BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 30, 2011

Saya Berdotcom... Saya Tak Bersalah~


Adohhhhhh... Kalo tak baca betul-betul entri tadi sampai habis, memang kamu-kamu akan fikir seperti mereka juga. Maaf, saya tak dapat menghalang ke'emo'an mereka mengomen...:D

Meh kite tengok komen-komen menarik mereka tentang dot com dan blogspot dot com.


Budak kecik ni memang! Dia gelak sebab dia memang da tau dari awal dah entri ni nak kuar! Huh! Tapi ape yang Katek cakap dalam komen tu, itulah yang saya nak sampaikan...:)


Haishhhh! Pak Cik Mat ni dahsyat! Saya nak mintak pendapat dia sebelum publish entri, tapi dia sibuk nak buat roti. Then, bila saya da publish lepas bincang-bincang dengan Katek, gitau dia da up entri da. Lepas tu terkezutttttttt saya, dia gi ping dekat SB! Adesssssssss...-_-"


Hehehehehehehehehehe... awak, errr... Saya pun guna dot com... Perasan tak? -_-"


Yezza, saya sokong Solo Molo!!!


Psssst, dia ni datang bila Pak Cik Mat seru jekkkkk...kalo tak, dia tak datang. Biasalah, depa kan skandal. Ops! Terkantoi!!! :p Tapi kannnn dia punya komen lagi hebat mengamok tuuuu...nampak tak, nampak tak? Adessssss...awak, saya marah diri saya sendiri lah. Bukan ade sape-sape yang datang marah saya, ok? Tapi apa yang dia katakan tu betul. Dot com ni at least boleh bagi semangat untuk kita berkarya. Rasanya saya da pernah wat entri pasal ni dulu...jadi malas nak cakap panjang dah.


Tomok!!! Hahahahahaha~ dia nak mengata Katek sebab typo, tapi cuba tengok komen dia...lagi banyak typo! Dengan nama saya sekali typo! Adessssss...-_-"

Kamu-kamu semua, sebenarnya entri tu keluar sebab ada yang cetuskan tentang blog mereka tak ramai orang datang sebab tak berdotcom. Cuba renung balik, blog-blog yang da melangkah jauh dalam dunia blog ni, blog Pak Cik Mat, Hanis Zalikha, Yuyu Zulaikha, Ujang, Nazirulhazwan, Puteri Katek, Cik Epal, Lydia Miza, Habibi Hamid, Hasrul Hassan, dan banyak lagi... Diorang ni semua guna url blogspot sampai sekarang, ok? Masa depan? Itu cerita diorang lepas ni...

Jadi, jangan rasa rendah diri bila kamu belum boleh berdotcom. Bak kata mereka-mereka di atas, kita semua sama saje, kata blogger serumpun kan? Just teruskan usaha mantapkan entri. Kalau ade rezeki berdotcom, insya'Allah DIA akan bagi...:)

P/S: Saya blogger picisan, manusia biasa jugak macam kamu-kamu semua. Saya minta maaf andai ada tulisan saya menyinggung perasaan semua. Sekian.



38 comments:

putERi-kAtEk said...

along memang senget!!!! hahahhahaa

apa pun, dot apa2 pun kita semua nk tuju matlamat yg sama...berblog jugak kan.. hahahaha...

yang penting, entry mau baik!!! hahahaaha

JIJI YU said...

muahah gune je ape pon..asal n3 jalan sudah..

Fiqas said...

lama tak jenguk sunah, sekali jenguk dah ber dot.com dah... :)

Melur Jelita said...

Mana - mana pun tak apa...belasah je, sunah jelita

Miss Ran said...

Erk terasa,,sy suke org berdot com ni..lgi2 y nmenye sunah=P

yatie's EPISODE said...

HEKHEK. yati layan jee. tak kira dot com, dot blogspot, dot dot dalam botol. eh? name pilem tuhh. hikhik

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

yup, betul tu!

Sunah Mohammad said...

