Diari Blog - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Monday, October 3, 2011

Diari Blog

Romantic Morning. by ~MissAyleen on deviantART

Setiap pagi...

Bukak new post ni...

Cuba mencari idea untuk menulis. Kadang-kadang teringin nak menulis isi hati yang sakit kat sini juga. Rasa nak terus jadikan diari hidup pun ade juga kat blog ni. Tapi tak sesuai pulak.

Mengambil pandangan dan dari pembacaan tips serta nasihat dari blogger yang lebih berpengalaman, eloklah buat satu blog lain kalau nak beremosi secara detail. Kalo kat blog induk yang umum ni, better jadi lebih professional.

Nak buat entri emosi pun, dalam bentuk puisi aje dah la. Cukup diri sendiri yang faham. Kalau orang lain nak faham jugak, itu hak diorang lah.

Kan? Hurmmm...


P/S: Alhamdulillah ada diari lagi satu...

17 comments:

  1. pagi2 besanye idea bernas xkuar kann sys hek9!~

    ReplyDelete
  2. rasa sakit kena luahkan..kalau tak jadi virus..hihi

    blog baru tu ape url nya ^^

    ReplyDelete
  3. kan kan
    ime pon ase cm tu gak
    dah buat dah lagi satu belog
    penuh puisi emosi gak
    hurmmm

    ReplyDelete
  4. kalau banyak blog lagi pening kepala plak...hehehe...ndak apa...lebih baik luahan daripada pendam...ada ramai yang sudi mendengar luahan kamu...kat luar sana..mereka mungkin tidak mahu dengar...seperti Kancil, siapa mahu dengar cerita kancil...tapi kat sini...orang nak baca ke tak nak baca ke....terpulang dan kita tak akan sakit hati pun. sebab ndak ada orang akan cakap yang bukan2..malah ada yang berkongsi dan simpati dengan kita...

    sorilah kalau saya menyinggung

    ReplyDelete
  5. hmmmm... betul gak..... Alhamdilillah, ada lgi satu :)

    ReplyDelete
  6. lain je "feeling" entri kali ni..

    ReplyDelete
  7. ak pon nak wat blog baru jgk..nak luahkan segala benda pasa hati aku kat sana...

    ReplyDelete
  8. setuju, beremosi taleh secara direct kat cni. kan? :D

    ReplyDelete
  9. akak pun takde idea ni...tak update2 lagi dari tadi!

    ReplyDelete
  10. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ada diari lain ke...meh sni kongsi

    ReplyDelete
  11. x larat nak handle dua blog..satu cukup laaa

    ReplyDelete
  12. i pon pernah terfikir nak buat baru yang menjadi diari.. kat Laman MO macam tak sesuai la pulak kan

    ReplyDelete
  13. Ermmm xpyh kot diari

    ckopla tlis kat word je hikhik

    ReplyDelete
  14. nk diari lg stu tu ! ;D

    ReplyDelete
  15. salam sunah...best tau beremosi dlm bentuk puisi lebih syahdu n romantik...:)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad