BLOG ENCIK SUAMI

Friday, March 25, 2011

Hampir Nak Merajuk dengan Abang Bennnnten


Huwaaaaaaaaaaaa!!! Abang Ben tak nampak!!!

T________________T

Lepas tu dia da nampak dah...

Kena teka berapa post Abang Ben sebenornye...

Saya teka 6013. Huhuhu...

Err...saya tak teka, saya kira la Abang Ben...:D

Pssst, rahsianya kat Cane Nak Tambah Entry Sebulan?

Tapi tu sampai Februari je...cara seterusnya, RAHSIA...muahahahaha~

Terima kasih Abang Bennnnn!!! Miss Ran jugak!!!

Err...yang cerita selebihnya kat entri Abang Bennnnn tu saya no komen, ok?

#okbai!



23 comments:

Miss Ran said...

JANGAN LARIKKK

cpt jawab..gosip apakah

pRiNCe said...

nice...:)boley jadi mak nujum lpas ni...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

aliarosli said...

dah ade klu sampai bulan februari
patotlah
tak aci nye

anies anessa said...

tahniah akak yg comel...pndai teka...

Zura said...

tahniah menang rajin sunah kira2...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh adik cumil kira?hihi

KyêrulL said...

:D

KyêrulL said...

:)

KyêrulL said...

:D

KyêrulL said...

:)

Mat Gebu said...

wawawawawawaaaaaa...

Adzriel AB said...

jawapan diakan 6015.. terhampir ye..

niesz said...

bnyk tu, niesz baru berapa ratus..heeee....

shahsyaz said...

wau??? dh pki domain sendiri...

Nini Mohd said...

tahniah!
memang terer kira entri encik ben. ;)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

sunah..congcratess!! terror!!


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

qasehraihan said...

waaaa...rajinnya dia ni..hehe

Fiqas said...

Sunah, oho, dah pandai merajuk...seb baik tak sempat merajuk, kalau tak jenuh nnt Ben10 tu nak pujuk...:)

shahjiehan said...

sj teka jugak..tp jauh meleset la..
huhu..
sunnah org kedah ka?


jom baca dan komen Shah Johan Akademi Al-Quran 5.

logorithm said...

Sebut pasal Bennnnten, pernah ader orang tersesat ke blog I menerusi search keyword 'gambar ben 10 season 7'. Hehe...

Entri terbaru: Tips Jejak Kasih

Sunah Mohammad said...

@Adzriel AB

ha'ah..tak kire yang lagi dua lepas abg ben solat jumaat..

Sunah Mohammad said...

@shahsyaz

eh, da lama da dear..masa kat sedenak lagi..tak perasan ke?

Sunah Mohammad said...

@shahjiehan

err...tak..bukan kedah..:D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.