BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 3, 2011

Banyak Hits Dari Dia, Bosan!


Pagi-pagi ni alhamdulillah, boleh jugak bertegur sapa dengan Enchek Nuffnang, ingatkan dia nak merajuk lagi 10 jam. Erm...masa check referrals ke blog ni, agak terkejut jugak. Blog siapa ni sampai 21 hits dari dia aje. Maka, saya pun ape lagi...terjah la. Lepas tu jumpa ni...

Tulisan itu.
Mungkin tulisan aku.

Pemikiran itu.
Mungkin pemikiran aku.

Tetapi.
Pernahkah kau fikir kesan-kesannya selepas itu ?

Kita semakin terpisah.
Jurang dunia semakin meluas.

Kau dengan penyokong engkau.
Dan dia, dengan mereka yang tidak sekali-kali menyukai engkau.

Selebihnya sambung kat SINI...

Menarik blog dia, semuanya puisi...puisi pulak penuh makna dan bermaksud mendalam. Setiap puisi ade gambar anime. Comel jek...blog pun ringkas dan kemas aje...tak bosan macam namanya...sejuk hatiku~ huhuhu...

Ape lagi, jomla terjah Laman Yang Membosankan!


ENTRI CAMBEST WAN G LAK KALI NI...JOM TERJAH!




34 comments:

Pembawa_Wacana said... Reply to comment

Ok...aku terjah...

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Pembawa_Wacana

okie..terima kasih ahse...:)

wahida said... Reply to comment

nak gi sana lah!

Mr. Swift said... Reply to comment

Best jgak eh. Thanks info! :)

efa said... Reply to comment

nk terjah sb ngah bosan

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@wahida

gi kak, jangan tak gi! :p

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Mr. Swift

u're welcome swift~

cik pulau said... Reply to comment

dah terjah.. menarik la.. hehe. ^^,

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@efa

hehe..sila-sila..gerenti hilang bosan!

Wan Gerrard said... Reply to comment

puisi itu ditulis oleh seorang lelaki atau perempuan? wah menarik hehe

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@cik pulau

kan, kan, kan~~~ :D

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Wan Gerrard

lelaki...:)

niesz said... Reply to comment

wow..ade silent reader la..hehe..tp mmg best kan kalau ade org yg setia bc blog kite..rase mcm d hargai je...

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@niesz

o..ni kira silent reader eh niesz? hehehe...:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply to comment

ok..akak terjah

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

sila-sila~ :)

YanaMIB said... Reply to comment

kagum dgn org yg pandai berpuisi ni..tp sygnya kita x fhm la apa yg dorg nk smpikan..huhu~ =P

Isteri Yang Comel said... Reply to comment

sunah naper bosan-bosan nie... pandai berpuisi yer dik.. hihihih okeh IEB tak terjah belog dier plak...

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@YanaMIB

hehe..baca banyak2 kali! mesti buleh faham punye~~~ :p

Mizz Farah said... Reply to comment

pergghhh...puisi diee..
nk pi terjah sat~ ;p

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Isteri Yang Comel

hehe..bukan saya yang berpuisi kak..tapi die tu...:D

mohd zhafri said... Reply to comment

ape pasal den cek2 kat nuff macam x de kuar pape ek? x paham betoi la..

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Mizz Farah

ade rasa cam kene sembur ke? hahaha~

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@mohd zhafri

dia tengah tak betul tu...takpe, try lagi nanti...:)

Ujang9897 said... Reply to comment

gila puitis..=)

dh junguk..lama dah POLO die..=)

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Ujang9897

siyes puitis..sama geng ngan AQu APi..

d_tieah said... Reply to comment

Nak tengok lah..
Traffic dari blog kmk xda ka???????
Huhuhu..

Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

noraim said... Reply to comment

terjah! blh tahan jgk ayat² dea. huhu.

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@d_tieah

sikda la deng..:p

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@noraim

ha'ah...:)

Adinda Amy Sensei said... Reply to comment

terbaikkk!

Farhan Muhammad said... Reply to comment

Terima kasih kepada kepada tuan punya blog sebab sudi review blog kecil-kecilan saya ni. Dan kepada yang sudi menjenguk dan follow pun terima kasih jugak. Hahahahaha

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Adinda Amy Sensei

:)

Sunah Mohammad said... Reply to comment

@Farhan Muhammad

ops, tuan blog bosan da datang! hahaha~ sama-sama~ terima kasih sebab bagi trafik banyak ke blog saya...:)

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (58) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (9) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (51) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.