Wednesday, March 9, 2011

Macam Mana Pilih Entri Cambest?


Macam mana? Saya pilih suke-suki je...main amek je yang mana! Tak kira lah!

Bukanlah...selalunya saya akan jenguk entri-entri terkini dari bloglist tu. Kadang-kadang dari entri-entri yang di'ping' di Sahabat Blogger, Diari Sahabat Blogger, Komuniti Gila Blog, dan group-group blogger lain kat Facebook tu. Kadang-kadang dengan berblogwalking ke blog mereka yang tinggalkan jejak kat shoutbox. Kalo tak jumpa, takde la...eh, bukan maknanya entri-entri kamu semua tak cukup best untuk jadi entri cambest kat bawah tu...tapi...internet ni selalu cemburu! Uwaaaaaa~~~~~~~~ Kadang-kadang terpaksa hold...-_-"

Actually saya mula buat entry cambest ni masa Maulidur Rasul dulu...time tu YB Qasehraihan mintak tolong promote entry dia. Start dari situ saya fikir, better jugak saya teruskan...boleh kongsi sekali apa yang saya jumpa di blog lain, sambil bantu trafik jugak kan? Tapi...jangan harap tinggi sangatlah, blog saya ni blog picisan je...bantu sikit-sikit bolehlah...

Entri yang macam mana saya pilih? Okie...entri yang ada info, maklumat, kreatif, menarik, tertarik, memang debom! Fuhh...perkataan-perkataan terakhir tu abaikan...jadi, lepas ni kalau kamu-kamu rasa entri kamu cambest, boleh la "pssst pssst" kat saya, okie?

P/S: Orang tu dah nak bersanding...jom-jom doakan dia!


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

12 comments:
Write Comments
  1. sis sunah : TERBAIK...kriteria yam amat mudah!!! ai bertekad untuk terpilih dalam "entry best pilihan" sis x lama lagi!!! koh koh koh

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "~DULU & KINI~"

    ReplyDelete
  2. teringin nk terpilih tp nnti2 lah yea haish tetiba ja efa ni kan :)

    ReplyDelete
  3. as salam..

    oh..begitu~
    ok. dah save link ni untuk masukkan dalam list blogging tips saya

    oo..kiranya entri saya yang terbaru pasal jawatan perdana menteri tu tak best lagi la ya?
    hoho~ sunah pun datang jenguk tapi tak komen.maknanya belum menarik perhatian lagi

    =)

    adoi..ramai klik share dengan like taopi tak komen.oo..kena buat survey ni.

    tengok2 gaya penulisan orang lain.
    mana tau dapat cari ilham =)

    thanks 4 all this tips cik sunah
    penambahbaikan akan diambil perhatian.

    =)

    ReplyDelete
  4. baik hati..=)

    wacanaku tu dah kawin..tp baru sanding..=)


    dia member opis..

    ReplyDelete
  5. errr...abg leh terpilih ke agak2?? yang kenapa yahudi tu??? :P

    ReplyDelete
  6. @AdyBudika

    erk~ hahaha! abang tak payah, okie? da selalu kena promote kat sini! dah, men jauh2! :p

    ReplyDelete
  7. salam

    kalau blh nk bw semua,tp bila fikir tenet lembak baik tidur je kan...hehehe

    ReplyDelete
  8. sunah! haa! saya dapat idea untuk penambahbaikan~

    thanks =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com