BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, May 8, 2011

Your Mother...


Who should I give my love to?
My respect and my honor to
Who should I pay good mind to?
After Allah
And Rasulullah

Comes your mother
Who next? Your mother
Who next? Your mother
And then your father

Cause who used to hold you
And clean you and clothes you
Who used to feed you?
And always be with you
When you were sick
Stay up all night
Holding you tight
That's right no other
My mother

Who should I take good care of?
Giving all my love
Who should I think most of?
After Allah
And Rasulullah

Comes your mother
Who next? Your mother
Who next? Your mother
And then your father

Cause who used to hear you
Before you could talk
Who used to hold you?
Before you could walk
And when you fell who picked you up

Clean your cut
No one but your mother
My mother

Who should I stay right close to?
Listen most to
Never say no to
After Allah
And Rasulullah

Comes your mother
Who next? Your mother
Who next? Your mother
And then your father

Cause who used to hug you
And buy you new clothes
Comb your hair
And blow your nose
And when you cry
Who wiped your tears?
Knows your fears
Who really cares?
My mother

Say Alhamdulillah
Thank you Allah
Thank you Allah
For my mother

- Your Mother - Yusuf Islam -

***

Balik dari program malam tadi... Dapat benda ni...

Gambar kad dah diedit sikit ^_^ Klik gambar untuk undi cheesecake~~

Untuk mak yang dirindui kat rumah, untuk mak ngah, mak usu, nek usu, ped, dan semua mak kat dunia ni...

Saya kongsikan kad dan coklat tu yeee~~~

Selamat Hari Ibu!

P/S: Aiman, cepat wish bunda sekarang!!!


16 comments:

mcm ni lah said...

nampak mcm sodap je ceklat tu

aliarosli said...

waaaaaaaa, sodap

cantik kad tue

cik heroin said...

selamat hari ibu ^^,

Citarasa Rinduan said...

terima kasih sunnah..
kak ayu hargai...

kamu mmg baik hati

Nur Sabrina Risman said...

selamat berhari-hari ibu....

FasiHaH SupiaN said...

i love this song angah...happy mothers day :)

cik pulau said...

selamat hari ibu buat seluruh ibu-ibu di dunia ini...

nak coklat sikit.. ^^,

efa said...

selamat hari ibu hargailah mereka ketika mereka masih ada ibulah ratu hatiku alamak sedapnya wuwu bak sikit hehe

mama comel said...

untuk saya? terima kasih kak sunah...=)

Along Usop said...

weeehu!!...

nak buat seloka untuk mak!!... hmm..

zie said...

suka dgr lagu ni..mcm sedap je coklat 2..

en solo said...

lagu ni jadi default ringtone untuk mak sy... bila mak sy call, akan kuar lagu ni...

Miss Ran said...

omak den....

hehe aiman spe?

mynameismy said...

sob sob sob..

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/05/emak-kata.html

mas saari said...

selamat hari ibu utk emak sunnah..

udin said...

selamat hari ibu sedunia.. hargailah selagi mereka masih ada.. :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.