BLOG ENCIK SUAMI

Monday, March 28, 2011

Ujang Pun Tertanya-tanya...


Hahaha! Dia memang da lama sangat hilang! Kalo saya muatkan nama dia dalam entri pun semua orang tertanya-tanya, mana dia? Semua orang rindu dia nampaknya.

Memang, da lama sangat dia tak update, pagi ni tadi dia menjenguk ke blog yang hina dina ni. Tinggalkan komen kat entri NI.


Poyo je ang Ir oi! Takde silent readers kunun...Ujang lak dengan penuh terkejut (hiperbola jugak ni...:p) tertanya-tanya...


Hahaha~ tengok, ramai orang carik ang lerr Ir! Dengan musuh-musuh ketat ang sekali! Takpe, kami faham...Ir kan buruh kasar yang selalu bizi bekerja...:p Sampai tak dan nak update blog dah..huhuhu.


Seriesly, blog Ir ni ade banyak info, dia suka mengulas benda-benda panas, isu-isu negara, gosip-gosip artis, dan kadang-kadang terselit sedikit kisah-kisah nyah sekampung. Design blog Ir antara yang paling saya suka! Ir baru berblog tak sampai setahun, tapi blog dia memang mantap, macam Ujang gak baru berblog tak sampai setahun, da kene puji dengan Pak Cik Mat. Ekeke...

Blog depa ni antara blog yang kena baca setiap hari...walopun depa ni musuh antara satu sama lain, tapi depa berkasih-kasihan tau! Erk! Jangan salah faham...berkasih-kasihan bukan yang tuuutttt ye...:D Saya percaya ramai suka baca blog mereka macam saya, kan?

Jadi bila Ir tak update blog, bukan saya je tertanya-tanya, orang lain pun tercari-cari jugak...entri ni pun, bila agaknya dia akan baca...:p


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



16 comments:

Qaseh dalia adelia said...

ir ade je kat lorong2 gelap sana haha tau takpe rindula weh kat babe ni haha

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

hahaha~ lorong2 gelap manakah itu qaseh??? :p

Izamir Ridzwan said...

nyah naz gi mana ek...?? huhu sibuk kot

Pembawa_Wacana said...

aku tak tau paper2...

Ujang9897 said...

Naz gila tu dengar dah tukar jantina...tak tau la mcm mana dia sekarang..

tadi kol anak sedara dia si NIA tu..Nia ckp uncle naz dah kompom jadi NYAH

Sunah Mohammad said...

@Izamir Ridzwan

ntah ler...sibuk la tu kot..

tu dia..IR dan Ir bertembung dalam entri..hahaha~

Sunah Mohammad said...

@Pembawa_Wacana

ahse tak tau? nape tak tau??? :p

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

hahahaha! adoiiii..NIA jugak yang kena jual nama nehhhhh..:D

mynameismy said...

;)

FariehanIbrahim [LBC] said...

haha! suka tgk dia ngn ujang gadoh2 manja! ^_^

Myung Dae said...

HAHAH. Kelakar je =)

Jom baca ( video amateur Tsunami )
http://myungdae92.blogspot.com/2011/03/hebat-kuasa-allah-terhadap-jepun.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

as salam...keliru jap sis,,hihi.sebab panggilan IR tu sis panggil Izamir Ridzwan..hihihi.blog naz rupanya.............

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

wa'alaikumussalam kak comot...

akak lerr dulu tegoq saya kat SB tak bagi guna Ir...:)

qasehraihan said...

naz ada je..
kat pembinaan sblh umah saya..hihi



hai sunah..
http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/sebab-suka-naik-flight-air-asia.html

Miss Ran said...

best kene promot

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

hahaha! adohhh...akak nehhhhh...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.