BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 9, 2011

Macam Mana Pilih Entri Cambest?


Macam mana? Saya pilih suke-suki je...main amek je yang mana! Tak kira lah!

Bukanlah...selalunya saya akan jenguk entri-entri terkini dari bloglist tu. Kadang-kadang dari entri-entri yang di'ping' di Sahabat Blogger, Diari Sahabat Blogger, Komuniti Gila Blog, dan group-group blogger lain kat Facebook tu. Kadang-kadang dengan berblogwalking ke blog mereka yang tinggalkan jejak kat shoutbox. Kalo tak jumpa, takde la...eh, bukan maknanya entri-entri kamu semua tak cukup best untuk jadi entri cambest kat bawah tu...tapi...internet ni selalu cemburu! Uwaaaaaa~~~~~~~~ Kadang-kadang terpaksa hold...-_-"

Actually saya mula buat entry cambest ni masa Maulidur Rasul dulu...time tu YB Qasehraihan mintak tolong promote entry dia. Start dari situ saya fikir, better jugak saya teruskan...boleh kongsi sekali apa yang saya jumpa di blog lain, sambil bantu trafik jugak kan? Tapi...jangan harap tinggi sangatlah, blog saya ni blog picisan je...bantu sikit-sikit bolehlah...

Entri yang macam mana saya pilih? Okie...entri yang ada info, maklumat, kreatif, menarik, tertarik, memang debom! Fuhh...perkataan-perkataan terakhir tu abaikan...jadi, lepas ni kalau kamu-kamu rasa entri kamu cambest, boleh la "pssst pssst" kat saya, okie?

P/S: Orang tu dah nak bersanding...jom-jom doakan dia!


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



12 comments:

BRO_MONDAY said...

sis sunah : TERBAIK...kriteria yam amat mudah!!! ai bertekad untuk terpilih dalam "entry best pilihan" sis x lama lagi!!! koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "~DULU & KINI~"

efa said...

teringin nk terpilih tp nnti2 lah yea haish tetiba ja efa ni kan :)

... said...

as salam..

oh..begitu~
ok. dah save link ni untuk masukkan dalam list blogging tips saya

oo..kiranya entri saya yang terbaru pasal jawatan perdana menteri tu tak best lagi la ya?
hoho~ sunah pun datang jenguk tapi tak komen.maknanya belum menarik perhatian lagi

=)

adoi..ramai klik share dengan like taopi tak komen.oo..kena buat survey ni.

tengok2 gaya penulisan orang lain.
mana tau dapat cari ilham =)

thanks 4 all this tips cik sunah
penambahbaikan akan diambil perhatian.

=)

Ujang9897 said...

baik hati..=)

wacanaku tu dah kawin..tp baru sanding..=)


dia member opis..

AdyBudika said...

errr...abg leh terpilih ke agak2?? yang kenapa yahudi tu??? :P

Sunah Mohammad said...

@BRO_MONDAY

hehehe...berusaha!

Sunah Mohammad said...

@efa

hehe..tak tetiba pun la sayang~ :)

Sunah Mohammad said...

@...

:)

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

oh, rupanye....:)

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

erk~ hahaha! abang tak payah, okie? da selalu kena promote kat sini! dah, men jauh2! :p

sissyira said...

salam

kalau blh nk bw semua,tp bila fikir tenet lembak baik tidur je kan...hehehe

... said...

sunah! haa! saya dapat idea untuk penambahbaikan~

thanks =)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.