L dan P: Saling Melengkapi


Sungguh tak percaya, isu tu begitu HOT! Hahaha~

Masing-masing nak pertahankan sape lebih ego. Ohoo~hoi~ Siap ade teater Bercerai Kasih Bertalak Tidak pulak lakonan Yad'z, Fahmi, Munira dan Aslann. Terima kasih la ye sebab bagi depa semua nampak macam mana hubungan suami isteri tu sepatutnya. Ekeke~

Nampak kan betapa pentingnya saling memahami sesama pasangan? Lelaki dijadikan dengan sifat cool dan bajet macho (ops!) macam tu ada sebabnya, dan sama jugak bila wanita dianugerahkan Allah dengan sifat penuh emosi dan nak bermanja saja bak kata KSP, ada sebabnya. Allah tak menjadikan sesuatu tu dengan sia-sia, kan? :)

Kerana anda berbeza, maka adanya perbezaan tu adalah untuk saling melengkapi antara satu sama lain. Macam firman Allah ni...


Maka, dah faham kan kenapa kamu-kamu semua berbeza? Jadi...hargailah dan raikan perbezaan tu...:)

P/S: Ada yang tanya, satu hari berapa entri saya publish? Jawapannya kat SINI.


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

27 comments:

  1. hurmm L tu lelaki...tapi L juga mewakili Lydia..hihi..ciyok2 sunah cumil!

    ReplyDelete
  2. kita diberi dua mata untuk melihat.
    dua tangan untuk memegang.
    dua kaki untuk bergrak.
    dua telinga untuk mendengar...
    tapi kenapa diberi satu hati???
    sebab kita kena cari lagi satu hati untuk meneruskan kehidupan di alam fana ini.
    :)
    DIA maha adil.
    :)

    ReplyDelete
  3. yup.. baru la indah dunia nie jika berbeza-beza

    ReplyDelete
  4. betul tu KSP...sebab itu kita kena cari hati yang lain utk di jadikan pasangan kepada sekping hati yang kita ada...hati uang dicari mesti la yang sesuai ngan hati yg sedia ada

    ReplyDelete
  5. kenapa tidak di print screen drama tadi. HAHA ehe, btol. wanita dan lelaki saling melengkapi. saya sangat la suke entri ni. sebab ada nasihat. wow, ada nama saya juga ;p

    ReplyDelete
  6. as salam..

    wah!
    keindahan yang pelbagai ;)
    antara lelaki dan perempuan itu saling melengkapi.
    komen ksp begitu menarik untuk diambil perhatian

    thanks ksp dan sunah

    ;)

    ReplyDelete
  7. bila lelaki keras kepala, perempuan la pelembutnya.. :)

    ReplyDelete
  8. Kita saling berbeza untuk saling melengkapi ~sekian :D

    ReplyDelete
  9. SETUJU..LELAKI DAN PEREMPUAN MMG SALING MELENGKAPI :)


    FRESH ENTRY : YAYA DATING DENGAN SIAPA HARI NI?

    KLIK SINI : YAYA ASAL MANA?

    ReplyDelete
  10. hehe..bila ntah nak ada P yang memahami..weeee =D

    ReplyDelete
  11. @al_hakim

    hahaha! hari ni keje hakim kira berapa kali masuk sini ek? :p

    ReplyDelete
  12. teater dah siap/.. ehehehe

    http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/03/teater-bercerai-kasih-bertalak-tidak.html

    ReplyDelete
  13. banyak nye entri
    penat dah nak bace sume

    siang dah tak leh bukak
    malam bantai sume

    huhuhu,

    nie pon lom habis bace sume entry akak

    ReplyDelete
  14. @bun

    uhuk2...kesiannye alia..hehehe...

    sila khatam semua tau! rugi nanti..nasib bek pendek2 kan? hahaha~

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.