SEGMEN : PENULIS SENJA CARI BLOG BLUE AND PINK

May 01, 2011



Saya suke kaler pink??? Yeke?

Okeh, okeh...pink ni comel pe, kecik-kecik dulu mak suke belikan baju pink untuk saya, baju gaun pink, baju kurung pink, sampai besar ni pun...-_-"

Selain tu, suke kaler lembut-lembut jugak. :)

Blog PS okeyyy~ suka baca entri-entri puisi PS~ :) Tapi header tu...ermmm...mungkin leh mintak tolong sape-sape buatkan header lagi mahsyuk kesenjaannyeee..hehehe. Sebab background dah cukup senja dah tu...mungkin tang header, leh buat simple je...sekadar cadangan...;)

Ok, yang lain kaler pink ngan biru, nak join klik header PS tu ye...

You Might Also Like

4 Comments

  1. hehehe . same la . kite pom dr kceik da biasa ngn pink smpy ke bsar nehhh ^^

    ReplyDelete
  2. kite tak sme

    suke pink sjk dewase

    tatau nape

    mgkin krane kegedikan melanda

    ReplyDelete
  3. okay akak manis .. ps baru ode header ngan mas ahmad safwan .. hhuhuhu ta tau bile siap ..

    thnks ye akak sudi join

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com