Cas Enjin Dulu...

March 13, 2011


Haih...dia kata depan mata pemalu habis. Tapi dalam blog, YM, mak ai~~~! Nak buat macam mana, da memang gitu. Dari dulu lagi, memang macam ni...uhuk uhuk.

Boleh berbicara macam-macam dalam blog, nak bergurau, bergelak tawa? Kat dalam blog memang leh buat semua tu. Tapi kat luar...kena cas enjin dulu. Lagipun semalam kan macam lambat sikit nak kenal, sape suh baru sedar lepas setengah jam, langsung tak dengar depa suma usik-usik, duk fikir skrip vlog je... Hahaha~ ops!

Betul la, kalau enjin da panas, baru kamceng semua. Tak percaya, tanya brother yang antar kami balik Skudai semalam. Macam-macam woooo kami borak dalam kete, dari hal dia tak masukkan blog otai dalam bloglist dia sampai la ke berapa purata trafik sehari, sume keluar...ekeke~ (Pssst, sape otai tu takyah tau la ye...)

Pemalu habis...? Hurm...hurm...hurm...memang pemalu. Sekian~

P/S: Err, ade info tak dalam entri merapu ni agak-agak? (info dia, sila tengok kiri kanan lain kali...hahaha~)


ENTRI CAMBEST DIA...

You Might Also Like

25 Comments

  1. as salam..

    hehe. kan ada tu info =)
    wah!
    baru tau nak buat vlog, ada skrip.patut la FF gelak je bila tanya dia.hehe.kalau saya la, kejang otot pipi nak habaq. adoi

    =D

    tapi, memang betul.masa mula tegur encik ady, beliaa memang pemalu.yang penting, sporting

    =)

    ReplyDelete
  2. enjin turbo tu kak..
    laju habis pecut..haha!!

    ReplyDelete
  3. erk sme la kite..nak2 tak pnh jmpe hehe

    ReplyDelete
  4. cik sunnah yg pemalu..
    cikali lagi la.. malu~

    ReplyDelete
  5. ade buat vlog ke??? xjmpa pon....

    ReplyDelete
  6. hahahaha~ ada la jugak info nye..kwang3

    ReplyDelete
  7. hehehe...sama la kta kak..
    kat luar diam2 jak..kat dunia maya tok..rancak plg..:)

    ReplyDelete
  8. kak sunah...zue rase anda berdua adalah blogger hot la skarang ni...hahankiri kanan dok cite pasak kisah cinte blogger ni hhuuuuu

    ReplyDelete
  9. @...

    wa'alaikumussalam...

    entah, enchek ben kata tengah fikir skrip...haha~

    ReplyDelete
  10. @CiKaLi

    at least cikali tak malu nak makan bertambah2...ops!

    ReplyDelete
  11. senyum je ke kak?shy2 eh..hehhe..kak tak jadi la template..burok.tak tahu edit last2 pakai yang lame huhu

    ReplyDelete
  12. @Zue Cancer

    hehe..takpelah, guna je yang lama tu..okie je kan? :)

    ReplyDelete
  13. panas-panas enjin dihidupkan..
    laju memecut hadlaju kene ingat..
    lambat serasi lama2 becok sakan..
    nanti kompem jadi blogger fofuler tak hingat!

    =p

    ReplyDelete
  14. @Along Usop

    along, tak dapat nak bagi pantun balas...

    ReplyDelete
  15. ahahah... tak mintak balas pon..

    pantun along bagi tu pon kelaut bahase ngan gaye die tu.. ngaaa =p

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com