BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 17, 2011

Terlebih Speed, Minta Maaf


Aduh... Laju sangat ke semalam? Saya pun terkejut. Alhamdulillah, dengan izinNya dan atas perkongsian dengan semua, idea datang berduyun-duyun hingga terhasilnya begitu banyak entri siang semalam.

Kesian kat pembaca yang tertinggal sampai tak larat lagi nak khatamkan semua. Huhuhu...maaf ye, alhamdulillah ade bahagian Sakura Baru Berputik kat bahagian bawah post, bolehlah kamu-kamu semua rujuk bahagian tu untuk tengok entri-entri baru ye...syukur semuanya pendek, bak kata seorang reader ni, ketot aje entrinye.

Untuk entri-entri yang menarik pembaca selama setahun yang lalu, rujuk pula bahagian Sakura Mekar Sepanjang Zaman kat sebelah kanan blog ni. Saya masih berkira-kira jugak tu, nak letak sepanjang zaman ke, sebulan ke seminggu...huhuhu.

Apapun, terima kasih kepada semua yang setia bersama Sunah Suka Sakura dot com. Doakan moga blog ini boleh melangkah lebih jauh sambil memberi manfaat kepada semua, insya'Allah...

P/S: Hari ni, nak buat entri pasal ape pulak? Ade idea?


ENTRI CEMBEST MOTIVASI DI PAGI HARI



26 comments:

DeQdEq said...

sunah,terima kasih sbb letakkan entri blog akak kt entri cambest tu..

Mutiara Bernilai said...

^_____^

forever love said...

huhu..tuela.. idea mencurah2 ke ladang gandum.. huhuhu..

lain kali simpan je dalam draf.. bila dah xde idea.. just publish je.. haha

rosmina samin said...

just kenal Sunah a few month ago... semua en3 best ~sekian ^^... mcm dah kenal lama ye tak?

Myung Dae said...

HAHAHAHA. Over dose sampai terlebih (^_^)

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

sama-sama kakak~ :)

... said...

as salam..
sama-sama ;)

tanpa reader, blog seperti hidup segan, mati tak mau.

hmm..buta pasal entri follower unfollow?

~CiK TiNieY~ said...

tulah...cepat sgt sunah letak entri...tak sempat nk kejor...hehe

akak dh smpi umah...;)

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

along~ :)

Sunah Mohammad said...

@forever love

hahaha~ akak takde wat draft...-_-"

Sunah Mohammad said...

@rosmina samin

hehehe...tu la, macam da kenal lama...:D

Sunah Mohammad said...

@Myung Dae

hahahaha! adoiiiii...

forever love said...

kene belajar buat draf la erk

Sunah Mohammad said...

@...

wa'alaikumussalam..

buta? oh...buat..:D

hurm....

Sunah Mohammad said...

@~CiK TiNieY~

hahaha~ okie..skang kejar semua ye...rugi tak kejar..:p

Sunah Mohammad said...

@forever love

tak..akak tak suke wat draft..hehehe..

Ujang9897 said...

sunah semakin berjaya...caiyok2..=)

jgn lupa anta kad kawin *tiba2

fyna said...

same la...fyna pown ngah cari idea nk hapdate belog..

Isteri Yang Comel said...

lorr baru nak baca entry, dah takdo enry baru plak.. takper dik gi cari ketenangan ti dapat idea baru.. hihihihi

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

erk! kad kawin??? ang la kena antar kad kawin! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@fyna

hehehe..pi carik...banyak merata2...:p

Sunah Mohammad said...

@Isteri Yang Comel

hehehe...da ade tu kak..baru je..;p

Miss Ran said...

tak laju mne..smpt je bce entry2 anda

bun said...

hahahha,ngatkan saye sorang je tertinggal?

express tol

penat kejar sume

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

good! anda memang setia! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@bun

hahaha~ ni memang untuk alia pun...:p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.