Semalam Yang Sepi...

I need you by ~SpongySponge on deviantART

"Ku susuri malam ini
Yang tidak berbintang sunyi sepi
Juga rembulan dah menghilang
Dalam kelam ku sendiri"

Bukan aku tidak betah sendiri
Pernah saja aku tanpa teman
Boleh saja aku laluinya dengan kekuatan
Sungguh Allah berikan aku kudrat seorang insan

Namun semalamku lebih lemah dari biasa...
"Di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu"

Tidak aku meminta lebih
Hanya kata-kata untuk menenangkan jiwa
Namun yang ku dapat hanya kata-kata bisu
"Tidak ku temu suaramu"

Akhirnya aku termangu-mangu sendiri
"Di sini ku tersedu-sedu"

"Kisah janji dimungkiri lagi..."

14 comments:

  1. abg ady sibuk kot...sabar ye sunah ye...

    ReplyDelete
  2. Allah sentiasa ada untuk hambaNya..:)

    ReplyDelete
  3. nape ni? cam sedih je..chill k. i'm here..huhu :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum sunah...dugaan tu sentiasa ada oleh itu bersabarlah dgn apa jua yg dtg dan jgn lemah.....

    dgn semangat yg membara harus diteruskn jua perjalanan ini...:)

    ReplyDelete
  5. my favourite song ni!
    memang feel lonely je bila dengar lagu ni kan?

    ReplyDelete
  6. Sunaaaahhhh yuuuu


    npe cm sedih je.

    Ai de ni<3

    ReplyDelete
  7. jarang tgok kak sunah sedey.. nape ni kak...?? saba ye kak.. org yg Allah syg mmg bnyak dugaan.. chill yep.. i'm here 4 u.. (^^) *wahh ayat aku.. :)

    ReplyDelete
  8. hayoooo
    nape sayuuu je kak sunah....

    semoga hati yg sepi kembali ceria taw!

    ReplyDelete
  9. Beribu sesalan kannnn ! Suka jugak lagu ni sis.. Best dan sayu jer hati bila dengar kann..

    Normal sis,kadang kadang pon MTT terasa hidup ni sunyi dan kosong walaupon sentiasa ada org2 tersayang di sisi :')

    Perasaan tu sesuatu yang normal, sabar yer sis :)

    ReplyDelete
  10. kenapa sunah...?tgh bersedih ke???

    ReplyDelete
  11. malam yg sepi pi pi...

    hmm, mood:balik kls, sok ade kuiz. ishhh

    mcm kuar tajuk je...oh angah, jgn sepi2 tau!

    ReplyDelete
  12. alahai... jika ada lukanya, carilah ketenangan ubatnya~

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.