3 Blogger Hot Yang Selalu Buat Saya Konfius... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Tuesday, October 25, 2011

3 Blogger Hot Yang Selalu Buat Saya Konfius...

Saya Berhati Tisu

Nama Pena Blogger: ciK LyndaWawa

Reality & Fantasy Ieyza Afieyna

Nama Pena Blogger: ieyza afieyna

Kisah Kehidupan

Nama Pena Blogger: lieynanilaz


Nape ek? Mungkin sebab nama diorang tu macam nak dekat-dekat aje...

=.=

21 comments:

  1. lagi satu EFFAalias. shiema pon nselalu bertukar jugak dengan diorg nieyh.

    ReplyDelete
  2. huhu..name cam nk same je sume..hikhik

    ReplyDelete
  3. @.: iEyLa :.

    eh eh..kalo awak komen lagi awal tadi, boleh masuk sekali..hahaha~ nama awak pun lebih kurang ajeee

    ReplyDelete
  4. igtkan hot mcm mana td...mati2 ingt ciktam td...

    ReplyDelete
  5. kmk pon ada juak yg mlh kmk konfius... setanggi syurga n menantinya di rumah tua. kdk sama jak cdak tk..

    ReplyDelete
  6. Haha tam2

    adei susah nme dirg. Tergeliat mate bace

    ReplyDelete
  7. wahh untungnya.. saya pun mau tukar nama sama..

    ReplyDelete
  8. kenal cik lyndawawa je..peramah orgnya

    ReplyDelete
  9. kisah kehidupan dah dkt dgn erti kehidupan..=)

    ReplyDelete
  10. uiii...xpernah jengah ni..
    tp yg ke2 3 tu mmg dkt2 namanya

    ReplyDelete
  11. memang dekat nak samalah..
    nak jengah merekalah!

    ReplyDelete
  12. yelah... yg no 2 dekat2 dgn no 3 (apa ke susahnya nak sebut nama korang ni...?)

    ReplyDelete
  13. nama ni la.. betula la compius sgt..

    seb bek sunah sakura ade 1 je^^

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum sunah....yer la boleh compius sbb nama mcm seakan2 sama jer....:)

    ReplyDelete
  15. kekekeke
    aah la..mimi ase pon sebb name deme..

    ReplyDelete
  16. eh,, ptutla tersedak2 tadi.. hee..ade org sebut rupanye..huhu..

    nak same ke name tu ? hee.. nak g terjah la blog dorg :)

    ReplyDelete
  17. comey ar header no dua tu..nk terjah ar cmniee

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad