Terlebih Speed, Minta Maaf

March 17, 2011


Aduh... Laju sangat ke semalam? Saya pun terkejut. Alhamdulillah, dengan izinNya dan atas perkongsian dengan semua, idea datang berduyun-duyun hingga terhasilnya begitu banyak entri siang semalam.

Kesian kat pembaca yang tertinggal sampai tak larat lagi nak khatamkan semua. Huhuhu...maaf ye, alhamdulillah ade bahagian Sakura Baru Berputik kat bahagian bawah post, bolehlah kamu-kamu semua rujuk bahagian tu untuk tengok entri-entri baru ye...syukur semuanya pendek, bak kata seorang reader ni, ketot aje entrinye.

Untuk entri-entri yang menarik pembaca selama setahun yang lalu, rujuk pula bahagian Sakura Mekar Sepanjang Zaman kat sebelah kanan blog ni. Saya masih berkira-kira jugak tu, nak letak sepanjang zaman ke, sebulan ke seminggu...huhuhu.

Apapun, terima kasih kepada semua yang setia bersama Sunah Suka Sakura dot com. Doakan moga blog ini boleh melangkah lebih jauh sambil memberi manfaat kepada semua, insya'Allah...

P/S: Hari ni, nak buat entri pasal ape pulak? Ade idea?


ENTRI CEMBEST MOTIVASI DI PAGI HARI

You Might Also Like

26 Comments

  1. sunah,terima kasih sbb letakkan entri blog akak kt entri cambest tu..

    ReplyDelete
  2. huhu..tuela.. idea mencurah2 ke ladang gandum.. huhuhu..

    lain kali simpan je dalam draf.. bila dah xde idea.. just publish je.. haha

    ReplyDelete
  3. just kenal Sunah a few month ago... semua en3 best ~sekian ^^... mcm dah kenal lama ye tak?

    ReplyDelete
  4. HAHAHAHA. Over dose sampai terlebih (^_^)

    ReplyDelete
  5. as salam..
    sama-sama ;)

    tanpa reader, blog seperti hidup segan, mati tak mau.

    hmm..buta pasal entri follower unfollow?

    ReplyDelete
  6. tulah...cepat sgt sunah letak entri...tak sempat nk kejor...hehe

    akak dh smpi umah...;)

    ReplyDelete
  7. @...

    wa'alaikumussalam..

    buta? oh...buat..:D

    hurm....

    ReplyDelete
  8. @~CiK TiNieY~

    hahaha~ okie..skang kejar semua ye...rugi tak kejar..:p

    ReplyDelete
  9. sunah semakin berjaya...caiyok2..=)

    jgn lupa anta kad kawin *tiba2

    ReplyDelete
  10. same la...fyna pown ngah cari idea nk hapdate belog..

    ReplyDelete
  11. lorr baru nak baca entry, dah takdo enry baru plak.. takper dik gi cari ketenangan ti dapat idea baru.. hihihihi

    ReplyDelete
  12. @Ujang9897

    erk! kad kawin??? ang la kena antar kad kawin! hahaha~

    ReplyDelete
  13. @fyna

    hehehe..pi carik...banyak merata2...:p

    ReplyDelete
  14. tak laju mne..smpt je bce entry2 anda

    ReplyDelete
  15. hahahha,ngatkan saye sorang je tertinggal?

    express tol

    penat kejar sume

    ReplyDelete
  16. @bun

    hahaha~ ni memang untuk alia pun...:p

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com