BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, May 1, 2011

SEGMEN : PENULIS SENJA CARI BLOG BLUE AND PINK



Saya suke kaler pink??? Yeke?

Okeh, okeh...pink ni comel pe, kecik-kecik dulu mak suke belikan baju pink untuk saya, baju gaun pink, baju kurung pink, sampai besar ni pun...-_-"

Selain tu, suke kaler lembut-lembut jugak. :)

Blog PS okeyyy~ suka baca entri-entri puisi PS~ :) Tapi header tu...ermmm...mungkin leh mintak tolong sape-sape buatkan header lagi mahsyuk kesenjaannyeee..hehehe. Sebab background dah cukup senja dah tu...mungkin tang header, leh buat simple je...sekadar cadangan...;)

Ok, yang lain kaler pink ngan biru, nak join klik header PS tu ye...


4 comments:

fathiahRAIHANA said...

hehehe . same la . kite pom dr kceik da biasa ngn pink smpy ke bsar nehhh ^^

Miss Ran said...

kite tak sme

suke pink sjk dewase

tatau nape

mgkin krane kegedikan melanda

qasehraihan said...

blog kita br jd pink..hehe

waN Mohd Salim said...

okay akak manis .. ps baru ode header ngan mas ahmad safwan .. hhuhuhu ta tau bile siap ..

thnks ye akak sudi join

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.