@JIJI YU

yezza...entri kena mantapkan lagi ni...huhuhuhu

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

eh, akak...da lama sangat saya tukar domain ni..akak tak perasan eh? da 2 bulan lebih...:)

Sunah Mohammad said...

@Melur Jelita

hehe..okie, saya belasah saje!

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

erk! cepat sambung cite..

Sunah Mohammad said...

@yatie's EPISODE

hoh? ade ek filem nama tu? hehehe..

mynameismy said...

tanpa blogspot tadelah dotcom an an.. hehe...

niesz said...

dot com,dot my, pi mai, pi mai, tang tu jgk..hahahaha...kan niesz da melalut..ekekeke...

Aretikz said...

hehe.. baru kuar isu .com, lum lg isu blogspot dgn wordpress.. haha..

Entri Lelatest
Kenapa Asyik-Asyik Perempuan Yang Kena?

athirah said...

alamak.. ada cte best terlepas laaaa

Citarasa Rinduan said...

sunnah--
ala................kak pun main taram jer berblog..janji kenal kamu semua..
kak sayang geng2 blogger

Solihin Zubir said...

lawak plak bila baca komen2 org yg ngamok tu..
x bca habis, x faham atau? errr.. mgkin salah faham.. =)

hhmmm.. blogspot or dotcom, tiada beza antara kita..
bezanya cuma mampu bayar atau suka yg free..

forever love said...

pe cter nie.? tertinggal jauh da.. haha.. bz la td.. hihihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ello adik cumil..apasal blog akak comot ada dlm tu?ayoyo....ketaq lutut dik letak akak sebaris ngan naz , haniz zalikha , cik epal yg huhu..sungguh hebat , dan mereka2 tu . akak ni siapa dik?huhu...tutup muka nak terus tido la..huwaaaaaaaa

P/s:br je perasan cik sunah pun dot com..hahaha

qasehraihan said...

nape ek????org ber [dot] com ni nampak lebih ebat dr yg ebat ke ek???xpe apa2 pun..asal buat entry yg org suka..kan kan..hehe


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/masa-yang-sesuai-bagitau-mak-yang.html

Qaseh dalia adelia said...

saye xde :( jgn pulaukan dot.com macam saye sbb saye hadiah dr abg benggg okie haha

Isteri Yang Comel said...

wah dik dah berdotcom kamu yer.... takper, dot com ker dot blogspot ker.. samer jer janji kiter kawan kan???

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tak paham apa² pun..tak kesahla dot apa..jgn dot dot dot sudaaa..

Sunah Mohammad said...

@mynameismy

ha'ah..betul, betul!

Sunah Mohammad said...

@niesz

hahaha~ tak melalut aihhh..

Sunah Mohammad said...

@Aretikz

err..betul gak tu..isu tu tak tau lah jadi pe ek..

Sunah Mohammad said...

@athirah

hahaha! lambat la trex!

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

saya sayang akak jugakkkkkkkkkk!!!

Sunah Mohammad said...

@Solihin Zubir

hahaha~ salah faham mungkin..:)

Sunah Mohammad said...

@forever love

hahaha~ takpe, baca balik ye...:p

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

blog akak mabelessss!!!!

erk! baru perasan ke??? T_T

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

ntah, tak hebakkk pon..

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

hahahaha! menangis qaseh, menangis!! cepat! bagi semua tak jadi pulaukan...:p

Sunah Mohammad said...

@Isteri Yang Comel

hehehe..betul, betul...

Sunah Mohammad said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

hehe..takpe, tak paham...:D

Liza @ Adzriel AB said...

yg penting budibahasa. pangkat besor mana pun kalau sombong tak de saper nak respect. esok mati, org lain juga nak tolong angkat. ini masalah individu, bukannya dot.com atau tak. asal entry menarik kita tak kira dah blogspot ke, dot com ke apa. akak terjah je semua.

shafmechy said...

ooo...macam tu ka...ceq ingat dapat duit..hehe..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.