BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, October 8, 2011

Istikharah Cinta



Bersaksi cinta diatas cinta
Dalam alunan tasbih ku ini
Menerka hati yang tersembunyi
Berteman dimalam sunyi penuh do'a

Sebut nama Mu terukir merdu
Tertulis dalam sajadah cinta
Tetapkan pilihan sebagai teman
Kekal abadi hingga akhir zaman

Istikharah cinta memanggilku
Memohon petunjukmu
Satu nama teman setia
Naluriku berkata

Dipenantian luahan rasa
Teguh satu pilihan
Pemenuh separuh nafasku
Dalam mahabbah rindu

Di istikharah cinta...

- Istikharah Cinta - Sigma -

Terima kasih kepada blog KeBaHaGiAaN PeNuH KeHaRuMaN sebab letak lagu ni kat blog kamu...

Betul-betul menyentuh hati!


"tuhan kasi engko dia sebab tuhan nak bersuwit suwitt dgn engko"


25 comments:

Eera Shera said...

syahdunya lagu ni..

nak share ek kak sunah :)

nuruashia ♥ said...

hohohoho~

nuruashia ♥ said...

hohohoho~

JIJI YU said...

haha suwit oit kata kata kat bawah tu..hadoi..meruntun jiwa aku..

SoLy SoLicious said...

feeling ...

Bella Bell said...

lagu ni... :)

ieyza afieyna said...

ieyza suka lagu ni,,
menyentuh hati betull..

sea_lavender said...

Alhamdulillah..lagu ni memberi makna sekali =_ namun apa2 pn kte yakin ketentuan-Nya...Insya-Allah kita bahagia =)

Luqeem™ said...

menusuk ke sanubari
utk mencari yang hakiki

FaKArePa!n said...

sedap lgu ni..

MerLe said...

suka lagu ni..boleh kte byk kli dgr dlm sehari sbb rumet suka pasang..

aimie amalina said...

jatoh hati juge! =)

ice cream said...

best la lagu ni...i like...

maszull said...

salam sunah....sedap betul lirik lagu ni romantis...:)

fRaMe+LenSeS said...

Seorg sahabat bg lagu ni kat nadh. Suka lagu ni.

Iffah Afeefah said...

Nice entry





amacam rase nk mara x tgk komen ai

mas saari said...

best lagunya... liriknya pun menarik!

anamizu said...

so suit lah lagu ni kak sakura :)



luv,
cik ana

Citarasa Rinduan said...

sunnah..
kak pun like........

miss uuuuuuu

EYQASARA said...

my fvrt song sis... -.-" huhuhu...

enEnfeeL said...

best la lagu nie :)

kata2 kat bawah tu amat gorgeous !

kiera'sakura said...

seseorg bg lagu nie sblm nie.. dh ptong dah dh letak dlm enpon.. =)

delarocha said...

mcm gitu pulok

Run Away said...

best lagi ni...lyrik dia best..

cik pulau said...

tiba2 saya pn jatuh cinta dgn lagu ni...
^^,

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.