikir kesan-kesannya selepas itu ?

Kita semakin terpisah.
Jurang dunia semakin meluas.

Kau dengan penyokong engkau.
Dan dia, dengan mereka yang tidak sekali-kali menyukai engkau.

Selebihnya sambung kat SINI...

Menarik blog dia, semuanya puisi...puisi pulak penuh makna dan bermaksud mendalam. Setiap puisi ade gambar anime. Comel jek...blog pun ringkas dan kemas aje...tak bosan macam namanya...sejuk hatiku~ huhuhu...

Ape lagi, jomla terjah Laman Yang Membosankan!


ENTRI CAMBEST WAN G LAK KALI NI...JOM TERJAH!




34 comments:

Pembawa_Wacana said...

Ok...aku terjah...

Sunah Mohammad said...

@Pembawa_Wacana

okie..terima kasih ahse...:)

wahida said...

nak gi sana lah!

Mr. Swift said...

Best jgak eh. Thanks info! :)

efa said...

nk terjah sb ngah bosan

Sunah Mohammad said...

@wahida

gi kak, jangan tak gi! :p

Sunah Mohammad said...

@Mr. Swift

u're welcome swift~

cik pulau said...

dah terjah.. menarik la.. hehe. ^^,

Sunah Mohammad said...

@efa

hehe..sila-sila..gerenti hilang bosan!

Wan Gerrard said...

puisi itu ditulis oleh seorang lelaki atau perempuan? wah menarik hehe

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

kan, kan, kan~~~ :D

Sunah Mohammad said...

@Wan Gerrard

lelaki...:)

niesz said...

wow..ade silent reader la..hehe..tp mmg best kan kalau ade org yg setia bc blog kite..rase mcm d hargai je...

Sunah Mohammad said...

@niesz

o..ni kira silent reader eh niesz? hehehe...:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ok..akak terjah

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

sila-sila~ :)

YanaMIB said...

kagum dgn org yg pandai berpuisi ni..tp sygnya kita x fhm la apa yg dorg nk smpikan..huhu~ =P

Isteri Yang Comel said...

sunah naper bosan-bosan nie... pandai berpuisi yer dik.. hihihih okeh IEB tak terjah belog dier plak...

Sunah Mohammad said...

@YanaMIB

hehe..baca banyak2 kali! mesti buleh faham punye~~~ :p

Mizz Farah said...

pergghhh...puisi diee..
nk pi terjah sat~ ;p

Sunah Mohammad said...

@Isteri Yang Comel

hehe..bukan saya yang berpuisi kak..tapi die tu...:D

mohd zhafri said...

ape pasal den cek2 kat nuff macam x de kuar pape ek? x paham betoi la..

Sunah Mohammad said...

@Mizz Farah

ade rasa cam kene sembur ke? hahaha~

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

dia tengah tak betul tu...takpe, try lagi nanti...:)

Ujang9897 said...

gila puitis..=)

dh junguk..lama dah POLO die..=)

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

siyes puitis..sama geng ngan AQu APi..

d_tieah said...

Nak tengok lah..
Traffic dari blog kmk xda ka???????
Huhuhu..

Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

noraim said...

terjah! blh tahan jgk ayat² dea. huhu.

Sunah Mohammad said...

@d_tieah

sikda la deng..:p

Sunah Mohammad said...

@noraim

ha'ah...:)

Adinda Amy Sensei said...

terbaikkk!

Farhan Muhammad said...

Terima kasih kepada kepada tuan punya blog sebab sudi review blog kecil-kecilan saya ni. Dan kepada yang sudi menjenguk dan follow pun terima kasih jugak. Hahahahaha

Sunah Mohammad said...

@Adinda Amy Sensei

:)

Sunah Mohammad said...

@Farhan Muhammad

ops, tuan blog bosan da datang! hahaha~ sama-sama~ terima kasih sebab bagi trafik banyak ke blog saya...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.