BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 17, 2011

Header: Dulu dan Sekarang


Tetiba rasa nak kongsi benda ni bila bukak album Picasa dan godek-godek gambar yang ade dalam tu. Meh tengok meh...header blog ni dari awal kelahiran dia sampai la sekarang ni...hehehe.

Ni yang mula-mula sekali tahun 2008...suke hadith tu...:)

Ni dalam tahun yang sama jugak...tapi cam serabut je kan...hahaha~

Dalam tahun 2008 jugak, hamekkk...3 kali tukar header...-_-" tapi lebih kurang cam yang first tu kan? Hahaha~ Sebab suke template biru time tu... Kata-kata Imam Nawawi tu pun best~ :)

Hurm...ni yang fist dan last kot tepek diri sendiri...latar belakang tu kat Mersing, cantik kan~ pandai Cik Puan Nabila amek gambo ni...:)

Ahaa~ ni masa start bertanding dan sepanjang jadi orang yang bertanding...

Ni paling simple kot! Hahaha~ masa tu guna template magazine, jadi bagi nampak professional, guna la yang ni...:)

Ni ujung tahun lepas...:) sape insan-insan terawal tu, tahu la...

Ni pulak yang sekarang ni...pun simple jugak..:)

Kira, kira, kira...da 8 header rupanya ek. Sume ni buat sendiri, sebab tu tak cantik dan tak canggih, okie? Hurmmmm...yang sekarang ni akan kekal berapa lama agaknya? Hahaha~

P/S: Nak join ke ek segmen Enchek Ben? Hahaha~


KAT SINI ADE SEGMEN CAMBEST



29 comments:

Mutiara Bernilai said...

eheh..along ske yg pink sakura tu..

b a m b a m ' s said...

hehehe..saya pon suka buat n tukau header..dah jadi hobi agaknya..huhuhu

Terjah jom!: Batu loncatan dalam ber-blogging

~Kirin Selama Perak~ said...

apa kata akak wat header untuk KSP
sebab KSP masih guna satu header
:p
boleh la...
:D

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

angah pun suke..hahaha~

Sunah Mohammad said...

@b a m b a m ' s

err..kali ni stay kot..hehehe..cam da sebati lak...:D

Sunah Mohammad said...

@~Kirin Selama Perak~

KSP da pandai, so tak payah...hahaha~

AdyBudika said...

nak satu header pleaseee...buatkan ^^

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

eh, eh..ade jugak yang nak mintak buatkan header ye...hahaha~

forever love said...

byk gler.. satu je la header atq.. hehehe

aDisH.sHidA said...

yer akak just kenal yg 2nd last...sunah apa pun akak suka yang skrg dan yg 2nd 1st....yg sunah kata nampak serabut.,.tp yg kat mersing tu pun menarik jugak

efa said...

fuyoo dah byk kali tukar header ya kak efa bru tiga wuwu semua header cntik la kak lawa :)

logorithm said...

Banyaknye! Yang last sekali iaitu yang sekarang punya I like! Boleh dikekalkan buat beberapa lama...

Zue Cancer said...

kak sunnh suke yg muke kak sunnh tu..zue pon byk koleksi..nnti nakw at gak la entry cammni ehheh...ley tak?

Sunah Mohammad said...

@forever love

hahaha~ ni dulu2 suke tukar2...:p

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

hehehe...banyaknye akak suke...:D

Sunah Mohammad said...

@efa

hahaha~ suke design2, tu yang jadi gini..-_-"

Sunah Mohammad said...

@logorithm

hehehe...okie uncle~

Sunah Mohammad said...

@Zue Cancer

ha....boleh2, digalakkan...

mohd zhafri said...

pergh....banyok2....yg last skali gak berkenan di hati...hoho

forever love said...

haha.. buat kn atq boleh.?

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

hehehe...same2..

Sunah Mohammad said...

@forever love

hahaha~ atiq, inbox FB! wakaka~

Qaseh dalia adelia said...

yang no 4 lawa ! sekarang pun lawa hik2

FasiHaH SupiaN said...

rajinnyer kak sunah.....

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

yang no 4? hehehe..

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

erk..tak rajen pon dear..huhuhu

~...AmALinA....~ said...

wahhh banyak nyaaaaa..

... said...

as salam..
wah!~
ingat lagi~!
yang no. 4 masa tu memang cool~

=)

Fiqas said...

Sunah, saya suka yang ada gambar sunah tu..cantik...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.