BLOG ENCIK SUAMI

Monday, May 30, 2011

Sergeant Keroro tanya apa hobi anda !!


Sila klik header alien ni untuk jumpa UFO

Sergeant Keroro tanya dari hari tu lagi nehhh...

Hobi akak eks?

Ermmmm... Ermmmm... Ermmmm...

Biarlah gambosss bercerita~

Cherry Blossoms 1 by ~juju--juju on deviantART

Summeritis 2. by =realityDream on deviantART

050510IX by ~kristianna11 on deviantART

Fire Flower by ~ShantDotMe on deviantART

I blog it all by *xixa on deviantART

Itu saje~ Faham? Hehehe...

Nak tag kamu-kamu yang berminat untuk join~


9 comments:

JIJI YU said...

ahahaa..last2 berblog jugak akhirnya..

Faris Adli said...

gambar second last tu cam gambar api kat tempat masak je

pearl jade said...

1. tanam pokok??
2. seriusly tak tau..hehe.
3. membaca (akak pun sama)
4. memasak
5. blogging...

cantik2 gmbr ni..
and yes,hanya gambar tak perlu kata apa - apa :)

mcm ni lah said...

dah join dah,. nak tengok tak kita nyanyi lagu 60an

Fyzal said...

faham sikit2 je.

mas saari said...

1.tengok bunga sakura
2.melukis kot?
3.membaca...
4.memasak!
5.yg of courselah tau...blogging!

hehehehehe...

pearl jade said...

no 2...tengok matahari terbenam?
or tengok langit bila matahari nak terbenam..hehe

Sunah Mohammad said...

@pearl jade

wah, nak cuba sampai dapat eks.. hahahaha~

no 2 tu lebih kepada tengok alam ciptaan Allah...jalan2...tengok matahari terbenam tu boleh diterima juga.. hehehe...

sergeant keroro said...

wow wow!!

as expected from kak sunah.

biarlah gambar berbicara,tak gitu? hehe XD

thanks join kak! =)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.