BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 23, 2011

Semua Dah Jadi Besar, Ade Yang Jadi Kecik!


Hoh???

Keh keh keh... Gelak sambil tutup mulut sat. Mesti kamu-kamu pening kan, entah ape-ape je lah yang Jeneral SSS.com ni merapu kat tajuk tu. Membesar, mengecik. Ape yang jadi besar? Ape yang jadi kecik?

Takde ape lah... Blog ni je. Tadi pi edit template dia, bagi besar sikit ruangan post. So, sidebar tu dah jadi kecik. Hahaha~ Nape buat macam ni? Sebab tak puas hati kalau gambar yang saya letak dalam post tu kecik sangat. Terutama gambar-gambar dari deviantART yang nampak mabeles.

deviantART by ~januszeko on deviantART

Kalo boleh nak bagi sebesar post jugak, macam yang disarankan oleh IR kat SINI. [Padahal, budak ni bukannye letak sangat pun gambar dalam post, kannn? Banyak ayat jeee... Dah ubah lahhh,  malas nak ubah balik!!!]

Hehehe...tu je. Sekian. Sila sambung keje~


7 comments:

Dayana AZ said...

wahhh jadi besaar :) haha. tp best la besar, CLEAR !

Sunah Mohammad said...

@Dayana AZ

macam besar sangat pulak...ahahahahah~

atieserina said...

hahaha..
besar punye!

RM 50 diberi setiap 10 minit. 10am-8pm

Rahmad said...

oh nak gambar kelihatan besar kat entri rupanya..

... said...

as salam..
wah! cantik! diilhamkan ke bentuk 3D.
suka =)

Miss Ran said...

besr2..semart pe..tapi cmne nk buat?

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

kene adjust width dulu dear...kat template designer..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.