Thursday, March 17, 2011

Header: Dulu dan Sekarang


Tetiba rasa nak kongsi benda ni bila bukak album Picasa dan godek-godek gambar yang ade dalam tu. Meh tengok meh...header blog ni dari awal kelahiran dia sampai la sekarang ni...hehehe.

Ni yang mula-mula sekali tahun 2008...suke hadith tu...:)

Ni dalam tahun yang sama jugak...tapi cam serabut je kan...hahaha~

Dalam tahun 2008 jugak, hamekkk...3 kali tukar header...-_-" tapi lebih kurang cam yang first tu kan? Hahaha~ Sebab suke template biru time tu... Kata-kata Imam Nawawi tu pun best~ :)

Hurm...ni yang fist dan last kot tepek diri sendiri...latar belakang tu kat Mersing, cantik kan~ pandai Cik Puan Nabila amek gambo ni...:)

Ahaa~ ni masa start bertanding dan sepanjang jadi orang yang bertanding...

Ni paling simple kot! Hahaha~ masa tu guna template magazine, jadi bagi nampak professional, guna la yang ni...:)

Ni ujung tahun lepas...:) sape insan-insan terawal tu, tahu la...

Ni pulak yang sekarang ni...pun simple jugak..:)

Kira, kira, kira...da 8 header rupanya ek. Sume ni buat sendiri, sebab tu tak cantik dan tak canggih, okie? Hurmmmm...yang sekarang ni akan kekal berapa lama agaknya? Hahaha~

P/S: Nak join ke ek segmen Enchek Ben? Hahaha~


KAT SINI ADE SEGMEN CAMBEST

29 comments:
Write Comments
  1. eheh..along ske yg pink sakura tu..

    ReplyDelete
  2. hehehe..saya pon suka buat n tukau header..dah jadi hobi agaknya..huhuhu

    Terjah jom!: Batu loncatan dalam ber-blogging

    ReplyDelete
  3. apa kata akak wat header untuk KSP
    sebab KSP masih guna satu header
    :p
    boleh la...
    :D

    ReplyDelete
  4. @b a m b a m ' s

    err..kali ni stay kot..hehehe..cam da sebati lak...:D

    ReplyDelete
  5. nak satu header pleaseee...buatkan ^^

    ReplyDelete
  6. @AdyBudika

    eh, eh..ade jugak yang nak mintak buatkan header ye...hahaha~

    ReplyDelete
  7. byk gler.. satu je la header atq.. hehehe

    ReplyDelete
  8. yer akak just kenal yg 2nd last...sunah apa pun akak suka yang skrg dan yg 2nd 1st....yg sunah kata nampak serabut.,.tp yg kat mersing tu pun menarik jugak

    ReplyDelete
  9. fuyoo dah byk kali tukar header ya kak efa bru tiga wuwu semua header cntik la kak lawa :)

    ReplyDelete
  10. Banyaknye! Yang last sekali iaitu yang sekarang punya I like! Boleh dikekalkan buat beberapa lama...

    ReplyDelete
  11. kak sunnh suke yg muke kak sunnh tu..zue pon byk koleksi..nnti nakw at gak la entry cammni ehheh...ley tak?

    ReplyDelete
  12. @efa

    hahaha~ suke design2, tu yang jadi gini..-_-"

    ReplyDelete
  13. pergh....banyok2....yg last skali gak berkenan di hati...hoho

    ReplyDelete
  14. yang no 4 lawa ! sekarang pun lawa hik2

    ReplyDelete
  15. as salam..
    wah!~
    ingat lagi~!
    yang no. 4 masa tu memang cool~

    =)

    ReplyDelete
  16. Sunah, saya suka yang ada gambar sunah tu..cantik...

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com