Ujang Pun Tertanya-tanya...


Hahaha! Dia memang da lama sangat hilang! Kalo saya muatkan nama dia dalam entri pun semua orang tertanya-tanya, mana dia? Semua orang rindu dia nampaknya.

Memang, da lama sangat dia tak update, pagi ni tadi dia menjenguk ke blog yang hina dina ni. Tinggalkan komen kat entri NI.


Poyo je ang Ir oi! Takde silent readers kunun...Ujang lak dengan penuh terkejut (hiperbola jugak ni...:p) tertanya-tanya...


Hahaha~ tengok, ramai orang carik ang lerr Ir! Dengan musuh-musuh ketat ang sekali! Takpe, kami faham...Ir kan buruh kasar yang selalu bizi bekerja...:p Sampai tak dan nak update blog dah..huhuhu.


Seriesly, blog Ir ni ade banyak info, dia suka mengulas benda-benda panas, isu-isu negara, gosip-gosip artis, dan kadang-kadang terselit sedikit kisah-kisah nyah sekampung. Design blog Ir antara yang paling saya suka! Ir baru berblog tak sampai setahun, tapi blog dia memang mantap, macam Ujang gak baru berblog tak sampai setahun, da kene puji dengan Pak Cik Mat. Ekeke...

Blog depa ni antara blog yang kena baca setiap hari...walopun depa ni musuh antara satu sama lain, tapi depa berkasih-kasihan tau! Erk! Jangan salah faham...berkasih-kasihan bukan yang tuuutttt ye...:D Saya percaya ramai suka baca blog mereka macam saya, kan?

Jadi bila Ir tak update blog, bukan saya je tertanya-tanya, orang lain pun tercari-cari jugak...entri ni pun, bila agaknya dia akan baca...:p


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

16 comments:

  1. ir ade je kat lorong2 gelap sana haha tau takpe rindula weh kat babe ni haha

    ReplyDelete
  2. @Qaseh dalia adelia

    hahaha~ lorong2 gelap manakah itu qaseh??? :p

    ReplyDelete
  3. nyah naz gi mana ek...?? huhu sibuk kot

    ReplyDelete
  4. Naz gila tu dengar dah tukar jantina...tak tau la mcm mana dia sekarang..

    tadi kol anak sedara dia si NIA tu..Nia ckp uncle naz dah kompom jadi NYAH

    ReplyDelete
  5. @Izamir Ridzwan

    ntah ler...sibuk la tu kot..

    tu dia..IR dan Ir bertembung dalam entri..hahaha~

    ReplyDelete
  6. @Ujang9897

    hahahaha! adoiiii..NIA jugak yang kena jual nama nehhhhh..:D

    ReplyDelete
  7. haha! suka tgk dia ngn ujang gadoh2 manja! ^_^

    ReplyDelete
  8. HAHAH. Kelakar je =)

    Jom baca ( video amateur Tsunami )
    http://myungdae92.blogspot.com/2011/03/hebat-kuasa-allah-terhadap-jepun.html

    ReplyDelete
  9. as salam...keliru jap sis,,hihi.sebab panggilan IR tu sis panggil Izamir Ridzwan..hihihi.blog naz rupanya.............

    ReplyDelete
  10. @Lydia Miza(Aidyl Azim)

    wa'alaikumussalam kak comot...

    akak lerr dulu tegoq saya kat SB tak bagi guna Ir...:)

    ReplyDelete
  11. naz ada je..
    kat pembinaan sblh umah saya..hihi



    hai sunah..
    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/sebab-suka-naik-flight-air-asia.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.