BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, October 29, 2011

Diserang Virus Satu Belas


11th Hour from Farooq Ali Khan on Vimeo.

“A man who decides to change on the 12th hour dies on the 11th.”


Virus ape kejadahnye ni sampai satu belas soklan kene jawab?

Virus kenali aku, camtu lah tajuknya kat blog Ratu Pecut, Iffah Afeefah. Rajin you tag I eks~ Nasib bek soklan cam boleh tahan lah~ :p So, boleh la ni nak jawab...insya'Allah I jawab semua. Tapi I rasa tak mampu nak pikir soklan untuk orang lain pulak. Hahaha~ So, I langgar rules, just jawab soklan you aje, boleh? Err...

Satu belas perkara tentang saya:
1. Saya seorang Muslim
2. Saya seorang Muslimah
3. Saya seorang anak perempuan sulung
4. Saya seorang pelajar
5. Saya seorang kawan
6. Saya seorang blogger
7. Saya suka sakura
8. Saya suka kucing
9. Saya suka masak
10. Saya suka makanan
11. Saya sedang lapar sekarang...err

Satu belas soklan dari Iffah yang saya kene jawab:

1. Sayang diri sendiri tak?
Insya'Allah sayang... :)

2. Blog atau MukaBuku?
Ape maksud soklan ni?

3. Ada buah hati?
Insya'Allah ada...

4. Dah kahwin ke belum?
Belum...

5. Suka baca buku apa?
Macam-macam buku saya suka baca...err

6. Ada twitter?

7. Suka baca blog ni tak?
Mesti la suka baca blog Buta+Pekak+Bisu=CINTA

8. Tengah buat apa sejam dari sekarang?
Pulun 2 movie lama sampai habis... "Taken" dengan "The Proposal"...err

9. Dah khatam Al Quran belum?
Alhamdulillah dah...

10. Kalau ada sejuta nak buat apa?
Kalau ada sejuta kucing, saya nak namakan diorang Iffah, Afeefah, Ratu, Pecut, bla bla bla...

11. Ada anak buah tak?
Anak buah sedara ade la...

Err...saya langgar rules lagi, malas nak tag sape-sape...takpe kan?


P/S: Kalo rajin, tengoklah video atas tu sampai habis.


14 comments:

Iffah Afeefah said...

sejuta kucing? Tidakkkkkkkk

Haha poyo je kn. Mmg langgat rules abis ni hehe

Tea said...

Sangat rajinnya.. Huahua sejuta kucing tu best!

El-Janna said...

erghhhhh ramai ye main game ni^^ syiok pulak bile bace^^

ijA said...

alaamak..baru perasan kene tag orang lain ke..adess..petang tadi sebelum asar dah publish post dah...xsempat nak tag orang..daa...maaf ye cik Iffah Afeefah

aimie amalina said...

saya seorang sakura
weee
suka tang tu
kekeke =]

cik pulau said...

the 11th hour..
tau pasal ni masa baca contengan jalanan(hlovate)..
serius.. love it damn much..

mas saari said...

akak pun kena tag ngan Iffah tapi tak jawap lagi...heheheee

FasiHaH SupiaN said...

again! CJ by hlovate!

Ujie said...

waa..mcm letih je nak kena jwb byk, lps tu nak kena soal la pulak.

langgar rule pon takde org denda kan..ehe..

maszull said...

assalamualaikum sunah...hari ni semuanya kena tag kn....:)

SoLy SoLicious said...

memang musim ni..hahaha

Woofer Storm said...

insyallah ada??hehe

bnyknya soalan,tak mampu nak jawab...

ain dzaya said...

maksunye dia tanya..antara blog dan muka buku..mana jadi pilihan..aisey..wahaha...



http://aindzaya.blogspot.com/2011/10/soalan-cepu-mas-antara-blogger.html

kiera'sakura said...

saya suka makan kek lapis kak sunah errr

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.