BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, October 25, 2011

3 Blogger Hot Yang Selalu Buat Saya Konfius...

Saya Berhati Tisu

Nama Pena Blogger: ciK LyndaWawa

Reality & Fantasy Ieyza Afieyna

Nama Pena Blogger: ieyza afieyna

Kisah Kehidupan

Nama Pena Blogger: lieynanilaz


Nape ek? Mungkin sebab nama diorang tu macam nak dekat-dekat aje...

=.=


21 comments:

shiema sufian said...

lagi satu EFFAalias. shiema pon nselalu bertukar jugak dengan diorg nieyh.

.: iEyLa :. said...

huhu..name cam nk same je sume..hikhik

Sunah Sakura said...

@.: iEyLa :.

eh eh..kalo awak komen lagi awal tadi, boleh masuk sekali..hahaha~ nama awak pun lebih kurang ajeee

tamlegend said...

igtkan hot mcm mana td...mati2 ingt ciktam td...

Fathin Fazila Razali said...

kmk pon ada juak yg mlh kmk konfius... setanggi syurga n menantinya di rumah tua. kdk sama jak cdak tk..

Phat said...

nama se akan2 tu yg konpius

Iffah Afeefah said...

Haha tam2

adei susah nme dirg. Tergeliat mate bace

AMMAR YASIR said...

comel header diorang

Tea said...

wahh untungnya.. saya pun mau tukar nama sama..

Eera Shera said...

kenal cik lyndawawa je..peramah orgnya

JIJI YU said...

sapa ni..awek2 ke

Ujang9897 said...

kisah kehidupan dah dkt dgn erti kehidupan..=)

qasehraihan said...

uiii...xpernah jengah ni..
tp yg ke2 3 tu mmg dkt2 namanya

mas saari said...

memang dekat nak samalah..
nak jengah merekalah!

Niena Pengembara Ilahi said...

nama depa dh nk dekat2 dah tu :D

IBU GEBU said...

yelah... yg no 2 dekat2 dgn no 3 (apa ke susahnya nak sebut nama korang ni...?)

El-Janna said...

nama ni la.. betula la compius sgt..

seb bek sunah sakura ade 1 je^^

maszull said...

assalamualaikum sunah....yer la boleh compius sbb nama mcm seakan2 sama jer....:)

aimie amalina said...

kekekeke
aah la..mimi ase pon sebb name deme..

ieyza afieyna said...

eh,, ptutla tersedak2 tadi.. hee..ade org sebut rupanye..huhu..

nak same ke name tu ? hee.. nak g terjah la blog dorg :)

FasiHaH SupiaN said...

comey ar header no dua tu..nk terjah ar cmniee

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.