Wednesday, March 30, 2011

Saya Berdotcom... Saya Tak Bersalah~


Adohhhhhh... Kalo tak baca betul-betul entri tadi sampai habis, memang kamu-kamu akan fikir seperti mereka juga. Maaf, saya tak dapat menghalang ke'emo'an mereka mengomen...:D

Meh kite tengok komen-komen menarik mereka tentang dot com dan blogspot dot com.


Budak kecik ni memang! Dia gelak sebab dia memang da tau dari awal dah entri ni nak kuar! Huh! Tapi ape yang Katek cakap dalam komen tu, itulah yang saya nak sampaikan...:)


Haishhhh! Pak Cik Mat ni dahsyat! Saya nak mintak pendapat dia sebelum publish entri, tapi dia sibuk nak buat roti. Then, bila saya da publish lepas bincang-bincang dengan Katek, gitau dia da up entri da. Lepas tu terkezutttttttt saya, dia gi ping dekat SB! Adesssssssss...-_-"


Hehehehehehehehehehe... awak, errr... Saya pun guna dot com... Perasan tak? -_-"


Yezza, saya sokong Solo Molo!!!


Psssst, dia ni datang bila Pak Cik Mat seru jekkkkk...kalo tak, dia tak datang. Biasalah, depa kan skandal. Ops! Terkantoi!!! :p Tapi kannnn dia punya komen lagi hebat mengamok tuuuu...nampak tak, nampak tak? Adessssss...awak, saya marah diri saya sendiri lah. Bukan ade sape-sape yang datang marah saya, ok? Tapi apa yang dia katakan tu betul. Dot com ni at least boleh bagi semangat untuk kita berkarya. Rasanya saya da pernah wat entri pasal ni dulu...jadi malas nak cakap panjang dah.


Tomok!!! Hahahahahaha~ dia nak mengata Katek sebab typo, tapi cuba tengok komen dia...lagi banyak typo! Dengan nama saya sekali typo! Adessssss...-_-"

Kamu-kamu semua, sebenarnya entri tu keluar sebab ada yang cetuskan tentang blog mereka tak ramai orang datang sebab tak berdotcom. Cuba renung balik, blog-blog yang da melangkah jauh dalam dunia blog ni, blog Pak Cik Mat, Hanis Zalikha, Yuyu Zulaikha, Ujang, Nazirulhazwan, Puteri Katek, Cik Epal, Lydia Miza, Habibi Hamid, Hasrul Hassan, dan banyak lagi... Diorang ni semua guna url blogspot sampai sekarang, ok? Masa depan? Itu cerita diorang lepas ni...

Jadi, jangan rasa rendah diri bila kamu belum boleh berdotcom. Bak kata mereka-mereka di atas, kita semua sama saje, kata blogger serumpun kan? Just teruskan usaha mantapkan entri. Kalau ade rezeki berdotcom, insya'Allah DIA akan bagi...:)

P/S: Saya blogger picisan, manusia biasa jugak macam kamu-kamu semua. Saya minta maaf andai ada tulisan saya menyinggung perasaan semua. Sekian.

38 comments:
Write Comments
  1. along memang senget!!!! hahahhahaa

    apa pun, dot apa2 pun kita semua nk tuju matlamat yg sama...berblog jugak kan.. hahahaha...

    yang penting, entry mau baik!!! hahahaaha

    ReplyDelete
  2. muahah gune je ape pon..asal n3 jalan sudah..

    ReplyDelete
  3. lama tak jenguk sunah, sekali jenguk dah ber dot.com dah... :)

    ReplyDelete
  4. Mana - mana pun tak apa...belasah je, sunah jelita

    ReplyDelete
  5. Erk terasa,,sy suke org berdot com ni..lgi2 y nmenye sunah=P

    ReplyDelete
  6. HEKHEK. yati layan jee. tak kira dot com, dot blogspot, dot dot dalam botol. eh? name pilem tuhh. hikhik

    ReplyDelete
  7. @JIJI YU

    yezza...entri kena mantapkan lagi ni...huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. @Fiqas

    eh, akak...da lama sangat saya tukar domain ni..akak tak perasan eh? da 2 bulan lebih...:)

    ReplyDelete
  9. tanpa blogspot tadelah dotcom an an.. hehe...

    ReplyDelete
  10. dot com,dot my, pi mai, pi mai, tang tu jgk..hahahaha...kan niesz da melalut..ekekeke...

    ReplyDelete
  11. hehe.. baru kuar isu .com, lum lg isu blogspot dgn wordpress.. haha..

    Entri Lelatest
    Kenapa Asyik-Asyik Perempuan Yang Kena?

    ReplyDelete
  12. alamak.. ada cte best terlepas laaaa

    ReplyDelete
  13. sunnah--
    ala................kak pun main taram jer berblog..janji kenal kamu semua..
    kak sayang geng2 blogger

    ReplyDelete
  14. lawak plak bila baca komen2 org yg ngamok tu..
    x bca habis, x faham atau? errr.. mgkin salah faham.. =)

    hhmmm.. blogspot or dotcom, tiada beza antara kita..
    bezanya cuma mampu bayar atau suka yg free..

    ReplyDelete
  15. pe cter nie.? tertinggal jauh da.. haha.. bz la td.. hihihi

    ReplyDelete
  16. ello adik cumil..apasal blog akak comot ada dlm tu?ayoyo....ketaq lutut dik letak akak sebaris ngan naz , haniz zalikha , cik epal yg huhu..sungguh hebat , dan mereka2 tu . akak ni siapa dik?huhu...tutup muka nak terus tido la..huwaaaaaaaa

    P/s:br je perasan cik sunah pun dot com..hahaha

    ReplyDelete
  17. nape ek????org ber [dot] com ni nampak lebih ebat dr yg ebat ke ek???xpe apa2 pun..asal buat entry yg org suka..kan kan..hehe


    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/masa-yang-sesuai-bagitau-mak-yang.html

    ReplyDelete
  18. saye xde :( jgn pulaukan dot.com macam saye sbb saye hadiah dr abg benggg okie haha

    ReplyDelete
  19. wah dik dah berdotcom kamu yer.... takper, dot com ker dot blogspot ker.. samer jer janji kiter kawan kan???

    ReplyDelete
  20. tak paham apa² pun..tak kesahla dot apa..jgn dot dot dot sudaaa..

    ReplyDelete
  21. @Aretikz

    err..betul gak tu..isu tu tak tau lah jadi pe ek..

    ReplyDelete
  22. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    blog akak mabelessss!!!!

    erk! baru perasan ke??? T_T

    ReplyDelete
  23. @Qaseh dalia adelia

    hahahaha! menangis qaseh, menangis!! cepat! bagi semua tak jadi pulaukan...:p

    ReplyDelete
  24. yg penting budibahasa. pangkat besor mana pun kalau sombong tak de saper nak respect. esok mati, org lain juga nak tolong angkat. ini masalah individu, bukannya dot.com atau tak. asal entry menarik kita tak kira dah blogspot ke, dot com ke apa. akak terjah je semua.

    ReplyDelete
  25. ooo...macam tu ka...ceq ingat dapat duit..hehe..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com