Saya 'Available'... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Thursday, March 10, 2011

Saya 'Available'...


Ha, sape nak masuk jumpa mak bapak! Ops, ops...ini bukan entri promote diri saya available, okie?

Terkezut tadi. Alhamdulillah takde sakit jantung. Sebab pe, da lama tak appear online kat YM. Selalu invi jek... Okie, sila jangan marah. Hahaha~ Tadi try la meng'available'kan diri, sebab along nak tanya sesuatu. Ter'available' pulak, padahal dia suh buzz jek. Hehehe...

Bila da available tu... Amek ang!

Takdelah banyak pon...

Pop pop pop~ (okie, takde bunyi sebenarnye...sebab saya mutekan volume~ :D) Huhuhu...maaf ye semua, saya jarang available sebab...takpelah, tak nak gitau. Hahaha~ Sape nak tau, try la YM...:p

Dulu pun pernah ade sorang member ni, dia persoalkan nape online YM kalau nak invisible? Lagi soalan lain, nape online YM kalau status Busy? Lagi soalan saya tambah sendiri, nape buat YM dengan function macam tu? Hoho~ 

Actually, semua pun ada sebab sendiri kan...saya pun selalunya online kan YM hanya untuk dapat email alert jek...senang nak cek kalau kamu-kamu tinggalkan komen kat blog. Cuma guna YM untuk berhubung dengan kengkawan bila diorang mintak je. Hahaha~ adesssss...kejam betul...-_-"

Mungkin ada yang suka invisible sebab tak nak diganggu bekerja, ada yang tak suka availablekan diri sebab tak mahu dikacau stalker, mungkin jugak sebab takut takleh nak fokus. Atau mungkin sebab takut tak terlayan mesej-mesej kat YM. Atau sebab takut terleka dengan chat memanjang... Atau mungkin....

Kamu-kamu pulak? Suka eh online YM? Saya tau madu saya pun suka invi. :D


P/S: 'Kalaulah' boleh buat master macam ni...setiap masa menaip. Fiu fiu~~~


ENTRI CAMBEST NI CUBE TEKA SAPE PUNYA

59 comments:

  1. sunah kita kan sama...kembar pastu madu lak..

    ReplyDelete
  2. bahaya main YM ni.. sume keje aku terbengkalai.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. eh jap.. ym mickey mouse la :P

    ja'at kamu!~

    ReplyDelete
  4. kak sunah kita samalah ! anne kalau online pun invi . n memang tak online kalau takda hal penting . hahaha

    ReplyDelete
  5. saya pun suka invie... sebab?
    saya boleh meng"kontrol" keadaan..

    ReplyDelete
  6. status ym sy pon slalu invi je..mals nk layan org tak pnting..haha..
    lyn org itu shaje!

    ReplyDelete
  7. saya pon xsuka chatting sbb malas taip..haha...tatau cena pulak ley ada blog...

    ReplyDelete
  8. hehehee...saya available pd org2 tertentu aje.... kak sunah nak add!!!!!

    ReplyDelete
  9. tak pandai guna benda ni..
    hahahha

    ReplyDelete
  10. hehehehhe.. sunah nak dengaq cerita agi best takk..sejak 2011 ni rasanya tak sampai 5 kali kami on9 YM..hahha.. Gtalk ja on9 hari2..hehhe

    ReplyDelete
  11. sama lah..sama...sebab malas..
    tapi skrg sume tuka kat skype..so skrg ym status online skype plak invisible..
    malas layan sume..layan orang yg kite nak layan je..
    senanye status ym ni senang je nak stalk..amira salu stalk sorang kawan ni nak tahu dia on9 ke tak..pastu pasni bole stalk kak sunah plak..lalalalalalalala~~~~~~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  12. @annenyss

    hahaha! rupa-rupanya ramai yang macam ni...

    ReplyDelete
  13. @Nordin

    hahaha! BM! dari pagi tadi lagi! hahaha~

    ReplyDelete
  14. @diana

    hehehe..takpe, jangan mulakan! hahaha~

    ReplyDelete
  15. @Muslimah Optimis

    hehehe..aimaa, kami tak suka gtalk! tak menarik! :p kadang2 je guna bila ade member suruh...:D

    ReplyDelete
  16. Kalau I online, I'm 'available'. Tapi I tak online dari YM. Sekadar dari Yahoo mail jer.

    Tak suka chatting. Sekali-sekala boleh la...

    ReplyDelete
  17. meh add sini. :)

    ReplyDelete
  18. as salam..
    hehe..zaman ym dah berlalu dan digantikan dengan skype ;)
    tapi ym tetap ada yang menariknya.doodle.haha.lukis ala2 kanak-kanak.
    tapi betul, bila kita klik avaiable je, menderu pop up window keluar.

    tu belum lagi yang buzz cara manual.tension je.
    nak je buat super buzz masa kena tu

    =D

    ReplyDelete
  19. Slm Sunah =) lama tak komen ni muahaha... sy takkk suka "available" sbb sekali "available" keje tak akan siap punyer ngengenge soo sy tak suka "YM" sekian ^^

    ReplyDelete
  20. dah lame rasenye xon ym ni, selalu check email jer..ehe.. jom ym..ekeke..

    ReplyDelete
  21. alamak,mane nk komen ni,bnyaknyerr,..hehe,..

    sunah,same la kite,inviii je mnjang..dlm rmai2 frenlist YM tu kan,CN hnye ade sorg je kwn yg CN nk YM,.hoho,..teruk x?,.huhu,.

    ReplyDelete
  22. saya pun sama...sy xpernah buat 'available'...

    ReplyDelete
  23. @...

    wa'alaikumussalam fadzli...

    lepas ni nak serang kak shida guna buzz manual pulak!

    ReplyDelete
  24. @rosmina samin

    wa'alaikumussalam ros~ rindu ngan komen dia~~~ :D

    err..kalo saya, blog buat saya tak buat keje! huhuhu...

    ReplyDelete
  25. @qasehraihan

    hehe..kadang2 on juga...tapi letak busy... :)

    ReplyDelete
  26. haha! jarang bukak ym.. selalu main FB ja.. ;p

    ReplyDelete
  27. on ym tapi buat invi. je... :)
    kalau ak nnt keje tak jalan....

    ReplyDelete
  28. akak dl masa de org tabur janji manis nak dtg pinang,mmg x bkk YM...tp lps janji2 tu dh terkubur, bukak balik cari kwn yg boleh kongsi cerita gembira, duka...mcm sunah!wlpn x ym tp de blog!;)

    ReplyDelete
  29. salam.

    hmm, naz pn suka invi. Kdg2 jer buh available. Tapi cam sunah la..bila available, kuar segala windows tu..jenuh jgak kdg2. so, bila invi...hnya chat ngn yg btul2 perlu jer :)

    ReplyDelete
  30. @udin

    hehehe..lama adik akak tak datang sini..bizi ke?

    ReplyDelete
  31. @Fiqas

    hehe...betul tu..eh, bukan..blog yang wat tak jalan...-_-"

    ReplyDelete
  32. @~CiK TiNieY~

    eik, apekah maksud itu? ngeh ngeh ngeh...

    ReplyDelete
  33. @~...AmALinA....~

    ina!!!!!!!!!! add akak! hahaha~ email akak de kat profile blogger ni..

    ReplyDelete
  34. fuyo....byk nye owg komen...,)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad