BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, October 29, 2011

Cici: Meh Jenguk Page Kuceng-kuceng


Cehhh...

Konon-konon nak ajak orang lain jenguk page kuceng, dia pulak tido memanjang aje kerjanya.

Semalam ada borak-borak dengan sorang bakal veterinar ni. Perghhh! Blogger veterinar tuuu~ Selain daripada bakal menjadi veterinar, adik ni pun bakal menggantikan Pak Cik Mat Gebu satu hari nanti! Hahaha~ Sebab ape saya cakap gitu, cer bukak Dapur Bujang beliau~ :p Terima kasih Zamir~

Ok ok...

Sebenarnya, semalam adik ni ada suggest satu blog khas sorang veterinar ni. Vet ni ada kongsi tentang penjagaan kucing kat dalam tu. Gambar-gambar dia pun lawa semacam aje saya tengok. Gggrrrr. Selain dari lawa, turut menyebabkan saya asyik menyebut perkataan "kesian kuceng tu" ajeeeee semalaman. Err... Kalo nak tau nape saya asyik sebut gitu, pi la jenguk blog HishamMarmin.com: veterinar ye~ Sangat bermanfaat untuk mama-mama dan papa-papa kuceng. ;)

Oh, ada lagi satu page kuceng yang macam best ajeeee~ Ni saya jumpa lepas abgchepika twit-twit page ni kat twitter. Betul kata dia, blog yang baik tu buat kita nak klik Older Post lagi dan lagi (blog saya, ada macam tu tak eh? =.=) Bila saya bukak blog tu, memang saya nak baca post-post sebelum tu. Kakak tu rajinnnnn's sangat upload gambar kuceng-kuceng dia, lepas tu buat skrip dialog bagai. Buat gelak aje. Hahaha~ Pi jenguk blog Kuceng Pandai Bercakap tu eks~

Akhir sekali, jangan lupa jenguk page kuceng yang NI gak. :p


18 comments:

Tea said...

Uisshhh rsjinnya pagi ni promote kucenggg.. Meawwww!

Syafiq Ahadin said...

cat lover pula akak ni! Huhuuhuhu! sama!!!

Azzah said...

suka kuceng sangat2

JIJI YU said...

dasar kucing pemalas

aimie amalina said...

kikiki
tang last tu yg x tahan tu,
baiklah
walau x de kocen
nak pi jengah gak
hehehe =]

qasehraihan said...

saya geli kucing~!!..rasa panas tubuhnya tu..aiyyaa..seram..hehe

mas saari said...

banyak pulak2 blog2 pasal kucing ni!
hehehee...nak terjah lah!

IQ = Iez Qis said...

waaa..comel!!! blog nya mmg byk info berguna!!

suka kucing...comel!

kura said...

pencinta kucing. amboi. heheh

Iffah Afeefah said...

Alamk tak mnt nk bkk

FasiHaH SupiaN said...

kucing2 ini ada hak untuk menikmati hidup dengan bahagianya.hehe

Selendang Merah said...

Sm x minat kucing...sebab kucing suka kacau sm..masa kecil2 dulu..:)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

semua pasal kucing. peminat ank bulus ni harus terjah

zaMir said...

errrr.......ape nih...huhuhu..

purpl3h0lic said...

suke . sayang . like kucing sangat !
nabi kita pun syg kat kucing die :)

maszull said...

assalamualaikum sunah...mekacih sbb bagi promote blog kuceng2 ni yer nanti mama nak pi terjah blog tu...

best nyer mama dah teruja sesgt ni nak terjah....:)

Zulfikar Hazri said...

ehehehe, dah naik ketagih nak baca blog Abd Madan tu... kakaka...muka abang Madan selenge..

tapi mama dia lambat update yang latest la... hehehe

IBU GEBU said...

cici tu tak lupa nak meng"enterframe"kan diri kan...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.