BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, October 9, 2011

Bila Jiran Saya Dah Jadi Retisss


Dan jadi pengganti Remy Ishak dalam video klip Kisah Hati - Alyah...

Maka saya rasa sangat rendah diri sekali untuk terus menjadi jiran beliau. Oh, tak layak sungguh rasanya diri ini...sroooooottttt-srooooottttt *bunyi tarik hingus camni ke?*

Ade sape-sape tengah carik rumah baru ke?


P/S: Sebenarnya, saya tak dapat tahan ketawa kalo tengok gambar ni, baik up entri lain cepat-cepat!


21 comments:

Gen2Merah said...

ahahaha.. macam sebijik muka mereka

mas saari said...

heehehehehe...memang kelakarlah gambar tu!

Panggil Aku Han said...

hoho...retis tu...

MerLe said...

edit punye kije ..hehe

Nurul Mazni said...

hahaha.. bleyh tahan tol retis nie yer.. nampak nau editnye..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

heheh..cari jiran baru la kalau macam tu..hehee

lama xsinggah blog kak sunah :)

FaKArePa!n said...

dia dlm dunia berbeza.. huhu

aimie amalina said...

kekekeke
super duper hot
heeee

Iffah Afeefah said...

Erk gelakkkkk gilo2

JIJI YU said...

kesian jgk aku dgn beliau..

Novelgurl said...

hahaha..tak leh bla ~

Cik Sara said...

wallah...hebakk jiran kak sunah ni..=D

Cik Bambam said...

cehhh..adobe tak diterimmaaaa!! baik ko buang pic ady tuh..buh remy ishak original.. buang pic alyah.. buh pic akak!!

sama jek kesudahannya masing2 nak perasan sndiri..!! hahahahaha

Eera Shera said...

gambar yg penuh perasan..haha..

maszull said...

salam sunah...wah gambo edit la mcm betul2 jer...:)

FasiHaH SupiaN said...

haha kemainnnn

Niena Pengembara Ilahi said...

hahaha... adehhh,,, tgh tahan gelak tgk gmba rnie

Tentang Kita said...

lucu la

AdyBudika said...

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

macam mana saya leh terlepas entri berbisa ini??

MaiRa QuEeN said...

huhuhu....retis2...gini la gaya..

Isteri Encek Bard said...

aiyoooooo... remy, eh ady, bukan lah remy tu... eh ady lah... waaaaaaaaaaa remy ker ady ni... kompius :P

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.