BLOG ENCIK SUAMI

Monday, October 3, 2011

Diari Blog

Romantic Morning. by ~MissAyleen on deviantART

Setiap pagi...

Bukak new post ni...

Cuba mencari idea untuk menulis. Kadang-kadang teringin nak menulis isi hati yang sakit kat sini juga. Rasa nak terus jadikan diari hidup pun ade juga kat blog ni. Tapi tak sesuai pulak.

Mengambil pandangan dan dari pembacaan tips serta nasihat dari blogger yang lebih berpengalaman, eloklah buat satu blog lain kalau nak beremosi secara detail. Kalo kat blog induk yang umum ni, better jadi lebih professional.

Nak buat entri emosi pun, dalam bentuk puisi aje dah la. Cukup diri sendiri yang faham. Kalau orang lain nak faham jugak, itu hak diorang lah.

Kan? Hurmmm...


P/S: Alhamdulillah ada diari lagi satu...


17 comments:

nuruashia ♥ said...

pagi2 besanye idea bernas xkuar kann sys hek9!~

YAYA AZURA said...

rasa sakit kena luahkan..kalau tak jadi virus..hihi

blog baru tu ape url nya ^^

aimie amalina said...

kan kan
ime pon ase cm tu gak
dah buat dah lagi satu belog
penuh puisi emosi gak
hurmmm

Kancil 8349 said...

kalau banyak blog lagi pening kepala plak...hehehe...ndak apa...lebih baik luahan daripada pendam...ada ramai yang sudi mendengar luahan kamu...kat luar sana..mereka mungkin tidak mahu dengar...seperti Kancil, siapa mahu dengar cerita kancil...tapi kat sini...orang nak baca ke tak nak baca ke....terpulang dan kita tak akan sakit hati pun. sebab ndak ada orang akan cakap yang bukan2..malah ada yang berkongsi dan simpati dengan kita...

sorilah kalau saya menyinggung

Anonymous said...

hmmmm... betul gak..... Alhamdilillah, ada lgi satu :)

FasiHaH SupiaN said...

setuju....

Nat Cure said...

lain je "feeling" entri kali ni..

JIJI YU said...

ak pon nak wat blog baru jgk..nak luahkan segala benda pasa hati aku kat sana...

fRaMe+LenSeS said...

setuju, beremosi taleh secara direct kat cni. kan? :D

mas saari said...

akak pun takde idea ni...tak update2 lagi dari tadi!

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ada diari lain ke...meh sni kongsi

Oh Oeya said...

Senyum sikit Sunah ;)

delarocha said...

x larat nak handle dua blog..satu cukup laaa

Muslimah Optimis said...

i pon pernah terfikir nak buat baru yang menjadi diari.. kat Laman MO macam tak sesuai la pulak kan

Iffah Afeefah said...

Ermmm xpyh kot diari

ckopla tlis kat word je hikhik

Novelgurl said...

nk diari lg stu tu ! ;D

maszull said...

salam sunah...best tau beremosi dlm bentuk puisi lebih syahdu n romantik...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.