Cici: Meh Jenguk Page Kuceng-kuceng

October 29, 2011


Cehhh...

Konon-konon nak ajak orang lain jenguk page kuceng, dia pulak tido memanjang aje kerjanya.

Semalam ada borak-borak dengan sorang bakal veterinar ni. Perghhh! Blogger veterinar tuuu~ Selain daripada bakal menjadi veterinar, adik ni pun bakal menggantikan Pak Cik Mat Gebu satu hari nanti! Hahaha~ Sebab ape saya cakap gitu, cer bukak Dapur Bujang beliau~ :p Terima kasih Zamir~

Ok ok...

Sebenarnya, semalam adik ni ada suggest satu blog khas sorang veterinar ni. Vet ni ada kongsi tentang penjagaan kucing kat dalam tu. Gambar-gambar dia pun lawa semacam aje saya tengok. Gggrrrr. Selain dari lawa, turut menyebabkan saya asyik menyebut perkataan "kesian kuceng tu" ajeeeee semalaman. Err... Kalo nak tau nape saya asyik sebut gitu, pi la jenguk blog HishamMarmin.com: veterinar ye~ Sangat bermanfaat untuk mama-mama dan papa-papa kuceng. ;)

Oh, ada lagi satu page kuceng yang macam best ajeeee~ Ni saya jumpa lepas abgchepika twit-twit page ni kat twitter. Betul kata dia, blog yang baik tu buat kita nak klik Older Post lagi dan lagi (blog saya, ada macam tu tak eh? =.=) Bila saya bukak blog tu, memang saya nak baca post-post sebelum tu. Kakak tu rajinnnnn's sangat upload gambar kuceng-kuceng dia, lepas tu buat skrip dialog bagai. Buat gelak aje. Hahaha~ Pi jenguk blog Kuceng Pandai Bercakap tu eks~

Akhir sekali, jangan lupa jenguk page kuceng yang NI gak. :p

You Might Also Like

18 Comments

  1. Uisshhh rsjinnya pagi ni promote kucenggg.. Meawwww!

    ReplyDelete
  2. cat lover pula akak ni! Huhuuhuhu! sama!!!

    ReplyDelete
  3. kikiki
    tang last tu yg x tahan tu,
    baiklah
    walau x de kocen
    nak pi jengah gak
    hehehe =]

    ReplyDelete
  4. saya geli kucing~!!..rasa panas tubuhnya tu..aiyyaa..seram..hehe

    ReplyDelete
  5. banyak pulak2 blog2 pasal kucing ni!
    hehehee...nak terjah lah!

    ReplyDelete
  6. waaa..comel!!! blog nya mmg byk info berguna!!

    suka kucing...comel!

    ReplyDelete
  7. pencinta kucing. amboi. heheh

    ReplyDelete
  8. kucing2 ini ada hak untuk menikmati hidup dengan bahagianya.hehe

    ReplyDelete
  9. Sm x minat kucing...sebab kucing suka kacau sm..masa kecil2 dulu..:)

    ReplyDelete
  10. semua pasal kucing. peminat ank bulus ni harus terjah

    ReplyDelete
  11. errrr.......ape nih...huhuhu..

    ReplyDelete
  12. suke . sayang . like kucing sangat !
    nabi kita pun syg kat kucing die :)

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum sunah...mekacih sbb bagi promote blog kuceng2 ni yer nanti mama nak pi terjah blog tu...

    best nyer mama dah teruja sesgt ni nak terjah....:)

    ReplyDelete
  14. ehehehe, dah naik ketagih nak baca blog Abd Madan tu... kakaka...muka abang Madan selenge..

    tapi mama dia lambat update yang latest la... hehehe

    ReplyDelete
  15. cici tu tak lupa nak meng"enterframe"kan diri kan...

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com