Thursday, October 13, 2011

Dah Tengah Bulan Dah... Baru Nak Skodeng...?

Maap, maap, maap...

Baru sekarang saya buat entri ni. Bukan sengaja... Tapi sebab awal-awal bulan Oktober hari tu, bila saya cek kat Histats asyik 0 ajeee kat referrer url, tu yang jadi pelik bin ajaib sangat-sangat. Jadi saya fikir tunggu lama sikit lah baru buat. So, lama-lama jadi lupa, sekarang baru ingat balik. Huhuhu... Meh kita tengok ye 10 referrals tertinggi bulan September lepas~~~

Gambar dari Histats.com

  1. Macam biasa lerr... www.tiffinbiru.com masih kat situ gak~ Terima kasih PCM~
  2. Then www.blogger.com sendiri~
  3. Facebook pun memainkan peranan...
  4. Papa Ben pun still lagi ade dalam top 10... Terima kasih Papa Ben~
  5. Aha... yang ni terbaru, ! anGah -iNi bLoG JiWa JiWa- ! naik ke tangga ke 5 bulan lepas. Terima kasih Angah sebab pernah letak blog saya dalam bloglist Angah... :)
  6. Yang ni kalo takde, nanges lah dia...jenuh nak carik lengan baju.
  7. Networkedblogs ni untuk bulan Oktober mungkin akan makin menurun sebab da buang application tu. Takmo guna dah!
  8. Owhhhhh... Ostad Geli-geli pun adooo? Ni nak kene belanja cendol ke?
  9. Mek Rebit pun masih dalam senarai top 10 referrals... Terima kasih Mek Rebit!
  10. Gengblogger??? Tanjat Jeneral tengok... Dah lama kot tak ping sana. Mungkin datang dari gadget pelawat dia kat blog-blog eks~ Terima kasih Gengblogger~

Terima kasih ye... :)

12 comments:
Write Comments
  1. Waaaaaaaaa..sapa itu mek rebit eh..amboii byk gak masuk eh...pasni lg ramai la putera raja dtg berkolek....hahahhaha

    ReplyDelete
  2. aku saje je tu..nak aksi naik nama kat blog engko.wakkaw..takyah le belanja aku cendol ke hapa..belikan aku lens wide ke sebijik pon dah ok dah

    ReplyDelete
  3. sama2 sunah....pcm kalau nak bantu yang lain tu, pcm memang tak pandai, yang ni jelah pcm boleh bantu..huhu

    ReplyDelete
  4. wah bestnye top 10..

    ReplyDelete
  5. hohh.. menarik..
    kalau sy lak, sape agaknya ek jadi referelss..
    nk kena tgk gak ni.. hee~

    ReplyDelete
  6. salam sunah...wah bestnya....:)

    ReplyDelete
  7. bestnya..sy pun suka tgk refferal..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com