Diserang Virus Satu Belas - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Saturday, October 29, 2011

Diserang Virus Satu Belas


11th Hour from Farooq Ali Khan on Vimeo.

“A man who decides to change on the 12th hour dies on the 11th.”


Virus ape kejadahnye ni sampai satu belas soklan kene jawab?

Virus kenali aku, camtu lah tajuknya kat blog Ratu Pecut, Iffah Afeefah. Rajin you tag I eks~ Nasib bek soklan cam boleh tahan lah~ :p So, boleh la ni nak jawab...insya'Allah I jawab semua. Tapi I rasa tak mampu nak pikir soklan untuk orang lain pulak. Hahaha~ So, I langgar rules, just jawab soklan you aje, boleh? Err...

Satu belas perkara tentang saya:
1. Saya seorang Muslim
2. Saya seorang Muslimah
3. Saya seorang anak perempuan sulung
4. Saya seorang pelajar
5. Saya seorang kawan
6. Saya seorang blogger
7. Saya suka sakura
8. Saya suka kucing
9. Saya suka masak
10. Saya suka makanan
11. Saya sedang lapar sekarang...err

Satu belas soklan dari Iffah yang saya kene jawab:

1. Sayang diri sendiri tak?
Insya'Allah sayang... :)

2. Blog atau MukaBuku?
Ape maksud soklan ni?

3. Ada buah hati?
Insya'Allah ada...

4. Dah kahwin ke belum?
Belum...

5. Suka baca buku apa?
Macam-macam buku saya suka baca...err

6. Ada twitter?

7. Suka baca blog ni tak?
Mesti la suka baca blog Buta+Pekak+Bisu=CINTA

8. Tengah buat apa sejam dari sekarang?
Pulun 2 movie lama sampai habis... "Taken" dengan "The Proposal"...err

9. Dah khatam Al Quran belum?
Alhamdulillah dah...

10. Kalau ada sejuta nak buat apa?
Kalau ada sejuta kucing, saya nak namakan diorang Iffah, Afeefah, Ratu, Pecut, bla bla bla...

11. Ada anak buah tak?
Anak buah sedara ade la...

Err...saya langgar rules lagi, malas nak tag sape-sape...takpe kan?


P/S: Kalo rajin, tengoklah video atas tu sampai habis.

14 comments:

  1. sejuta kucing? Tidakkkkkkkk

    Haha poyo je kn. Mmg langgat rules abis ni hehe

    ReplyDelete
  2. Sangat rajinnya.. Huahua sejuta kucing tu best!

    ReplyDelete
  3. erghhhhh ramai ye main game ni^^ syiok pulak bile bace^^

    ReplyDelete
  4. alaamak..baru perasan kene tag orang lain ke..adess..petang tadi sebelum asar dah publish post dah...xsempat nak tag orang..daa...maaf ye cik Iffah Afeefah

    ReplyDelete
  5. saya seorang sakura
    weee
    suka tang tu
    kekeke =]

    ReplyDelete
  6. the 11th hour..
    tau pasal ni masa baca contengan jalanan(hlovate)..
    serius.. love it damn much..

    ReplyDelete
  7. akak pun kena tag ngan Iffah tapi tak jawap lagi...heheheee

    ReplyDelete
  8. waa..mcm letih je nak kena jwb byk, lps tu nak kena soal la pulak.

    langgar rule pon takde org denda kan..ehe..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum sunah...hari ni semuanya kena tag kn....:)

    ReplyDelete
  10. insyallah ada??hehe

    bnyknya soalan,tak mampu nak jawab...

    ReplyDelete
  11. maksunye dia tanya..antara blog dan muka buku..mana jadi pilihan..aisey..wahaha...



    http://aindzaya.blogspot.com/2011/10/soalan-cepu-mas-antara-blogger.html

    ReplyDelete
  12. saya suka makan kek lapis kak sunah errr

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad