BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, October 13, 2011

Dah Tengah Bulan Dah... Baru Nak Skodeng...?

Maap, maap, maap...

Baru sekarang saya buat entri ni. Bukan sengaja... Tapi sebab awal-awal bulan Oktober hari tu, bila saya cek kat Histats asyik 0 ajeee kat referrer url, tu yang jadi pelik bin ajaib sangat-sangat. Jadi saya fikir tunggu lama sikit lah baru buat. So, lama-lama jadi lupa, sekarang baru ingat balik. Huhuhu... Meh kita tengok ye 10 referrals tertinggi bulan September lepas~~~

Gambar dari Histats.com

  1. Macam biasa lerr... www.tiffinbiru.com masih kat situ gak~ Terima kasih PCM~
  2. Then www.blogger.com sendiri~
  3. Facebook pun memainkan peranan...
  4. Papa Ben pun still lagi ade dalam top 10... Terima kasih Papa Ben~
  5. Aha... yang ni terbaru, ! anGah -iNi bLoG JiWa JiWa- ! naik ke tangga ke 5 bulan lepas. Terima kasih Angah sebab pernah letak blog saya dalam bloglist Angah... :)
  6. Yang ni kalo takde, nanges lah dia...jenuh nak carik lengan baju.
  7. Networkedblogs ni untuk bulan Oktober mungkin akan makin menurun sebab da buang application tu. Takmo guna dah!
  8. Owhhhhh... Ostad Geli-geli pun adooo? Ni nak kene belanja cendol ke?
  9. Mek Rebit pun masih dalam senarai top 10 referrals... Terima kasih Mek Rebit!
  10. Gengblogger??? Tanjat Jeneral tengok... Dah lama kot tak ping sana. Mungkin datang dari gadget pelawat dia kat blog-blog eks~ Terima kasih Gengblogger~

Terima kasih ye... :)


12 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

(^.-)

Ummi said...

Waaaaaaaaa..sapa itu mek rebit eh..amboii byk gak masuk eh...pasni lg ramai la putera raja dtg berkolek....hahahhaha

JIJI YU said...

aku saje je tu..nak aksi naik nama kat blog engko.wakkaw..takyah le belanja aku cendol ke hapa..belikan aku lens wide ke sebijik pon dah ok dah

Areliff said...

mantap pcm samapi 600 hu3 :)

fRaMe+LenSeS said...

wahh seronoknya. :D

Mat Gebu said...

sama2 sunah....pcm kalau nak bantu yang lain tu, pcm memang tak pandai, yang ni jelah pcm boleh bantu..huhu

Tiramisu Fatiema said...

wah bestnye top 10..

jaya jr said...

haha..besnye macam ni..hik3

Iffah Afeefah said...

Sokmo ade pcm

cik pulau said...

hohh.. menarik..
kalau sy lak, sape agaknya ek jadi referelss..
nk kena tgk gak ni.. hee~

maszull said...

salam sunah...wah bestnya....:)

[sutera kasih] said...

bestnya..sy pun suka tgk refferal..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.