Tak Pasal-pasal Dapat Trafik Percuma!

May 10, 2011


Terkejut jugak. Tak faham apa yang berlaku.

Lepas je hamba Allah tu komen, terus naik trafik. Apekah??? Kenapa semua gi jenguk entri  lama tu? Sape lak buat entri link ke situ...gi cek kat referrals site dan nampak satu link ni. Hurmmm...

Bukak-bukak link tu..., mak ai...entri diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Users online pun 50 lebih. Baca dari atas sampai bawah, takde pulak link entri lama tu kat situ. Belek-belek komen yang rasa cam sesak nafas nak baca semua; first page tak jumpa jugak, pi next page, okehhh...jumpa punnnn. Siap bagi hyperlink lagik. Patutlahhh...

Terima kasih lah yeee...bagi trafik percuma. Tapi takleh backlinkkan kot. Tak sesuai untuk bacaan blogger yang berjiwa matang. Takut ramai yang semput lak kang.

Cuma nak bagi point kat sini...yezzzza, sebagai blogger yang berpengaruh, dan ramai orang datang baca blog kita, sepatutnya kita tunjukkan teladan yang baik kat semua dari entri-entri kita. Tak sepatutnya kita gunakan "kehebatan" dan "pengaruh" tu untuk menjatuhkan orang lain. Kalau iya ada yang tak betul tentang blogger lain, ada caranya untuk gi tegur dan gitau dia. Tak perlu maki-maki dengan bahasa kesat dan kotor.

Saya tak menyebelahi mana-mana pihak, tapi rasanya ada cara yang lebih baik untuk selesaikan sesuatu.

Bahasa tu melambangkan bangsa kannn...:)

P/S:
Kadang-kadang amarah yang tak terkawal hanya menjatuhkan aib diri sendiri.

You Might Also Like

22 Comments

  1. takut nak tulis macam-macam dalam blog

    ReplyDelete
  2. senior!! Ada trafik yang kena bayar ke? Kalo guna WIFIUTM,,free je kan? :D

    ReplyDelete
  3. tak paham, kak es kne gi sekolah semula lah. hehe

    hye sunah popular..

    ReplyDelete
  4. hmm..btol2..nak kutuk tak beragak akhirnye bwk kesan pd dy sndri jgk..tp nk wt cmne..dy bukan kisah pun

    ReplyDelete
  5. @~Kirin Selama Perak~

    oh. ada yang hentam sunah..
    banyakkan bersabar..ujian dan sandaran dari-Nya..
    huhu..kunci kete redha

    ksp ada amalina dah cukup. tak boleh trafik banyak2. ahaha~

    XD

    ReplyDelete
  6. errr.....bace mula2 macam hepi...tapi last-last macam tak puas hati.... pening ni kak sunah...

    ReplyDelete
  7. k.sunah... apakah ni?? ada org mrh ye... tp suka la style kak... cool je.. heheheheh :DD

    ReplyDelete
  8. wow..hahhaha...pasal niq dia xnk wat ker?

    ReplyDelete
  9. ouh yeaaaaaaaaaaa .......... akak sunnah akak sunnah ... ps termasok kasar ke ?????/

    ReplyDelete
  10. tak paham lah..pe akak ckp nih??hahaha..
    paham roroi ckp jer..kih3

    ReplyDelete
  11. adeh ni kire entry mengutuk lah ni yer sunah.. sabar erk dik... tu semua cara dier nak up traffic tu kot.. tapi okey gak leh dapat traffic free hari nie.. hihihi

    ReplyDelete
  12. terkene dengan marah tue. dah cool da

    ReplyDelete
  13. siapa la tu
    hope die sedar hal itu salah=P

    ReplyDelete
  14. hermmm....mcm complicated je masalah nih kak~ pernah gak kne camtu...tpi wat derk..tpi siyes sedih~~

    ReplyDelete
  15. Sunah, sabar na.. nadh ada menyokong Sunah.. ramai ag kat belakang sokong Sunah.

    ReplyDelete
  16. ni ape kes nih? isk lambat...-.-'

    bagi la link....-.-'

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com