BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday #25 : Wanna New Gadget for Yourself?


Click HERE to attend...


14 comments:

JIJI YU said...

i phone 5 dalam impian

msredcheesecake said...

lepas raya ni rm kurangla...hheee

aimie amalina said...

alooooooooooooooo
kenapa x 21-26..huk3
x de kat u =(

Iffah Afeefah said...

jauh la pulak..enth bile ley g jhor lg

NadiRah said...

dh attend...hahahhha

Nuur mutiara said...

Erk tetibe homesick nak balik johor~ T_T

FaKArePa!n said...

boleh order brg tak sunah??hihi

Areef Ibn Naim said...

salam,

thn lps sy ada gi... adalah mengangkt serba sedikit, hehehe... ada sekali tu, ada pameran apa ntah, ada jual mesin jahit tangan singer, igt nak belikan mak, tp tk jd, hehehe... kebetulan, last day...

MerLe said...

apakah? ::gambar x kuar..huhu..xtau gambar pe..::

Solihin Zubir said...

k, fine.. sgt jauh ok.. huhu..

FasiHaH SupiaN said...

samsung galaxy s2

fRaMe+LenSeS said...

tu dia aih.. jauh wohhh

Woofer Storm said...

tak mampu nak beli apa2,tengok pun cukup la..hehee

::contengan hati::)) said...

ni tme konvo ke lepas konvo kak ;)

btw see u there sis ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.