BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, March 19, 2011

Saya Join Bloglist Yuyu Zulaikha


Ok lah, dulu tak sempat nak join...maka dengan ini...


...dak kecik suke nangis belakang pintu (ini adalah review untuk blogger...hahaha), akak nak join! :p

Untuk blognye pulak, blog Yuyu sempoi je...suke cerita tentang kehidupan seharian dia... Kalau blog Katek saya baca dengan gaya budak kecik...blog Yuyu saya baca dengan gaya budak comel...hahaha~ err...dia da otai lah, tak layak nak komen lebih-lebih. Ekeke~

Sape nak join klik header Yuyu~




7 comments:

Duit Online said...

Singgah blog ni.. Jom singgah sini pulak...

http://jom-janaduit.blogspot.com/


New Post ► Siapa Mahu Header Percuma?

Adinda Amy Sensei said...

semoga berjaya..

Salfiza said...

nak join..tp i malu...euwww~

.:|kamaryeah|:. said...

singgah dr bloglist yuyu~
salam perkenalan~

Sunah Mohammad said...

@Adinda Amy Sensei

terima kasih~

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

malu2 meow pulak..

... said...

as salam..
hoho..yuyu dah meningkat naik ;)
alhamdulillah..moga beliau dapat memanfaatkannya sebaik mungkin.
ameen..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.