BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, March 13, 2011

Cas Enjin Dulu...


Haih...dia kata depan mata pemalu habis. Tapi dalam blog, YM, mak ai~~~! Nak buat macam mana, da memang gitu. Dari dulu lagi, memang macam ni...uhuk uhuk.

Boleh berbicara macam-macam dalam blog, nak bergurau, bergelak tawa? Kat dalam blog memang leh buat semua tu. Tapi kat luar...kena cas enjin dulu. Lagipun semalam kan macam lambat sikit nak kenal, sape suh baru sedar lepas setengah jam, langsung tak dengar depa suma usik-usik, duk fikir skrip vlog je... Hahaha~ ops!

Betul la, kalau enjin da panas, baru kamceng semua. Tak percaya, tanya brother yang antar kami balik Skudai semalam. Macam-macam woooo kami borak dalam kete, dari hal dia tak masukkan blog otai dalam bloglist dia sampai la ke berapa purata trafik sehari, sume keluar...ekeke~ (Pssst, sape otai tu takyah tau la ye...)

Pemalu habis...? Hurm...hurm...hurm...memang pemalu. Sekian~

P/S: Err, ade info tak dalam entri merapu ni agak-agak? (info dia, sila tengok kiri kanan lain kali...hahaha~)


ENTRI CAMBEST DIA...



25 comments:

... said...

as salam..

hehe. kan ada tu info =)
wah!
baru tau nak buat vlog, ada skrip.patut la FF gelak je bila tanya dia.hehe.kalau saya la, kejang otot pipi nak habaq. adoi

=D

tapi, memang betul.masa mula tegur encik ady, beliaa memang pemalu.yang penting, sporting

=)

NadiRah said...

enjin turbo tu kak..
laju habis pecut..haha!!

Miss Ran said...

erk sme la kite..nak2 tak pnh jmpe hehe

CiKaLi said...

cik sunnah yg pemalu..
cikali lagi la.. malu~

shahjiehan said...

ade buat vlog ke??? xjmpa pon....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

siapakah org dlm kereta tu???jeng3

~...AmALinA....~ said...

hahahaha~ ada la jugak info nye..kwang3

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

kan benn ade tulis tu....

ieyba said...

hehehe...sama la kta kak..
kat luar diam2 jak..kat dunia maya tok..rancak plg..:)

Zue Cancer said...

kak sunah...zue rase anda berdua adalah blogger hot la skarang ni...hahankiri kanan dok cite pasak kisah cinte blogger ni hhuuuuu

Sunah Mohammad said...

@...

wa'alaikumussalam...

entah, enchek ben kata tengah fikir skrip...haha~

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

hehehe..

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

tu la...:)

Sunah Mohammad said...

@CiKaLi

at least cikali tak malu nak makan bertambah2...ops!

Sunah Mohammad said...

@shahjiehan

enchek ben kata esok atau lusa...

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

akak kene tengok entry Pssttt...Che Mat ____ dan ____! :)

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

hehe...khas untuk dia yang da baca tu...:p

Sunah Mohammad said...

@Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali

enchek ben tulis ape?

Sunah Mohammad said...

@ieyba

ya la tek ieyba..:)

Sunah Mohammad said...

@Zue Cancer

:)

Zue Cancer said...

senyum je ke kak?shy2 eh..hehhe..kak tak jadi la template..burok.tak tahu edit last2 pakai yang lame huhu

Sunah Mohammad said...

@Zue Cancer

hehe..takpelah, guna je yang lama tu..okie je kan? :)

Along Usop said...

panas-panas enjin dihidupkan..
laju memecut hadlaju kene ingat..
lambat serasi lama2 becok sakan..
nanti kompem jadi blogger fofuler tak hingat!

=p

Sunah Mohammad said...

@Along Usop

along, tak dapat nak bagi pantun balas...

Along Usop said...

ahahah... tak mintak balas pon..

pantun along bagi tu pon kelaut bahase ngan gaye die tu.. ngaaa =p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.